Yaya Toure

Yaya Toure

Son dakika Yaya Toure haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yaya Toure ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yaya Toure haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaya Toure

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaya toure gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 yaya toure haberi bulunmuştur. Tüm yaya toure haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı...
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı... 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Messi'li, Di Maria'lı, Lautaro Martinez'li Arjantin'i 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen ve Tangoculara ağır bir hezimet yaşatan Fransız teknik adam Herve Renard için Süper Lig ekipleri yavaş yavaş harekete geçerken, deneyimli çalıştırıcının Sumudica'nın menajeriyle çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.11.2022 Futbol
Daha 7 yaşındayken Barcelona onu kapmıştı! 'Yeni Yaya Toure' Fenerbahçe'ye geliyor
Daha 7 yaşındayken Barcelona onu kapmıştı! 'Yeni Yaya Toure' Fenerbahçe'ye geliyor Daha 7 yaşındayken üstün yetenekleri keşfedilen ve Barcelona alt yapısına alınan yıldız futbolcu için kolları sıvayan Ali Koç'un 16 milyon euro'ya Leipzig'e transfer olan 'Yeni Yaya Toure' lakaplı orta sahayı Fenerbahçe'ye getireceği belirtildi.
1.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Ömer Faruk Beyaz piyangosu!
Fenerbahçe'ye Ömer Faruk Beyaz piyangosu! Manchester United, Manchester City ve Barcelona, Fenerbahçe'nin genç yıldızını transfer etmek için birbiriyle yarışıyor.
16.03.2020 Fenerbahçe
Trabzonspor'da bomba gelişme!
Trabzonspor'da bomba gelişme! Trabzonspor Kulübü, İngiliz futbolcu Daniel Sturridge'nin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Trabzonspor Kulübü, İngiliz futbolcu Daniel Sturridge'nin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Sözleşmesi feshedilen yıldız oyuncunun yeni takımı da belli oldu.
2.03.2020 Trabzonspor
Koronavirüsü Çin'de futbola bulaştı
Koronavirüsü Çin'de futbola bulaştı Ülke genelinde etkili olan ve tüm dünyayı tehdit eden ‘Koronavirüsü’, Çin’de son olarak futbolu da etkisi altına aldı. Yolu bir dönem Türkiye’den geçmiş Talisca ve Tosiç gibi oyuncuların forma giydiği lig, virüs sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.
31.01.2020 Futbol
Yaya Toure futbolu bıraktı
Yaya Toure futbolu bıraktı Avrupa ve dünya futbolunun ünlü isimlerinden Yaya Toure, emekliliğini açıkladı. Barcelona ve Manchester City’nin eski yıldızı, 35 yaşında veda edip, teknik direktörlüğe hazırlanacağını aktardı.
10.05.2019 Futbol
Yaya Toure'den transfer açıklaması!
Yaya Toure'den transfer açıklaması! Yaya Toure, henüz emekli olmayı düşünmediğini ve en az 2 yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi.
15.01.2019 İngiltere
2018'in Afrikalı futbolcusu Salah
2018'in Afrikalı futbolcusu Salah İngiliz kulübü Liverpool'un Mısırlı kanat oyuncusu Muhammed Salah, üst üste 2. kez yılın Afrikalı futbolcusu seçildi.
8.01.2019 İngiltere
Yılın Afrikalı Futbolcusu yine Muhammed Salah
Yılın Afrikalı Futbolcusu yine Muhammed Salah Afrika'da yılın futbolcusu yine Salah oldu. Liverpool'un süper yıldızı, geçen sezon 44 gol, 14 asistle oynamıştı.
16.12.2018 İngiltere
Olympiakos'ta Yaya Toure'nin sözleşmesi feshedildi
Olympiakos'ta Yaya Toure'nin sözleşmesi feshedildi Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiakos'ta, Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Yaya Toure'nin sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu.
11.12.2018 Futbol
Beşiktaş'tan Yaya Toure bombası!
Beşiktaş'tan Yaya Toure bombası! Siyah-beyazlılarda ara transfer dönemi çalışmaları sürüyor. Beşiktaş yönetiminin, kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın yerine Olympiakos'ta mutlu günler geçirmeyen Yaya Toure'yi transfer etmek istiyor.
4.12.2018 Beşiktaş
Yaya Toure, Olympiakos'ta
Yaya Toure, Olympiakos'ta Yunanistan ekibi Olympiakos, Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Yaya Toure'yi kadrosuna kattı.
2.09.2018 Futbol
Toure'nin menajeri açıkladı! Türkiye'ye...
Toure'nin menajeri açıkladı! Türkiye'ye... Manchester City'den ayrılan ve bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu Yaya Toure'nin menajeri, 1 hafta içinde yeni kulübün belli olacağını söyledi.
16.07.2018 İngiltere
Yıldızlara Aslan gibi ret!
Yıldızlara Aslan gibi ret! Menajerler, G.Saray’a sürekli oyuncu öneriyor, sarı-kırmızılı teknik heyet ise veto ediyor
8.06.2018 Galatasaray
Galatasaray - Yaya Toure flörtünde son dakika!
Galatasaray - Yaya Toure flörtünde son dakika! UEFA ile yeni bir anlaşma yapacak olan Galatasaray yönetimi, Yaya Toure'nin iki yıllık maliyetinin 10 milyon Euro'yu geçmesi nedeniyle frene basma kararı aldı.
30.05.2018 Galatasaray
Pogba'ya göre kendisinden daha iyi 7 futbolcu var
Pogba'ya göre kendisinden daha iyi 7 futbolcu var Manchester United'ın yıldız futbolcusu Paul Pogba, kendisinden daha iyi olduğunu düşündüğü futbolcuları açıkladı.
27.05.2018 İngiltere
Yaya Toure bombası! Geliyor...
Yaya Toure bombası! Geliyor... Manchester City ile sözleşmesi sona eren Yaya Toure, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi.
25.05.2018 Galatasaray
Dünyaca ünlü yıldız Galatasaray'ı seçti
Dünyaca ünlü yıldız Galatasaray'ı seçti İtalyan basını, Beşiktaş'ın da istediği Marouane Fellaini'nin Galatasaray'a söz verdiği için Manchester United'la yeni sözleşme imzalamadığını öne sürdü.
23.02.2018 Galatasaray
Lucescu transferi ağzından kaçırdı!
Lucescu transferi ağzından kaçırdı! Mircea Lucescu, Manchester City'nin yeni transferini açıkladı. Rumen hoca "Shakhtar'ın en iyi futbolcusu Fred. Solda biraz anarşik oynuyordu. Ben de onu defansif orta sahaya kaydırmıştım. Fernandinho'nun gittiği gibi Manchester City'e transfer olacak" dedi.
9.02.2018 Futbol
2017'nin en iyi Afrikalı futbolcusu Salah
2017'nin en iyi Afrikalı futbolcusu Salah İngiltere kulübü Liverpool'un Mısırlı hücum oyuncusu Muhammed Salah, kariyerinde ilk kez Yılın Afrikalı Futbolcusu seçildi.
4.01.2018 İngiltere
Yaya Toure geri dönüyor
Yaya Toure geri dönüyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Yaya Toure, emekliye ayrıldığı Fildişi Sahili Milli Takımı'na geri döneceğini açıkladı.
27.12.2017 İngiltere
Tolga Ciğerci fırtınası!
Tolga Ciğerci fırtınası! 2 haftada müthiş oynayıp 2 gol atan genç yıldıza övgü yağıyor.
21.08.2017 Galatasaray
Yaya Toure bir yıl daha Manchester City'de
Yaya Toure bir yıl daha Manchester City'de İngiliz ekibi Manchester City, Fildişi Sahilli futbolcu Yaya Toure'nin sözleşmesini yeniledi
1.06.2017 İngiltere
Arsenal galibiyet serisini 4 maça çıkardı
Arsenal galibiyet serisini 4 maça çıkardı İngiltere Premier Lig'deki 37. hafta karşılaşmasında Arsenal, konuk ettiği Stoke City'yi 2-0 yendi.
16.05.2017 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Yaya Toure ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaya toure haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.