Yeni Fragman

Yeni Fragman

Son dakika yeni fragman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni fragman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni fragman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Fragman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni fragman gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.171 yeni fragman haberi bulunmuştur. Tüm yeni fragman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Ilgaz, Ömer'in işbirlikçisinin kim olduğunu çözüyor!
Ilgaz, Ömer'in işbirlikçisinin kim olduğunu çözüyor! Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı'nın 61. bölüm fragmanı yayınlandı!
13.04.2023 Televizyon
Yargı oyuncuları kim? Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı?
Yargı oyuncuları kim? Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı? Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizilerinden Yargı 38. Bölümle ekranlara geliyor. Neva'nın ölümünden sonra kontrolden çıkan Pars kardeşini katilini bulmak için tüm yolları deniyor. Ceylin'i bayıltarak kaçırmaya çalışan kişi yeni bölüme damga vuracak. Peki, Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yargı oyuncuları kim? Yargı’da Ceylin’i kim kaçırdı? Neva’nın katili kim? İşte detaylar…
9.10.2022 Televizyon
Yargı'dan heyecan dolu yeni fragman! Ceylin’i kim kaçırdı?
Yargı'dan heyecan dolu yeni fragman! Ceylin’i kim kaçırdı? Her pazar Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşan Ay Yapım imzalı dizi Yargı’nın yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in arabadaki duygu dolu konuşmasından sonra, Ceylin’in kaçırılması dizideki gerilim ve heyecanı artırıyor.  
9.10.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 998. bölüm fragmanı!
Gelinim Mutfakta 998. bölüm fragmanı! Yeşim, yemeği pişerken Tuğba'nın fırınını açmasına tepki gösteriyor!
4.10.2022 Televizyon
Yargı’dan duygusal fragman: Ilgaz isyan etti!
Yargı’dan duygusal fragman: Ilgaz isyan etti! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Ilgaz Ceylin’i kaybettiğini düşünüp büyük bir korku yaşarken Ceylin’in korkusuz ve cesaretli tavırları Ilgaz’ın isyan etmesine sebep oluyor.
1.10.2022 Televizyon
Camdaki Kız'ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Nalan'ı yeni sezonda neler bekliyor?
Camdaki Kız'ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Nalan'ı yeni sezonda neler bekliyor? Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız’ın yeni sezon tanıtımı dün akşam izleyici ile buluştu.
26.08.2022 Televizyon
Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bugün var mı?
Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bugün var mı? Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Dizinin takipçileri TRT yayın akışını ve dizinin yeni bölümüyle ilgili sorgulamalar yapıyor. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bugün var mı? Bu akşam Masumlar Apartmanı var mı? İşte TRT Yayın akışı!
3.05.2022 Televizyon
Survivor'da ortalık karıştı! Berkan ve Batuhan birbirine girdi
Survivor'da ortalık karıştı! Berkan ve Batuhan birbirine girdi Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. 3 dokunulmazlık yarışmasının oynandığı Survivor'da sürgün adasına giden bir isim daha belli oldu. Öte yandan yeni fragman da yayınlandı. Yeni fragmana Berkan ve Batuhan arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.
24.01.2022 Magazin
Ece Üner ile Susma 91. bölüm fragmanı yayınlandı!
Ece Üner ile Susma 91. bölüm fragmanı yayınlandı! Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arayacak. Ece Üner İle Susma 91.bölüm fragmanı yayınlandı.
12.12.2021 Televizyon
Operasyon 41 - 6. bölüm fragmanı yayında!
Operasyon 41 - 6. bölüm fragmanı yayında! Operasyon 41 Yeni Gününde yeni bölümüyle Cuma 22.45'te Kanal D'de! İki takım da Sniper'lara karşı mücadele verecek.
3.08.2021 Televizyon
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor?
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor? Absürt komedi Leyla ile Mecnun dizisi yeniden yayınlanmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Leyla ile Mecnun dizisinden ilk fragman geldi. Yıllar sonra eski kadrosuyla devam eden Leyla ile Mecnun dizisinin yeni fragmanı hayranları tarafından araştırılıyor. Peki Leyla ile Mecnun ne zaman başlayacak?
22.07.2021 Gündem
Aşkın Tarifi 4. Bölüm 3. Fragmanı
Aşkın Tarifi 4. Bölüm 3. Fragmanı Sultan, Naz'ı Fırat'ın hayatından çıkarmak için plan yapıyor. Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de.
27.06.2021 Televizyon
Arda'nın Mutfağı 109. Bölüm fragmanı!
Arda'nın Mutfağı 109. Bölüm fragmanı! Programın bu bölümünde Ekmek Kırıntılı Pestolu Somon, Semizotlu Yaz Salatası ve Elmalı Karamel Kek tarifleri ekrana gelecek.
23.06.2021 Televizyon
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu?
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Ekranların sevilen dizisi Çukur'da büyük final! Çukur dizisinin merakla beklenen son bölümü ekranlara veda ediyor. Dört sezon boyunca ekranlara damga vuran Çukur dizisi hem hikayesi hem de heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Çukur final bölümü adından söz ettirecek bir proje ile ekranlara gelecek. Peki, Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Çukur ne zaman başladı? İşte Çukur ile ilgili tüm merak edilenler...
7.06.2021 Gündem
'Baht Oyunu' yeni fragmanıyla gündemde!
'Baht Oyunu' yeni fragmanıyla gündemde! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek olan ‘Baht Oyunu’ndan ikinci fragman yayınlandı.
4.06.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Bugün Sadakatsiz var mı, final mi yaptı? Sadakatsiz bu hafta neden yok?
Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Bugün Sadakatsiz var mı, final mi yaptı? Sadakatsiz bu hafta neden yok? Sadakatsiz bu akşam var mı, bugün yok mu? Sadakatsiz hayranları arama motorları üzerinden hayranı oldukları dizinin 31. Bölümünün olup olmadığını sorguluyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında olmaya devam ediliyor. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü Kanal D’nin bu akşamki yayın akışında yer almayınca, Sadakatsiz yeni bölüm neden yok? sorusuna yanıt aramaya başladı. Öte yandan 31. bölüm fragmanı yayınlandı.
26.05.2021 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2 yeni fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 yeni fragmanı yayında! ÇGH 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
14.05.2021 Televizyon
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bu akşam savaşçı var mı? Savaşçı dizisinde son durum!
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bu akşam savaşçı var mı? Savaşçı dizisinde son durum! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Savaşçı'nın 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geleceği duyurulmuş hatta fragmanları da yayınlanmıştı. Hala yayın tarihi belirsiz olan Savaşçı için izleyici bir süredir bekliyor. Pazar günlerinin sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili belirsizlikler hala devam ederken kulislerde Savaşçı'nın yeni bölümünün 7 Mart'ta yayınlanacağına yönelik bilgiler dolaşıyordu. Ancak kanalın yayın akışında Savaşçı'nın yer almaması dikkat çekti. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı yeni sezon hangi kanalda yayınlanacak? Savaşçı bugün var mı? İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları ile ilgili tüm detaylar...
7.03.2021 Gündem
Survivor'ın yeni bölümünde ortalık karışıyor! Çağrı deliye döndü ve...
Survivor'ın yeni bölümünde ortalık karışıyor! Çağrı deliye döndü ve... Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Yeni fragman yayınlandı. Ortalık karıştı. Yarışma alanının iyice gerildiği adada Ünlüler takımında yarışan Çağrı adeta deliye döndü. Çağrı - Poyraz - Baran ve Dora arasında yaşanan gerilim fragmana damga vurdu. Öte yandan takım arkadaşlarının Çağrı'yı zor tuttuğu görüldü.
23.01.2021 Magazin
Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef'te ilk önlüğü kim aldı? İşte Masterchef eleme adayları
Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef'te ilk önlüğü kim aldı? İşte Masterchef eleme adayları Masterchef Türkiye'de hem ödül oyunu heyecanı hem de ilk finalist heyecanı yaşandı. Din akşam ekranlara gelen Masterchef'in yeni bölümünde Survivor 2020 yarışmacıları konuk oldu. Survivor 2020 yarışmacıları Mert, Ardahan, Cemal Can, Berkay ve Evrim Masterchef yarışmacılarıyla yemek yaptı. Ödül oyununun ardından yapılan düelloda ise eleme adayı belirlenirken şef önlüğünü alarak ilk 4'ü garantileyen isim de belli oldu. Peki, Masterchef'te eleme adayı kim oldu? Masterchef'te ilk önlüğü kim aldı? İşte Masterchef Türkiye'de yaşananlar...
20.12.2020 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2 yeni fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 yeni fragmanı yayında! Çok Güzel Hareketler 2'nin 60. bölüm fragmanı yayınlandı.
28.10.2020 Televizyon
Sefirin Kızı 22. yeni bölüm fragmanı (ön izleme) yayınlandı mı? Sefirin Kızı 28 Eylül bölüm özeti, neler oldu?
Sefirin Kızı 22. yeni bölüm fragmanı (ön izleme) yayınlandı mı? Sefirin Kızı 28 Eylül bölüm özeti, neler oldu? Sefirin Kızı dizisi dün Star TV ekranlarında 21 bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sefirin Kızı'nda dün akşam yayınlanan bölümde velayet savaşı sürerken, artan kıskançlıklara da izleyiciler tanık oldu. Sancar ve Nare kendilerinden beklenmeyen şeyler yaptı. Peki, Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2020 Gündem
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla izleyici ile buluşan Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün 541. bölüm ile ekrana geldi. Yarışmanın bugünkü bölümünde gelinler mantı yaptı. Gün sonunda ise bir gelin çeyrek altının sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 28 Eylül puan durumu ne? Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Gelinim Mutfakta gün birincisi ve yeni bölüm fragmanı...
28.09.2020 Gündem
İbo Show ne zaman başlıyor 2020? İbo Show yeni fragman yayınlandı: Çok özledim!
İbo Show ne zaman başlıyor 2020? İbo Show yeni fragman yayınlandı: Çok özledim! Uğradığı silahlı saldırı sonra uzun süredir ekranlarda olmayan İbrahim Tatlıses, İbo Show ile ekranlara geliyor. Star TV'de ekrana gelecek olan İbo Show'dan yeni fragman da yayınlandı. İbrahim Tatlıses fragmanda "Çok özledim" sözleriyle programını duyurdu. Peki, İbo Show 2020 ne zamana başlıyor?
26.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Fragman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni fragman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.