'Yeni Evim Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi TBMM'de
'Yeni Evim Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi TBMM'de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nca, orta gelirli vatandaşlara konut için düşük faizli kredi imkanı sağlayan kanun teklifinin görüşmelerine başlandı. Komisyonda sunum yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Program kapsamında kullanılacak finansman tutarları için; 2 milyon TL'ye kadar 0,69, 2 ila 4 milyon TL aralığı için 0,79, 4 ila 5 milyon TL aralığı için 0,99 faiz oranı öngörülmüştür” dedi.
23.01.2023 Ekonomi
'Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı
'Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı Bakanlar Nureddin Nebati ve Murat Kurum, Yeni Evim Kampanyası'na başvuruların bugün başladığını ve katılım bankaları dahil kamu bankalarından müracaatta bulunulabileceğini bildirdi
16.01.2023 Ekonomi
Orta gelirliye konut kampanyası 2023! Yeni evim konut kredisinde detayları belli oldu! İşte başvuru şartları ve tarihi
Orta gelirliye konut kampanyası 2023! Yeni evim konut kredisinde detayları belli oldu! İşte başvuru şartları ve tarihi Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası ile ilgili detaylar belli oldu.. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Bakan Nebati detayları açıkladı.
4.01.2023 Ekonomi