Yener İnce

Yener İnce

Son dakika Yener İnce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yener İnce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yener İnce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yener İnce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yener ince gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 yener ince haberi bulunmuştur. Tüm yener ince haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da savunma açmazı! Bir yıldız daha sakatlandı
Galatasaray'da savunma açmazı! Bir yıldız daha sakatlandı Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte flaş bir gelişme yaşanıyor. Sakatlanan bir stoper daha son antrenmanda yer almadı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
7.03.2024 Futbol
Galatasaray'da Sergio Oliveira ameliyat oldu
Galatasaray'da Sergio Oliveira ameliyat oldu Galatasaray'da antrenman öncesi bireysel çalışma yaparken sakatlanan Portekizli orta alan oyuncusu Sergio Oliveira ameliyat edildi. İşte detaylar...
19.12.2023 Galatasaray
Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa Galatasaray'a hayran kaldı
Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa Galatasaray'a hayran kaldı Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Mauro Icardi'nin neredeyse ameliyat olacağını fakat Bayern Münih maçında iğneyle sahada olduğunu açıkladı.
26.10.2023 Galatasaray
Bayern Münih maçı sonrası Icardi gerçeği ortaya çıktı: Anestezi yapıp ameliyata alacaktık
Bayern Münih maçı sonrası Icardi gerçeği ortaya çıktı: Anestezi yapıp ameliyata alacaktık Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmeleri yaşanıyor. Beşiktaş derbisini sekerek bitiren Icardi, taraftarları korkutmuştu. Bayern Münih maçına çıkamayacağı düşünülen yıldız futbolcu, büyük bir riske girerek iğneyle sahaya çıktı. Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Icardi ile ilgili gerçekleri açıkladı. İşte detaylar...
26.10.2023 Galatasaray
Tete artık Galatasaray'da
Tete artık Galatasaray'da Galatasaray, Brezilyalı kanat oyuncusu Tete ile 4+1 yıllık anlaşmaya vardı.
9.08.2023 Galatasaray
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu Barış Murat Yağcı, hastanelik oldu. Oyuncu, hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi veren fotoğraflar paylaştı.
13.04.2023 Magazin
Kulüp Doktoru Yener İnce olumlu rapor verdi Galatasaray Jorge Jesus'un prensini bitirdi
Kulüp Doktoru Yener İnce olumlu rapor verdi Galatasaray Jorge Jesus'un prensini bitirdi Mbaye Diagne'yi Fatih Karagümrük'e yollayarak forvet hattında bir oyuncu eksilen Galatasaray aradığı golcüyü buldu. Jorge Jesus'un Benfica'yı çalıştırdığı dönemde sergilediği başarılı performansla resmen parmak ısırtan ve geçtiğimiz sezon Liverpool'a transfer olan Nunez'in arkasında bekleyen 30 yaşındaki futbolcu için Kulüp Doktoru Yener İnce'nin olumlu rapor vermesi sarı kırmızılı yönetimi ir hayli rahatlatırken, Galatasaray'ın da bu anlaşmanın ardından santrafor arayışlarını sonlandırdığı bildirildi.
17.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan Arda Turan ve Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirme
Galatasaray'dan Arda Turan ve Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirme Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlığı bulunan Arda Turan ve Sacha Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.
28.10.2021 Futbol
Terim Yedlin'i görünce... Boey seferberliği
Terim Yedlin'i görünce... Boey seferberliği DeAndre Yedlin'den memnun kalmayan Fatih Terim Sacha Boey için kulüp doktoru Yener İnce'den sürekli bilgi alıyor.
24.09.2021 Galatasaray
Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı
Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı Galatasaray'da Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı.
15.06.2021 Galatasaray
Galatasaray kalecisi Muslera: Herkese teşekkür ediyorum
Galatasaray kalecisi Muslera: Herkese teşekkür ediyorum Ameliyatın ardından taburcu olan Galatasaray kalecisi Muslera, hastane önünde kısa bir açıklama yaptı.
18.06.2020 Galatasaray
Radamel Falcao'suz 27 gün!
Radamel Falcao'suz 27 gün! Son olarak 1 Ekim'deki PSG maçında sahaya çıkan, üst üste kritik maçları kaçıran Falcao, dün sabahki idmanda da takımla çalışmadı. Kulüp de, Kolombiyalı golcünün geri dönüşüyle ilgili sonucu belirsiz bir açıklama yaptı.
29.10.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan Falcao açıklaması!
Galatasaray'dan Falcao açıklaması! Galatasaray A Takım Doktoru Yener İnce, "Falcao'nun oynamasına engel bir durum yok. Ağrıları olduğunu söylüyor. Böyle bir durumda oyuncuyu zorla oynatamazsınız, aynı ağrıyla oynayanlar var" ifadesini kullandığı yönündeki iddialara kişisel Instagram hesabından yanıt verdi.
27.10.2019 Futbol
Galatasaray'da büyük skandal! Fatih Terim küplere bindi
Galatasaray'da büyük skandal! Fatih Terim küplere bindi Fatih Terim ve ekibinin kulübeye döndüğü Gençlerbirliği-Galatasaray maçında büyük skandal... Sakatlık nedeniyle oyundan alınan Feghouli, kenara gittiğinde hiçbir sorunu olmadığını söyleyince; Cezayirli yıldızın yanlışlıkla oyundan çıkarıldığı ortaya çıktı.
7.10.2019 Galatasaray
Galatasaray kulübesinde gerginlik! Adebayor...
Galatasaray kulübesinde gerginlik! Adebayor... Süper Lig'de Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan mücadelenin 2. yarısında gerginlik yaşandı.
31.08.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan Emre Akbaba açıklaması!
Galatasaray'dan Emre Akbaba açıklaması! Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, kaval kemiği kırılan Emre Akbaba'nın ameliyatının iyi geçtiğini ve yeniden sahalara dönmesinin zaman alacağını söyledi.
13.05.2019 Galatasaray
Derbi öncesi Nagatomo şoku!
Derbi öncesi Nagatomo şoku! Galatasaraylı Yuto Nagatomo’nun dönüşünün çok kısa süre içerisinde mümkün olmadığı ortaya çıktı.
5.04.2019 Galatasaray
G.Saray takım doktoru Yener İnce: "Fernando derbide yok"
G.Saray takım doktoru Yener İnce: "Fernando derbide yok" Galatasaray Takım doktoru Yener İnce, 2 Kasım Cuma günü oynanacak olan Fenerbahçe maçından önce sakatlığı bulunan futbolcularla ilgili açıklamalarda bulundu.
31.10.2018 Galatasaray
Büyük talihsizlik! G.Saray'da 3 futbolcu birden sakatlandı
Büyük talihsizlik! G.Saray'da 3 futbolcu birden sakatlandı Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor'u konuk eden Galatasaray'da üç futbolcu sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Konuyla ilgili konuşan kulüp doktoru Yener ince, "Feghouli ve Fernando'nun durumunun ciddi olduğu görülüyor" dedi.
19.10.2018 Galatasaray
Galatasaray, Porto maçına hazır
Galatasaray, Porto maçına hazır Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın deplasmanda oynayacağı Porto maçının hazırlıklarını tamamladı.
2.10.2018 Galatasaray
Terim yeni golcüyü buldu! Yarın...
Terim yeni golcüyü buldu! Yarın... Badou Ndiaye cezalı, Emre Akbaba ve Eren Derdiyok sakat. Fatih Terim'in Porto sınavı için 10 adamı belli. Portekiz'e götürülecek olan Eren'in oynama ihtimali zayıf. Galatasaray'ın en ucunda Henry Onyekuru forma giyecek. Ndiaye'nin yerinde ise Ryan Donk şans bulacak. Emre yok ancak Younes Belhanda var. Sağ kanat için ise iki aday var: Sofiane Feghouli ve Sinan Gümüş.
2.10.2018 Galatasaray
Porto planı güncellendi!
Porto planı güncellendi! Terim ve kurmayları, hem kendi hem de rakipteki eksikler sonrasında taktiğini revize etti.
1.10.2018 Galatasaray
Emre Akbaba ilk yarıyı kapattı!
Emre Akbaba ilk yarıyı kapattı! Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta sakatlanan Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba ameliyat edildi. Yıldız futbolcunun 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
30.09.2018 Galatasaray
Üç dakikaya sığan bir ömür!
Üç dakikaya sığan bir ömür! Türkiye Ligi’nin gol kralının sıra dışı öyküsü... Senegalli göçmen bir ailenin 9 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Futbolla hayata tutundu. Eşi benzeri görülmemiş hastalığı ile sallandı ama yıkılmadı. Sahada bir anda bayılan, 3 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi gollerine devam eden Bafetimbi Gomis’in La Seyne-sur-Mer’den İstanbul’a uzanan öyküsü...
26.05.2018 Arşiv
Serdar Aziz ve Ümit Davala operasyon geçirdi
Serdar Aziz ve Ümit Davala operasyon geçirdi Galatasaray’da deneyimli savunma oyuncusu Serdar Aziz ve yardımcı antrenör Ümit Davala’nın ameliyat edildiği açıklandı.
24.05.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yener İnce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yener ince haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.