Yasemin Adar

Yasemin Adar

Son dakika Yasemin Adar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Adar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Adar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Adar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin adar gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 yasemin adar haberi bulunmuştur. Tüm yasemin adar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı Süper Lig'de 2023-2024 sezonundan itibaren yabancı kuralının yeniden belirlenmesi bekleniyor. TFF ve Kulüpler Birliği yeni yabancı konusunda uzlaşma sağlarken tek kulüp bu öneriye karşı çıktı.
26.04.2023 Süper Lig
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı Türkiye A Milli Güreş Takımı, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı ağır sıkletlerde 3 altın madalya, toplamda ise 4'ü altın olmak üzere 7 madalyayla tamamladı. Yasemin Adar Yiğit, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile altın madalya kazanan Türkiye, ağır sıkletlerin hepsinde şampiyon olarak ülke adına bir ilke imza attı.
18.09.2022 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yasemin Adar Yiğit’i telefonla arayarak tebrik etti.
14.09.2022 Gündem
Yasemin Adar Yiğit, dünya şampiyonu oldu
Yasemin Adar Yiğit, dünya şampiyonu oldu Dünya Güreş Şampiyonası kadınlar 76 kiloda milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, finalde Mısırlı Samar Amer Ibrahim Hamza’yı yenerek altın madalya kazandı. Milli güreşçi, kariyerindeki ikinci dünya şampiyonluğunu elde etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 76 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit’i kutladı.
14.09.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli güreşçilere tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli güreşçilere tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan güreşçileri tebrik etti. Erdoğan, "Sporcularımızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.
31.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taha Akgül'den bronz madalya
Taha Akgül'den bronz madalya Taha Akgül, erkekler serbest stil 125 kiloda Moğol rakibi Munkhtur'u yenerek bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bir madalya da Yasemin Adar'dan
Bir madalya da Yasemin Adar'dan Milli Güreşçimiz Yasemin Adar 76 kiloda bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençler ve sporcular ile video konferansta bir araya geldi.
19.05.2020 Siyaset
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu 17. Türkiye Spor Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik "ABD'den yapılan açıklamalar sürekli devam ediyor. Çoğu kez de adını vermek istemeyen bir yetkili diyerek açıklama geliyor. Bize göre konuşulması gereken esas mesele S-400 değildir. Aslında esas olarak tartışılması gereken mesela bir NATO müttefikinin ulusal güvenliğini tehdit eden terör örgütüne karşı TIR'larla bu unsurları desteklemesi. Esas mesele budur" dedi.
13.04.2019 Siyaset
Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında ünlü isimler yarışacak
Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında ünlü isimler yarışacak Kim Milyoner Olmaz İster? yarışması büyük ilgi görmeye devam ediyor. ATV'nin ilgiyle izlenilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yılbaşı gecesine özel Türkiye'nin en başarılı kadın sporcuları yarışacak.
31.12.2018 Televizyon
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Yasemin Adar, genç sporcularla buluştu
Yasemin Adar, genç sporcularla buluştu Dünya şampiyonu milli güreşçi Yasemin Adar, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda madalya hedeflediğini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Şampiyonların İzinde" projesi kapsamında, dünya ve Avrupa şampiyonu Yasemin Adar, Edirne'de Mimar Sinan Spor Salonu'nda genç sporcularla bir araya geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Budapeşte'de 9 madalya
Budapeşte'de 9 madalya Türkiye, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 1 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yasemin Adar, dünya ikincisi oldu!
Yasemin Adar, dünya ikincisi oldu! Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 76 kiloda Yasemin Adar, gümüş madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yasemin Adar finalde
Yasemin Adar finalde Kadınlar 76 kiloda milli sporcu Yasemin Adar, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Amacımız başarılı rol modelleri desteklemek
Amacımız başarılı rol modelleri desteklemek Mustafa V. Koç Spor Ödülü bu yıl ilk Türk kadın güreşçi Yasemin Adar’a giderken törende konuşan Caroline Koç, “İyi refah seviyesi sadece ekonomi ile olmaz. Kültür, sanat ve sportif başarı ile olur. Biz de başarılı rol modelleri ödüllendirip sportmenliği teşvik ediyoruz” dedi
11.09.2018 Ekonomi
Koç ödülü milli güreşçiye
Koç ödülü milli güreşçiye Sporcu, yönetici ve destekçi olarak spora büyük katkılarda bulunmuş Mustafa V. Koç dına ikinci kez düzenlenen ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ sahibini buldu.
11.09.2018 Magazin
Kadın Milli Güreş Takımı'ndan büyük başarı!
Kadın Milli Güreş Takımı'ndan büyük başarı! Avrupa Şampiyonası'nda kadınlar müsabakaları tamamlandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Bak'tan milli güreşçilere tebrik
Bakan Bak'tan milli güreşçilere tebrik Osman Aşkın Bak, Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 2 altın, 3 bronz madalya kazanan kadın güreşçileri kutladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yasemin Adar altın madalya kazandı!
Yasemin Adar altın madalya kazandı! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 76 kilo finalinde Yasemin Adar, Rus Ekaterina Bukina'yı yenerek üst üste 3. kez altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bu gurur Türkiye'nin! İki altın birden...
Bu gurur Türkiye'nin! İki altın birden... Avrupa Güreş Şampiyonası kadınlar 59 kilo finalinde Elif Jale Yeşilırmak, Bulgar Hristova'yı yenerek altın madalya kazandı. Kadınlar 76 kilo finalinde Yasemin Adar ise Rus Ekaterina Bukina'yı yenerek üst üste 3. kez altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Adar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin adar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.