Yeni Dizisi

Yeni Dizisi

Son dakika Yeni dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.494 yeni dizisi haberi bulunmuştur. Tüm yeni dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan konusu nedir? Yalan dizisi oyuncuları kimler?
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan konusu nedir? Yalan dizisi oyuncuları kimler? Yalan dizisi Kanal D'de başlıyor. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın başrollerinde yer aldığı Süreç Film imzalı Yalan dizisinin yönetmenliğini Hakan İnan yapıyor. İzleyiciler yayınlanan ilk tanıtımın arından "Yalan dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, Kanal D'nin yeni dizisi Yalan oyuncuları, konusu ve diziye dair tüm merak edilenler.
1.05.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas zirvede! Umut yargı dağıtıyor
Taş Kağıt Makas zirvede! Umut yargı dağıtıyor Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu tansiyonun hiç düşmediği, aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut Tanrıkulu’nun (Ekin Koç) avukat olarak İstanbul’a dönmesi ve Emirkıranlar’dan intikam almak için 5 yıl boyunca çalıştığı planı hayata geçirmesi ise gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
21.03.2024 Magazin
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor?
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri yakında başlıyor. Tanıtımları dönen Yaban Çiçekleri'nin başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman yer alıyor. Aydın Bulut'un yönetmenliğini yaptığı dizinin konusu da dikkat çekiyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?n Yaban Çiçekleri oyuncuları kimler? İşte detaylar...
20.03.2024 Magazin
Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi
Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi Her çarşamba akşamı ekrana gelen, Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, sürükleyici hikayesinin yanında izleyicileri gözyaşlarına boğan baba oğul sahneleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.
19.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı
Taş Kağıt Makas bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla cezaevine konulan Rıza'nın, oğlu Umut’a, “Ayakkabılarımı kapının önüne koy ki; seni yalnız sanmasınlar” sözleri yürekleri dağladı. Umut’un babasını cezaevinden kurtaracak tek umudu olan Avukat Harun Yakar’ın son anda davayı satması ise geceye damga vurdu.
14.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, “Sarı Bit” diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor?
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Avukat Harun Yakar’ı Ozan Güven ilk kez konuştu
Taş Kağıt Makas’ın Avukat Harun Yakar’ı Ozan Güven ilk kez konuştu Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” için dört yıl aradan sonra ekrana dönen ünlü oyuncu Ozan Güven, dizide hayat verdiği Avukat Harun Yakar’ı ilk kez anlattı. Hikâyenin kendisi kadar karakterlerin de ilgi çekici olduğunu söyleyen Güven, “TV kanallarında bir sürü iş yapılıyor, bir sürü hikayeler paylaşılıyor ama Taş Kağıt Makas’ın hikayesi değişik, o yüzden de seyircinin dikkatini çektiğini düşünüyorum.” dedi.
10.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda sırlar gün yüzüne çıktı
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda sırlar gün yüzüne çıktı Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana geldi. Birçok sırrın açığa çıktığı bölümde, 22 yaşındaki Büşra Korkmaz’ı Rıza Tanrıkulu’nun değil, sosyopat kimliği ile dikkat çeken Fecir Emirkıran’ın öldürdüğü ortaya çıktı.
7.03.2024 Magazin
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü!
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü! Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabi ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.
5.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı. KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Büşra korkmaz’ı kim öldürdü?
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Büşra korkmaz’ı kim öldürdü? Kadrosunda usta oyuncuları buluşturan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas’ın ikinci bölümünden yayınlanan tanıtım filmi, hikâyeye dair merakı iyice yükseltirken; Büşra Korkmaz Cinayeti ile başlayan sürecin herkes için çetin geçeceğinin sinyalini verdi.
3.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas oyuncuları ve konusu izleyenlerin dikkatin çekti. Başrollerinde Ozan Güven, Ekin Koç ve Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi uyarlama mı, Taş Kağıt Makas hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
28.02.2024 Magazin
'Taş Kağıt Makas': Hayatın Oyunu için geri sayım başladı!
'Taş Kağıt Makas': Hayatın Oyunu için geri sayım başladı! Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. Ekrana gelen yeni tanıtım filminde, karakterlerin bu kez duygusal yönlerine dikkat çekildi.
28.02.2024 Vatan TV
Kanal D’nin yeni  dizisi 'Taş, kağıt, makas'ta kim kimdir? Bir dizi 6 yıldız
Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş, kağıt, makas'ta kim kimdir? Bir dizi 6 yıldız Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” için geri sayım başladı. Bu çarşamba akşamı (yarın) ilk bölümü ile görücüye çıkacak dizide, unutkan bir baba ile süper zeka bir oğulun hikayesi Türkiye'yi ağlatacak. Öte yandan dizide büyük sır da açığa çıkacak.
28.02.2024 Magazin
Bu dizi çok konuşulacak! Taş Kağıt Makas: Hayatın oyunu için geri sayım başladı
Bu dizi çok konuşulacak! Taş Kağıt Makas: Hayatın oyunu için geri sayım başladı Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak.
25.02.2024 Magazin
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu?
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu? 23 Şubat Cuma reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Ateş Kuşları, Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. İşte, 23 Şubat sonuçları…
24.02.2024 Magazin
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı oyuncu kadrosunda kimler var? Kara Ağaç Destanı hangi ilde çekiliyor?
Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı oyuncu kadrosunda kimler var? Kara Ağaç Destanı hangi ilde çekiliyor? TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı yakında başlıyor. Emre Kıvılcım, Olgun Şimşek ve Meltem Akçöl'ün başrollerinde yer aldığı dizi izleyicilerin merak konusu oldu. Yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren yapıyor. Yayın tarihi netleşen Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? İşte Kara Ağaç Destanı oyuncuları kimler? İşte detaylar...
13.02.2024 Magazin
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Senden Önce konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra) gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi tanıtım fragmanları ile merak konusu olmuştu. Peki, Senden Önce dizisi gerçek hikaye mi uyarlama mı, nerede çekildi?
13.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.