Yeka İhalesi

Yeka İhalesi

Son dakika YEKA ihalesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YEKA ihalesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YEKA ihalesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeka İhalesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeka ihalesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 yeka ihalesi haberi bulunmuştur. Tüm yeka ihalesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Albayrak 'Hayırlı olsun' dedi ve atama müjdesini verdi
Bakan Albayrak 'Hayırlı olsun' dedi ve atama müjdesini verdi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kurum içi Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı sınavlarını açabilmek için gerekli yasal düzenlemeyi yaptıklarını bildirdi.
30.05.2019 Ekonomi
Bakan Dönmez'den 2018'in enerji projeleriyle ilgili paylaşım
Bakan Dönmez'den 2018'in enerji projeleriyle ilgili paylaşım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2018'de 4 bin 25 megavatlık kurulu gücün devreye alındığını ve bunun yüzde 93'ünün yerli ve yenilenebilir kaynaklardan oluştuğunu bildirdi.
10.01.2019 Ekonomi
Almanlar YEKA ihalesine talip
Almanlar YEKA ihalesine talip 20 yıldır Türkiye’de enerji sektöründe faaliyet gösteren Alman ENERCON şirketinin Genel Müdürü Kettwig, Türkiye’ye güven duyduklarını belirterek YEKA RES-2 ihalesiyle de ilgilendiklerini açıkladı
22.10.2018 Ekonomi
Yeni YEKA ihaleleri geliyor
Yeni YEKA ihaleleri geliyor Rüzgar enerjisinde Balıkesir, Çanakkale, Aydın ve Muğla bağlantı bölgelerinde toplam bin megavatlık kapasitenin kurulumu ve işletilmesi amacıyla her biri 250'şer megavat olmak üzere 4 ayrı Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesi gerçekleştirilmesi planlanıyor.
4.10.2018 Ekonomi
Vatandaşı üşütemeyiz ticaretimiz sürecek
Vatandaşı üşütemeyiz ticaretimiz sürecek ABD’nin İran’a yönelik tek taraflı ambargo uyguladığını belirten Enerji Bakanı Fatih Dönmez, “İran’dan yıllık 9.5 milyar metreküp doğalgaz alıyoruz. Vatandaşımızı soğukta veya elektriksiz bırakmayız. Kontratımız 2026’ya kadar. Ticaretimiz sürecek” dedi.
8.08.2018 Ekonomi
YEKA’lara son sürat devam
YEKA’lara son sürat devam Enerji Bakanı Dönmez, yeni dönemde Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları ihalelerinde mevcut takvimin aynen devam ettirileceğini söyledi. Rüzgar ve güneşte 1.000’er megavatlık YEKA ihalesi bu yıl yapılacak
18.07.2018 Ekonomi
Konya’ya Tesla modeli
Konya’ya Tesla modeli Avustralya’da dünyanın en büyük lityum pilini inşa ederek 30 bin eve enerji sağlayan Tesla’nın modeli Kalyon Enerji tarafından uygulanacak. Kalyon, Konya’daki santral faaliyete geçince 300 yüz megavatsaat kapasiteli bir elektrik depolama tesisi kuracak.
22.03.2018 Ekonomi
1 megavat için 33 kişi aranıyor
1 megavat için 33 kişi aranıyor Türkiye’de güneş santrali kurulu gücü 2023’te 5 bin megavata ulaşacak. Her 1 megavat için 33 kişiye ihtiyaç duyulacak. Güneş enerjisi sayesinde 180 bin kişi istihdam edilecek.
30.08.2017 Ekonomi
İlk güneş paneli tesisi Ankara’ya
İlk güneş paneli tesisi Ankara’ya Güneş YEKA ihalesi kapsamındaki ilk entegre panel üretim fabrikası Ankara’ya kurulacak. Kasım’da temeli atılacak fabrikanın 2018’de panel üretimine başlaması bekleniyor
29.08.2017 Ekonomi
Bakan Albayrak dev ihale sonrası açıklama yaptı
Bakan Albayrak dev ihale sonrası açıklama yaptı Rüzgar Enerji İhalesi sonuçlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "YEKA ihalesinde, rüzgarda yerli katkı payıyla şu anda kilovatsaat başına 10,3 dolar/cent olan alım fiyatı 3,48 cente düşerek bir dünya rekoruyla gerçekleşti" dedi.
3.08.2017 Ekonomi
İşte YEKA ihalesinin kazananı
İşte YEKA ihalesinin kazananı Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesini 3.48 dolar sent/KWH ile Siemens-Türkerler-Kalyon OGG kazandı.
3.08.2017 Ekonomi
Devler Türkiye için yarışacak
Devler Türkiye için yarışacak Dünya rüzgar enerjisi pazarının yüzde 90’a yakınını elinde bulunduran 8 dev şirket yarın Türkiye’nin rüzgarı için yarışacak.
2.08.2017 Ekonomi
Rüzgar YEKA ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak
Rüzgar YEKA ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) için yapılacak ihalenin tarihi 3 Ağustos Perşembe günü olarak belirlendi.
30.07.2017 Ekonomi
Kimse kusura bakmasın sondajı biz yapacağız
Kimse kusura bakmasın sondajı biz yapacağız Enerji Bakanı Albayrak, bu yılın son çeyreğinde envantere alınacak sondaj gemisi ile Türkiye’nin sondaj faaliyetlerini kendisinin yapacağını açıkladı. Albayrak, “Kimse kusura bakmasın, Akdeniz kimsenin tekelinde değil, Türkiye olarak biz daha aktif olacağız” dedi
28.07.2017 Ekonomi
Rüzgar enejisi ihalesinde flaş gelişme
Rüzgar enejisi ihalesinde flaş gelişme Rüzgar enerjisi ihalesinde teklif veren şirketler belli oldu. Bakan Albayrak, ihale sonrası açıklamada bulundu.
27.07.2017 Ekonomi
Dev ihaleye 3 firma teklif verdi
Dev ihaleye 3 firma teklif verdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın YEKA ihalesinde teklifler verildi.
27.07.2017 Ekonomi
Üç ortak 1.2 milyar dolarlık rüzgara kapıldı
Üç ortak 1.2 milyar dolarlık rüzgara kapıldı Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerjisi Kaynak Alanları (YEKA) ihalesi için 3 şirket ortak konsorsiyum oluşturdu.
12.07.2017 Ekonomi
Ruslarla eşit olacağız
Ruslarla eşit olacağız Akkuyu NGS’nin yüzde 49’una ortak olmak için protokol imzalayan CKK konsorsiyumundan Kalyon Holding’in Enerji Grubu Başkanı Ata, ana anlaşmayı Ekim-Kasım’da imzalayacaklarını söyledi. Ata, “Hedefimiz santralin yönetiminde Rus ortaklarımızla eşit ağırlıkta olmak” dedi
29.06.2017 Ekonomi
Rüzgarda tavan fiyat 7 cent
Rüzgarda tavan fiyat 7 cent Rüzgar YEKA ihalesi için son teklif verme tarihi 27 Temmuz. Açık eksiltme usulüyle yapılacak ihalede kilovatsaat başı tavan fiyat 7 cent olacak
13.04.2017 Ekonomi
Rüzgar YEKA ihalesi için flaş karar
Rüzgar YEKA ihalesi için flaş karar Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesi için son teklif verme tarihi 27 Temmuz 2017 olarak belirlendi
13.04.2017 Ekonomi
İşte dev ihalenin kazanını!
İşte dev ihalenin kazanını! Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santralinin kurulacağı Karapınar Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı ihalesinde en iyi teklifi veren firma belirlendi
20.03.2017 Ekonomi
Kalyon Enerji ve Enercon, 260 MW’lık sözleşmeye imza attı
Kalyon Enerji ve Enercon, 260 MW’lık sözleşmeye imza attı Kara rüzgâr türbini teknolojileri şirketi Enercon ve yenilenebilir enerji alanında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük yatırımcılarından olan Kalyon Enerji, YEKA RES-3 projesi kapsamında 260 MW’lık yeni bir iş birliğine imza attı. Anlaşmaya göre Enercon, Kalyon Enerji’nin Türkiye’deki kara projeleri için 64 adet rüzgâr türbini kuracak. İş birliği ile Türkiye’deki projeler için 64 adet E-138 EP3 türbininin tedariki ve kurulumu gerçekleştirilecek.
7.06.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Karapınar GES'i 2022'de tam kapasiteyle devreye alacağız
Bakan Dönmez: Karapınar GES'i 2022'de tam kapasiteyle devreye alacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dünyanın sayılı büyüklükteki güneş santrallerinden olan Karapınar Güneş Enerjisi Santrali'ni (GES) inşallah 2022 sonunda tam kapasiteyle devreye alacağız" dedi.
11.06.2021 Ekonomi
Bakan Dönmez açıkladı! Yakında imzalar atılacak
Bakan Dönmez açıkladı! Yakında imzalar atılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Madencilik alanında geliştireceğimiz işbirliğinin çerçevesini oluşturmak üzere Kırgızistan ile bir anlaşma imzalama hazırlığındayız. Bu mutabakat zaptının, madencilik faaliyetlerinde atacağımız adımların yol haritasını belirleyeceğine inanıyorum" dedi.
24.02.2021 Ekonomi
Dünyanın en büyüğü Konya'ya kuruluyor
Dünyanın en büyüğü Konya'ya kuruluyor Dünyanın en büyük güneş enerjisi santralı Konya’nın Karapınar ilçesinde kuruluyor. Dev santral, yılda 1.7 milyar kWh elektrik enerjisi üretecek ve 600 bin evin ihtiyacını karşılayacak
7.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeka İhalesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeka ihalesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.