Yayın Tarihi

Yayın Tarihi

Son dakika yayın tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayın tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayın tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayın Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayın tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.918 yayın tarihi haberi bulunmuştur. Tüm yayın tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı oyuncu kadrosunda kimler var? Kara Ağaç Destanı hangi ilde çekiliyor?
Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı oyuncu kadrosunda kimler var? Kara Ağaç Destanı hangi ilde çekiliyor? TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı yakında başlıyor. Emre Kıvılcım, Olgun Şimşek ve Meltem Akçöl'ün başrollerinde yer aldığı dizi izleyicilerin merak konusu oldu. Yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren yapıyor. Yayın tarihi netleşen Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? İşte Kara Ağaç Destanı oyuncuları kimler? İşte detaylar...
13.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
'İnci Taneleri'ne astrolog yorumu!
'İnci Taneleri'ne astrolog yorumu!  “Donald Trump’ın astroloğu” olarak ünlenen Michaela Astro, çok ses getiren “İnci Taneleri” dizisini astrolojik olarak yorumladı.
6.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
İnci Taneleri 25 Ocak’ta seyirciyle buluşuyor
İnci Taneleri 25 Ocak’ta seyirciyle buluşuyor Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.
16.01.2024 Magazin
Netflix Kül filmi konusu nedir? Kül filmi oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?
Netflix Kül filmi konusu nedir? Kül filmi oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? Kül filmi için yayın tarihi belli oldu. Ay Yapım imzalı Kül, 9 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacak. Yönetmenliğini Erdem Tepegöz'ün yaptığı, senaryosunu Erdi Işık'ın yazdığı Kül filminin konusu nedir? İşte Kül filmi oyuncuları...
12.01.2024 Televizyon
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti?
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8'de yayınlanan 2. sayfa programının bitişiyle birlikte yeni program Aramızda Kalmasın hakkında araştırmalar da başladı. Gülşen Yüksel'in neden 2. sayfadan ayrıldığı konusu henüz gündemdeyken Müge'yle Aramızda Kalmasın programınıon yayın tarihi de merak konusu oldu. Peki Gülşen Yüksel neden ayrıldı, ikinci sayfa neden bitti? İşte Aramızda Kalmasın yayın tarihi ve ayrıntılı bilgiler
2.01.2024 Televizyon
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam yayınlanan yeni tanımtımla yayın tarihini duyurdu. Başrollerinde Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım Show TV'de ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ay Yapım imzalı dizi fragmanlarıyla dikkat çekti. Peki Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? İşte Ne Gemiler Yaktım yayın günü ve detaylar...
24.11.2023 Televizyon
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı?
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihini açıkladı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim?
18.10.2023 Kültür Sanat
Merakla beklenen Dilek Taşı'nın yayın tarihi belli oldu
Merakla beklenen Dilek Taşı'nın yayın tarihi belli oldu Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.
28.08.2023 Magazin
Sabahın Sultanı Seda Sayan başlıyor! Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman yayınlanacak?
Sabahın Sultanı Seda Sayan başlıyor! Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman yayınlanacak? Gündüz kuşağının vazgeçilmez programlarından Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan programı müzik, eğlence, beslenme gibi pek çok konuda konuklarıyla ekrana geliyor. İzleyicinin merakla beklediği Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yayın tarihi netleşti. İşte yeni sezonun ilk bölüm tarihi ve detaylar...
22.08.2023 Televizyon
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın!
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın! Elon Musk'la Mark Zuckerberg'ü kafes dövüşüne hazırlanmaya iten detayların belki de başında Meta'nın Twitter'a rakip bir uygulama çıkarıyor olması geliyor. Merakla beklenen uygulama Threads için artık gün sayıyoruz. Hatta iOS'ta App Store'a göre Threads, 6 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Google Play'de de bir süredir listelenen ancak bir yayın tarihi belirtilmeyen uygulamanın gerçekten 6 Temmuz'da çıkıp çıkmayacağı ise şimdiden merak konusu
4.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Yıldız De Bana’nın yayın tarihi belli oldu!
Yıldız De Bana’nın yayın tarihi belli oldu! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı Yıldız De Bana’ nın yayın tarihi belli oldu.
28.03.2023 Televizyon
Gönül Dağı neden Çarşamba günü? Gönül Dağı gün değişti mi?
Gönül Dağı neden Çarşamba günü? Gönül Dağı gün değişti mi? Cumartesi akşamları ekrana gelen TRT 1 dizisi Gönül Dağı 90'ıncı yeni bölümü yayın tarihi değişti. İç Anadolu'nun sıcak hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
22.03.2023 Televizyon
Selin Şekerci yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!
Selin Şekerci yeni dizisiyle ekranlara dönüyor! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Bugüne kadar yer aldığı projeler ile izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, dizide Zeynep karakterini canlandıracak.
14.03.2023 Magazin
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu!
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 22 Mart Çarşamba akşamı ekran serüvenine başlıyor.
13.03.2023 Magazin
Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi ilk bölüm saat kaçta, Aile dizisi 1 bölüm hangi kanalda?
Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi ilk bölüm saat kaçta, Aile dizisi 1 bölüm hangi kanalda? 14 Şubat tarihinde başlaması planlanan Aile dizisi Kahramanmaraş depremleri nedeniyle ertelenmişti. Merakla beklenen Aile dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki, Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi ilk bölüm saat kaçta, Aile dizisi 1 bölüm hangi kanalda?
7.03.2023 Televizyon
Adım Farah hangi kanalda, ne zaman başlıyor? Adım Farah konusu gerçek mi, oyuncuları kimler?
Adım Farah hangi kanalda, ne zaman başlıyor? Adım Farah konusu gerçek mi, oyuncuları kimler? Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu Adım Farah dizisi başlıyor. İkilinin hayranlarının yakından takip ettiği Adım Farah dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Bugün yapılan açıklamayla birlikte dizinin yayın tarihi ve günü de kesinleşti. Peki Adım Farah konusu gerçek mi? İşte detaylar...
21.02.2023 Televizyon
Diziler ne zaman başlayacak 2023? Dizilerin yayın tarihi belli mi, bu hafta dizilerin yeni bölümleri var mı?
Diziler ne zaman başlayacak 2023? Dizilerin yayın tarihi belli mi, bu hafta dizilerin yeni bölümleri var mı? Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından milli yas ilan edilmesi nedeniyle dizi ve yarışma programlarına ara verilmişti. Depremin üzerinden 8 gün geçerken, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Dizilerin ve televizyon programlarının ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. Peki diziler ne zaman başlayacak? TV programları, diziler, yarışmalar bu hafta var mı? İşte ATV , Kanal D, Show TV, Star TV, TRT 1 yayın akışı...
14.02.2023 Televizyon
Survivor 2023 ne zaman başlıyor, saat kaçta, bugün mü? SURVİVOR 2023 kadrosundaki yarışmacılar kimler? İşte yeni sezon tarihi ve ünlüler, fenomenler, gönüllüler
Survivor 2023 ne zaman başlıyor, saat kaçta, bugün mü? SURVİVOR 2023 kadrosundaki yarışmacılar kimler? İşte yeni sezon tarihi ve ünlüler, fenomenler, gönüllüler Survivor 2023 yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Survivor 2023 kadrosunda bu yıl influencerlar, ünlüler ve gönüllüler yer alacak. Bir adada mücadele verecek olan yarışmacılar, oyunlarda kazanmak için ter dökecek. Peki Survivor ne zaman başlayacak, Survivor yeni sezon yarışmaları kimler? İşte 2023 Survivor başlama tarihi ve yarışmacıları...
14.01.2023 Televizyon
Ego dizisi uyarlama mı, ne zaman başlayacak? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda?
Ego dizisi uyarlama mı, ne zaman başlayacak? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda? Fox TV'nin yeni dizilerinden EGO'nun ilk fragmanı yayımlandı. Peki, EGO dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? EGO dizisi ne zaman başlayacak, uyarlama mı?
10.01.2023 Televizyon
Türkan ve Somer yeni bir krizin eşiğinde!
Türkan ve Somer yeni bir krizin eşiğinde! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.
2.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yayın Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayın tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.