Yasak Kaldırıldı

Yasak Kaldırıldı

Son dakika yasak kaldırıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasak kaldırıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasak kaldırıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasak Kaldırıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasak kaldırıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 yasak kaldırıldı haberi bulunmuştur. Tüm yasak kaldırıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeytinyağıyla ilgili flaş karar! Resmen açıkladı, yasak kaldırıldı
Zeytinyağıyla ilgili flaş karar! Resmen açıkladı, yasak kaldırıldı Zeytinyağıyla ilgili flaş karar verildi. Resmen değişti. Yasak kaldırıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2022 yılı Mart ayında dökme zeytinyağı ihracatına getirilen kısıtlama kaldırıldı.
10.07.2022 Ekonomi
TFF'den flaş karar! O yasak kaldırıldı
TFF'den flaş karar! O yasak kaldırıldı Türkiye Futbol Federasyonu, 2022-2023 Futbol sezonuyla birlikte Süper Lig’de deplasman seyircisi yasağının kaldırıldığını duyurdu.
29.06.2022 Şampiy10
Rusya'dan flaş Türkiye kararı! Yasak kaldırıldı
Rusya'dan flaş Türkiye kararı! Yasak kaldırıldı Geçtiğimiz günlerde Antalya'ya gelen Rus heyet ihracattaki yasakları kaldırdıkları yönünde bildirimde bulunduklarını ifade etmişti. Bugün ise Rusya, 5 tarım ürününde ithalat kısıtlamasını kaldırdı.
16.04.2022 Ekonomi
Suudi Arabistan'dan flaş karar! 40 yıl sonra yasak kaldırıldı
Suudi Arabistan'dan flaş karar! 40 yıl sonra yasak kaldırıldı Suudi Arabistan yönetimi, 40 yıllık yasağın ardından mağazaların namaz vakitlerinde de açık kalmasına izin verdi.
17.07.2021 Dünya
Kabine toplantısı ne zaman, kabine toplantısı bugün mü? Toplantısının günü ve saati…
Kabine toplantısı ne zaman, kabine toplantısı bugün mü? Toplantısının günü ve saati… Kabine toplantısı bugün mü, ne zaman? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya geliyor. Aşılama programı, Kurban Bayramı tatili gibi detayların ele alınacağı toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamera karşısına geçecek ve kabineden çıkan kararları duyuracak.
5.07.2021 Gündem
Kamuda yeni dönem başlıyor! Değişiyor, artık...
Kamuda yeni dönem başlıyor! Değişiyor, artık... Milyonlarca kişi bekliyordu. Kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili yeni karar bir verildi. Değişiyor. Yeni kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Kamu kurumlarında mesai saatlerinde değişikliğe gidiliyor.
21.06.2021 Gündem
Yasak kaldırıldı! Kademeli normalleşmede flaş gelişme, 1 Temmuz'dan sonra...
Yasak kaldırıldı! Kademeli normalleşmede flaş gelişme, 1 Temmuz'dan sonra... İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 1 Haziran'da yayımladığı genelgeyle nikah törenleri ve düğünlere ilişkin yiyecek-içecek ikramı ile azami davetli sayısına ilişkin kısıtlamalar sona erdi.
16.06.2021 Gündem
Otobüslerle ilgili flaş karar o yasak kaldırıldı! Yan yana seyahat...
Otobüslerle ilgili flaş karar o yasak kaldırıldı! Yan yana seyahat... Otobüslerle ilgili flaş karar. Yan yana seyahat yasağı esnetildi. Tam kapanma sürecinde şehirler arası otobüslerde başlayan yüzde 50 koltuk sınırlaması esnetildi. Aynı aileden olan kişilerin yan yana yolculuk yapılmasına izin verildi.
15.06.2021 Gündem
Yasak kaldırıldı! Yeni koronavirüs kararı, artık uygulanmayacak
Yasak kaldırıldı! Yeni koronavirüs kararı, artık uygulanmayacak Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Koronavirüs sürecinde salgın hızının düşürmek için alınan kararlardan biriydi. Artık o uygulama sona eriyor. Otobüsler ile ilgili uygulanan yasak kaldırıldı. Şehirler arası otobüslerde yüzde 50 koltuk sınırlaması kaldırıldı
10.03.2021 Gündem
Yasak kaldırıldı! İstanbul'da yeni dönem, bugün başladı
Yasak kaldırıldı! İstanbul'da yeni dönem, bugün başladı Yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren yasak kaldırıldı. İstanbul'da yeni bir dönem başladı. İstanbul valiliği duyurdu. İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda İstanbul'da koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Ocak 2021’den itibaren 65 yaş üstü ve 20 yaş altına toplu taşıma yasağı gelmişti.
4.03.2021 Gündem
Biden'dan flaş karar! Yasak kaldırıldı
Biden'dan flaş karar! Yasak kaldırıldı ABD Başkanı Joe Biden, eski ABD Başkanı Donald Trump tarafından getirilen transseksüel bireylerin orduya katılma yasağını kaldırdı.
25.01.2021 Dünya
18 yaş altına izin çıktı! Yasak kalkıyor
18 yaş altına izin çıktı! Yasak kalkıyor Normalleşme takviminde 1 Haziran’dan itibaren önemli adımlar atıldı. Buna göre 18 yaş altındaki genç ve çocuklar, 1 Haziran itibarıyla aileleriyle yolculuk yapabilecek, tatile gidebilecek, kaldıkları otel alanı ev sayılacak. Ancak yazlıkta da olsa 18 yaş altına sokak yasağı devam edecek.
30.05.2020 Gündem
Emeklilik, izin, istifa ve yeni mesai düzeni! Genelge gönderildi yasak kaldırıldı...
Emeklilik, izin, istifa ve yeni mesai düzeni! Genelge gönderildi yasak kaldırıldı... Bakanlık düğmeye bastı. Binlerce kişiyi ilgilendiren genelge 81 ile gönderildi. Emeklilik, izin, istifa ve yeni mesai düzeniyle ilgili genelgeye göre sağlık çalışanlarına yıllık izin yasağı kaldırıldı.İstifa talepleri kabul edilmeyecek ancak emekli olmak isteyenlere müsaade edilecek, esnek çalışma sürecek.
17.05.2020 Çalışma Hayatı
Kadın askerlere de artık sıcak çatışmalarda görev verecekler
Kadın askerlere de artık sıcak çatışmalarda görev verecekler İngiliz kadın askerler ülke dışında görev yapan özel kuvvetler SAS'a başvurabilecek. ABD, Kanada ve İsrail gibi birçok ülkede kadınlar silahlı kuvvetlerde sıcak çatışma gerektiren görevlerde yer alıyor.
26.10.2018 Dünya
Diyarbakır'da operasyon bitti, yasak kaldırıldı
Diyarbakır'da operasyon bitti, yasak kaldırıldı Diyarbakır'ın Lice ile Hani ilçeleri kırsalında 3 Ekim günü başlatılan büyük terör operasyonu tamamlandı. Operasyonda, tespit edilen PKK'lı teröristlerin kullandığı 16 sığınak imha edilirken, ele geçirilenler arasındaki polis özel harekat ekiplerinin giydiği kıyafetler dikkat çekti. Operasyon nedeniyle iki ilçeye bağlı 64 köy ve mezrada uygulanan sokağa çıkma yasağı da operasyonun tamamlanması ile kaldırıldı.
11.10.2018 Gündem
Diyarbakır'daki operasyonda minareye gizlenmiş esrar ele geçirildi
Diyarbakır'daki operasyonda minareye gizlenmiş esrar ele geçirildi Diyarbakır'daki terör operasyonunda cami minaresine gizlenmiş uyuşturucu bulundu.
14.09.2018 Gündem
Diyarbakır'daki yasak kaldırıldı
Diyarbakır'daki yasak kaldırıldı Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçeleri karsılında gerçekleştirilen operasyon için 9 köy ve mezrada dün geceden itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.
3.08.2018 Gündem
35 yıllık yasak kaldırıldı!
35 yıllık yasak kaldırıldı! Suudi Arabistan'da 35 yıldır yürürlükte olan sinema yasağı kaldırıldı ve ülkedeki sinema salonları uzun bir aradan sonra tekrar açılıyor. Şimdilik devlet destekli geçici bir salonda başlayan sinema gösterimleri bu haftasonu çocuklara yönelik uzun metrajlı animasyon filmleriyle start alacak.
15.01.2018 Dünya
Lice ve Kulp kırsalında yasak kaldırıldı
Lice ve Kulp kırsalında yasak kaldırıldı Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçelerine bağlı 17 köy ve 52 mezrada gerçekleştirilen operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.
11.01.2018 Gündem
Melih Gökçek’in ‘yasağı’ kaldırıldı!
Melih Gökçek’in ‘yasağı’ kaldırıldı! Ankara’da metro vagonlarında müzik yapan amatör sanatçılara, Melih Gökçek döneminde getirilen yasak kaldırıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, metro vagonlarında yolcuları rahatsız etmemek şartı ile, amatör müzisyenlerin faaliyetlerine izin verdi.
29.09.2021 Gündem
ABD'den flaş karar! Yasak kaldırıldı
ABD'den flaş karar! Yasak kaldırıldı ABD Ulusal Sağlık Enstitüsü, kuş gribi ve MERS (Ortadoğu solunum sendromu) gibi genetik üzerinde değişimlere neden olan, ölümcül virüslere yönelik deneyler yapılması yönündeki yasağı kaldırdı.
20.12.2017 Dünya
Anlaşma sağlandı! 2 yıldır süren yasak kaldırıldı
Anlaşma sağlandı! 2 yıldır süren yasak kaldırıldı Moskova ile Kahire arasında Kasım 2015'te durdurulan direkt uçuşlar yeniden başlayacak
15.12.2017 Dünya
Nusaybin’e bağlı 4 mahallede yasak kaldırıldı
Nusaybin’e bağlı 4 mahallede yasak kaldırıldı Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı 4 mahallede, gerçekleştirilen operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin kırsalındaki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
Nusaybin kırsalındaki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı Mardin’in Nusaybin ilçesindeki Taşköy, Kaleli, Yakınca ve Güzelsu kırsalında ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Silvan’da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
Silvan’da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı bir mahalle ve mezrasında ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasak Kaldırıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasak kaldırıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.