Yaya

Yaya

Son dakika yaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.269 yaya haberi bulunmuştur. Tüm yaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı
15.04.2024 Adana
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı. Olay anı ise saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Yerel Haberler
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Gündem
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı!
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı! İstanbul'un Güngören semtinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
4.04.2024 Gündem
İstanbul'da  taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı!
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı! İstanbul'un Güngören semtinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
4.04.2024 Vatan TV
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
Para için hayatını tehlikeye attı! Arabanın önüne atladı
Para için hayatını tehlikeye attı! Arabanın önüne atladı Nevşehir'de para almak için yaya geçidinde araçların önüne atlayan şahıs, Yol kenarında uygun zamanı bekleyen V.S.’nin yaklaşan otomobili görünce yaya geçidinde yürümeye başladığını ardından da profesyonel şekilde aracın üzerinden atladığını gören ekipler, şüpheli şahsı gözaltına aldı.
22.03.2024 Gündem
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl Kadıköy’de bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü'nün de operasyonda çökertilen 'Çetinler' grubunun üyesi olduğu öğrenildi. Şüphelilerin Relax, Zümrüt, Arap, Esenkent, Happy, Hayalet gibi isimler kullandıkları belirlendi.
21.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yollarda yayalara öncelik verilmesi için “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” projesi çerçevesinde yaya geçitlerinde uyarılarda bulundu.
17.03.2024 Adana
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş arasında yaşanan toplu iş sözleşme krizinin ardından bir kriz de Genel İş Sendikası ile belediye arasında da anlaşmazlık çıktı. Belediye yönetimi bugün İZELMAN Şirketinde örgütlü DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası yöneticilerini belediyeye çağırarak 7 Mart'ta yatması öngörülen ikramiye ve yemek kartı ücretlerinin zamanında hesaplara yatırılamayacağını belirtti. Bunun üzerine DİSK Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şubeler iş bırakma kararı aldı. Peki, İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
8.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan  Uraloğlu açıkladı
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Projemizi çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açarak İstanbul’a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Yaya Ve Müsellem Nedir, Görevleri Nelerdir? Yaya Ve Müsellem Ordusu Hangi Padişah Tarafından Kurulmuştur?
Yaya Ve Müsellem Nedir, Görevleri Nelerdir? Yaya Ve Müsellem Ordusu Hangi Padişah Tarafından Kurulmuştur? Yaya ve Müsellem, Osmanlı Ordusuna verilen isimdir. Atsız olarak görev yapan askerler Yaya, Atlı olarak orduda görev alanlar ise Müsellem olarak tanımlanmaktaydı. Osmanlı Devletinde kurulan ilk Düzenli ordu Yaya ve Müsellem olarak bilinmektedir. Kuruluş amacı Osmanlı Devletinde disiplinli bir ordunun bulunmamasıdır.
17.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Yunan adalarına seferler başlıyor! İDO ücretleri belli oldu
Yunan adalarına seferler başlıyor! İDO ücretleri belli oldu Kapıda vize uygulamasıyla birlikte Yunan adalarına yönelik olarak İDO seferlerini açıkladı. 6 Nisan 2024 tarihinde seferlerin başlaması bekleniyor.
8.02.2024 Ekonomi
Tali Yol İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tali Yol Levhasının Anlamı Nedir, Nerelerde Olur?
Tali Yol İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tali Yol Levhasının Anlamı Nedir, Nerelerde Olur? Trafik düzeninin sağlanması, taşıt ve yayaların düzenli ulaşım sağlayabilmesi için kurallara ihtiyaç duyulmaktadır. Ana yoldan ayrılan ve daha küçük bir alanı kaplayan yola tali yol denilmektedir. 
6.02.2024 Yaşam
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikanın ana binasını basan kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.
1.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.