Yeni Asgari Ücret

Yeni Asgari Ücret

Son dakika yeni asgari ücret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni asgari ücret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni asgari ücret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Asgari Ücret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni asgari ücret gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.602 yeni asgari ücret haberi bulunmuştur. Tüm yeni asgari ücret haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşverene asgari ücret desteği ne kadar? 2024 yeni asgari ücret desteği kaç TL oldu?
İşverene asgari ücret desteği ne kadar? 2024 yeni asgari ücret desteği kaç TL oldu? İşverenlerin meraklara araştırdığı konuların başında işverene asgari ücret desteği geliyor. Ocak ayında belli olan 2024 asgari ücret sonrası başta küçük işletme sahipleri olmak üzere işverenler de asgari ücret desteğini araştırmaya başladı. Personel sayısına göre belli olan destek ne kadar, kaç TL?
17.01.2024 Gündem
Zam geldi! Aylık 16 bin TL ödenecek, 30 gün içerisinde başvuran alacak
Zam geldi! Aylık 16 bin TL ödenecek, 30 gün içerisinde başvuran alacak Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren 2024 yılı asgari ücret belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada yeni asgari ücretin 17 bin 2 TL olduğunu açıklamıştı. Yeni asgari ücret zammıyla beraber birçok ücrette de değişiklik yapıldı. Asgari ücretlinin işsiz kalması durumunda alacağı ödenek ile işsizlik ödeneğinin tavan tutarı da yükselecek. Ancak işsizlik maaşı ödemelerinde son 4 ay dikkate alınıyor. Peki kim ne kadar işsizlik maaşı alacak?
7.01.2024 Çalışma Hayatı
Yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de
Yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 2024 yılı için belirlediği yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
30.12.2023 Ekonomi
Yeni asgari ücret işveren maliyeti ne kadar? 2024 asgari ücrette detaylar
Yeni asgari ücret işveren maliyeti ne kadar? 2024 asgari ücrette detaylar Yeni asgari ücret belli oldu. 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olacak asgari ücret brüt 20 b in 2 lira 50 kuruşu, net 17 bin 2 lira 12 kuruş oldu. Ancak işverene olan aylık maliyeti de merak konusu oldu. 2024 asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar oldu?
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
17 binin 3'de 1'i kaçtır? Yeni stajyer maaşı: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, stajyer maaşı kaç TL?
17 binin 3'de 1'i kaçtır? Yeni stajyer maaşı: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, stajyer maaşı kaç TL? Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak açıklandı. Asgari ücretle işsizlik maaşı, engelli aylığı ve kıdem tazminatı gibi 8 kalemde de ücretler değişti. Yeni asgari ücretle sekiz kalem değişti. Değişen kalemlerden biri de stajyer maaşı oldu. Peki, Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, 17 binin 3 de 1 kaçtır?
27.12.2023 Ekonomi
Yeni zamlı asgari ücretle tüm kalemler değişecek! 2024 işsizlik maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu?
Yeni zamlı asgari ücretle tüm kalemler değişecek! 2024 işsizlik maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu? Asgari ücretin belirlenmesinde kritik viraja girildi. Asgari ücret tespit komisyonu'nun toplantıları sonrası bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi, işveren temsilcileriyle Bakan Işıkhan'ı Beştepe'ye davet etti. Yapılacak artışla birlikte birçok ödeme ve maaşta da artış yaşanacak. 2024 işssizlik maaşı, 65 yaş aylığı, askerlik ve doğum borçlanması da yeni zamlı asgari ücretle değişmiş olacak. Öte yandan refah payı da bununla birlikte belli olacak. Yüzde 40, yüzde 50 zam yapılması durumunda da refah payınının oranında değişiklik olacak. İşte madde madde asgari ücretle değişecek ödemeler...
27.12.2023 Ekonomi
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI CANLI İZLE 27 ARALIK | Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda? Cumhurbaşkanı asgari ücret açıklaması son dakika 2023 canlı izle
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI CANLI İZLE 27 ARALIK | Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda? Cumhurbaşkanı asgari ücret açıklaması son dakika 2023 canlı izle Asgari ücret canlı yayın… Asgari ücret için nefesler tutuldu. Asgari ücret canlı yayın hangi kanalda? Sorularına da yanıt aranıyor. Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı ve Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren 2024 asgari ücret zammında sona gelindi. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşecek. Peki, 2024 asgari ücret saat kaçta açıklanacak, yeni asgari ücret açıklandı mı? Beştepe canlı yayın var mı? Asgari ücret canlı yayın ile ilgili güncel bilgiler…
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti? Yeni asgari ücret ile değişenler merak ediliyor. Yeni asgari ücret rakamıyla işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, GSS primleri, askerlik ve doğum borçlanması, isteğe bağlı sigorta primleri, staj ücretleri, asgari ücretlilerin rapor ücretlerinin de aralarında olduğu birçok kalemde tutarlar değişecek. Peki, Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi?
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonunu için gözler Beştepe’ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zam oranını belirlemek için partisinin genel merkezinde işçi ve işverenlerle bir araya geldi. Peki, Asgari ücret Meclis’ten geçti mi 27-28 Aralık, yeni asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
27.12.2023 Gündem
Asgari ücrete son dokunuş: 1000 TL refah payı talimatı verildi! İşveren o rakamı kabul etti! 2024 ASGARİ ÜCRETTE ORAN KAÇ OLDU?
Asgari ücrete son dokunuş: 1000 TL refah payı talimatı verildi! İşveren o rakamı kabul etti! 2024 ASGARİ ÜCRETTE ORAN KAÇ OLDU? Asgari ücret bugün açıklanır mı sorusu milyonlarca insanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Son olarak 27 Aralık Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafları Beştepe'de topladı. Beştepe Asgari ücret toplantısında uzlaşılan oranın yüzde 40 olduğu öğrenildi. Böylelikle yeni asgari ücret 11 bin 402 TL'den 15 bin 962 TL'ye çıkarılması bekleniyor. Öte yandan asgari ücrete refah payı da eklenmesi için talimat verildi. 1000 TL'lik bir artış için Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan hızlı bir çalışma istendi.
27.12.2023 Ekonomi
ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA| Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, yeni asgari ücret belli oldu mu? Tahmini asgari ücret ne kadar olacak?
ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA| Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, yeni asgari ücret belli oldu mu? Tahmini asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı tüm Türkiye tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcilerini Külliye'ye çağırdı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Asgari ücret bugün mü açıklanacak? Yeni asgari ücret belli oldu mu, 2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Kabine Toplantısı bu hafta var mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman toplanacak, saat kaçta yapılacak, asgari ücret açıklaması ne zaman Aralık 2023?
Kabine Toplantısı bu hafta var mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman toplanacak, saat kaçta yapılacak, asgari ücret açıklaması ne zaman Aralık 2023? Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı, yeni asgari ücret zammının açıklanacağının düşülmesi nedeniyle sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine toplantısında asgari ücret zammının birinci gündem maddesi olması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, bu hafta var mı?
26.12.2023 Gündem
Asgari ücret için yeni formül! Hesaplama farklı olacak
Asgari ücret için yeni formül! Hesaplama farklı olacak Asgari ücret 2. toplantısı gerçekleşti. Yıl sonu yaklaşırken, "Asgari ücret net, brüt ne kadar, kaç TL olacak" sorusu gündemdeki sıcaklığını artırdı. 2024'te tek asgari ücret zammı olması refah payı beklentisini de artırdı. Buna göre yeni asgari ücret için yüzde 50 rakamı konuşuluyor. Yüzde 50 zam olursa rakam 17.103 lirayı bulacak. İşte masadaki tüm senaryolarla işveren maliyeti dahil asgari ücret hesaplama tabloları...
19.12.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı gelişme! Toplantı sona erdi, olası ilk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı gelişme! Toplantı sona erdi, olası ilk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı sona erdi. 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu en çok merak edilenler arasına girdi. Kritik toplantı öncesi AK Parti'den asgari ücret mesajı geldi. Asgari ücret 2024 için başta 6 aylık enflasyon beklentisi olmak üzere memur zammı, Çalışma Bakanlığı'nın verileri ile işçi ve işverenlerin raporları masaya geldi. TÜRK-İş ve TİSK ne talep ediyor? İşte rakamların dilinden yeni asgari ücret ve son durum...
18.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Yeni zamlı asgari ücret üçüncü toplantı tarihi ayın kaçında?
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Yeni zamlı asgari ücret üçüncü toplantı tarihi ayın kaçında? Asgari ücret 2. toplantı bitti mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 18 Aralık 2023 Pazartesi ikinci toplantısını yaptı. Toplantıdan çıkacak sonucu milyonlar bekliyor. Asgari ücret brüt ve net maaş ne kadar olur sorusuna da yanıt aranıyor. Peki Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? İşte detaylar...
18.12.2023 Gündem
Asgari ücret zammı için ikinci toplantı sona erdi
Asgari ücret zammı için ikinci toplantı sona erdi Yaklaşık 7 milyon çalışanı ilgilendiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında bugün ikinci toplantısı için bir araya geldi. Toplantı saat 15.00 itibari ile sona erdi.
18.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ile ilgili çarpıcı gelişme! İlk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı
Asgari ücret zammı ile ile ilgili çarpıcı gelişme! İlk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı Asgari ücret zammında ilk rakamlar ortaya çıktı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı başladı. Yeni asgari ücret için başta 6 aylık enflasyon beklentisi olmak üzere memur zam oranı, Çalışma Bakanlığı'nın verileri ile işçi ve işverenlerin raporları masaya gelecek. İlk rakam teklifinin TİSK'ten gelmesi bekleniyor. Peki 'Tek zam' ile 2024 asgari ücret ne kadar olacak?
18.12.2023 Ekonomi
Net asgari ücret rekor kıracak! Zam oranları belli oluyor, 2024 net asgari ücret için sürpriz rakam
Net asgari ücret rekor kıracak! Zam oranları belli oluyor, 2024 net asgari ücret için sürpriz rakam 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
16.12.2023 Çalışma Hayatı
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha...
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha... Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. 2024 asgari ücreti için zam oranları gelmeye devam ediyor. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırmıştı.2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? SGK Uzmanı Murat Bal CNN Türk canlı yayında milyonların merak ettiği soruyu yanıtladı. İşte detaylar...
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret dolar bazında rekor kıracak zam! 2024 asgari ücreti için zam oranı verildi, ilk teklif geldi
Asgari ücret dolar bazında rekor kıracak zam! 2024 asgari ücreti için zam oranı verildi, ilk teklif geldi 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret yeni rekorunu kıracak! 2024'te 'Tek zam' için büyük oran
Asgari ücret yeni rekorunu kıracak! 2024'te 'Tek zam' için büyük oran Asgari ücret ile ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
14.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını bugün yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ilk Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı öncesi önemli açıklamalardı bulundu. TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar ise toplantı sonrası, "Bugün milyonlarca kişinin gözü kulağı bugünkü toplantıdaydı. Bugünkü toplantılarımızda herhangi bir ücret konusu görüşülmedi. Pazartesi saat 13.30'da tekrar bir araya gelinecek." diye konuştu. Peki 2024'te net asgari ücret kaç lira olacak? İşte üzerinde en çok durulan rakamlar...
11.12.2023 Çalışma Hayatı
2024 asgari ücret için ilk rakam ortaya çıktı! 11 Aralık toplantısı sonrası asgari ücret işveren maliyeti belli oldu
2024 asgari ücret için ilk rakam ortaya çıktı! 11 Aralık toplantısı sonrası asgari ücret işveren maliyeti belli oldu Asgari ücret tespit komisyonu 11 Aralık Pazartesi toplandı. 15 kişiden oluşan komisyona bu yıl ilk kez 4 işçi de katıldı. Bu yıl tek zam yapılacak. 2024 asgari ücret zammı için toplanan komisyonu işverenler de pür dikkat takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İşçilerin yanında olun" talimatını verdiği hükümet ile TÜRK-İş ve TİSK yöneticileri bir rakam üzerinde uzlaşacak. Gelen son dakika asgari ücret haberine göre ise 2024 yılında geçerli olacak rakam ortaya çıktı. İlk rakamın ortaya çıkmasıyla asgari ücretin işverene maliyeti de hesaplandı.
11.12.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Asgari Ücret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni asgari ücret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.