Yeliz Yeşilmen Kimdir

Yeliz Yeşilmen Kimdir

Son dakika Yeliz Yeşilmen kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeliz Yeşilmen kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeliz Yeşilmen kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeliz Yeşilmen Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeliz yeşilmen kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 yeliz yeşilmen kimdir haberi bulunmuştur. Tüm yeliz yeşilmen kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeliz Yeşilmen'den olay sözler: Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum
Yeliz Yeşilmen'den olay sözler: Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum Oyuncu, şarkıcı Yeliz Yeşilmen yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Kadın ve erkek ilişkileri üzerine konuşan Yeşilmen, 'Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi bıraktı. Sanki roller değişiyor gibi…' dedi.
1.06.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi! Çarkıfelek, Aşkım Aşkım ve Çarli İş Başında yapımları ile adını duyuran, çıkardığı albümlerle çokça konuşulan Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evliliğinin ardından sahnelere bir süre ara vermişti. Önceki günlerde ise bir mekanda sahne alan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Yeşilmen, sosyal medyada eleştirilerin hedefinde olmuştu. Yeliz Yeşilmen katıldığı televizyon programları ile gündeme geldi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen boşandı mı? İşte Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
17.11.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen kimdir?
Yeliz Yeşilmen kimdir? Başarılı ve güzel sunucu/oyuncu Yeliz Yeşilmen'in hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve gündeme gelen Yeliz Yeşilmen hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
2.10.2018 Gündem
Yeliz Yeşilmen kimdir?
Yeliz Yeşilmen kimdir? Yeliz Yeşilmen kimdir? sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Eskiden dizi oyunculuğu ve modellik yapan Yeliz Yeşilmen yaptığı açıklamalarla tekrar gündeme geldi. Sosyal medyadan yaptığı koca parası yiyorum açıklamasıyla dikkat çeken Yeliz Yeşilmen kimdir?
29.09.2021 Gündem
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı...
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı... Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından namaz kılırken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Yeliz Yeşilmen, 'Bu bir uyarı' dedi. İşte Yeliz Yeşilmen'in şaşırtan paylaşımı...
28.07.2017 Magazin
'Organlarımla konuştum, onlara seslendim'
'Organlarımla konuştum, onlara seslendim' Yeliz Yeşilmen, maneviyatı yüksek bir insan olduğunun altını çizerek organlarıyla konuştuğunu iddia etti. İşte Yeliz Yeşilmen'in ses getiren açıklamaları...
17.03.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eşi ağzını fena bozdu!
Yeliz Yeşilmen'in eşi ağzını fena bozdu! Yeliz Yeşilmen, eşi ve kızının fotoğrafını paylaştı. Bir takipçisi, eşi için 'Baban gibi duruyor' yorumunu yazınca ünlü ismin eşi çok ağır bir cevap verdi.
13.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeliz Yeşilmen Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeliz yeşilmen kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.