Yarış

Yarış

Son dakika yarış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarış gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.734 yarış haberi bulunmuştur. Tüm yarış haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti Avustralya’nın New South Wales eyaletinde bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindiği anlar saniye saniye kaydedildi.
10.04.2024 Gündem
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti Avustralya’nın New South Wales eyaletinde bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindiği anlar saniye saniye kaydedildi.
10.04.2024 Vatan TV
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu Backyard Ultra Maratonu 6-7 Nisan tarihlerinde Adana’da koşuldu. Ülkemizde sayılı illerde gerçekleştirilen, katılımcıların her saat başında yeniden start aldığı ve 6 bin 706 metrelik parkuru aralıksız olarak koştuğu formatta gerçekleştirilen koşunun Adana ayağı Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru'nda gerçekleştirildi.
10.04.2024 Adana
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Seçimlerde 1 oyla kaybeden aday sonuca itiraz etti
Seçimlerde 1 oyla kaybeden aday sonuca itiraz etti Isparta'nın Aksu ilçesinde başa baş geçen seçim yarışının kazananı 1 oy farkla AK Parti'li Veli Kahraman oldu. CHP'nin adayı Mehmet Çetin seçim sonuçlarına itiraz edeceği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı...
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı... CHP, genel seçimlerinde yaşadığı hayal kırıklığının tesellisini yerel seçimlerde buldu. Dünkü seçimlerde büyükşehir ve il belediye başkanlığı sayısını artıran CHP, Ankara’da Mansur Yavaş ile “rekor” oy farkına ulaşırken, aday tespiti konusunda en büyük sancıyı yaşadığı Hatay’da AK Parti ile nefes kesen bir yarış yaşadı. Sandıkların yüzde 96’sının açıldığı saat 02.00 itibarıyla, CHP 11 olan mevcut büyükşehir belediye sayısını 14’e yükseltirken, il belediyesi sayısı da 21’e ulaştı. Böylece toplam il belediye sayısı 35’e çıktı. Hatay’ın durumu ise son ana kadar belirsizliğini korudu.
1.04.2024 Gündem
O şehirde fark 1 kişiye kadar düştü! 31 Mart yerel seçimlerinde kıran kırana yarış orada yaşandı! Kazanan ise...
O şehirde fark 1 kişiye kadar düştü! 31 Mart yerel seçimlerinde kıran kırana yarış orada yaşandı! Kazanan ise... 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kıran kırana rekabetin yaşandığı iller de vardı. Milyonlarca seçmenin sandık başına gidip oy kullandığı yerel seçimlerde sonuçlar açıklanmaya devam ederken sürpriz bir rekabet de vatandaşların radarına girdi. Aradaki farkın 1'e kadar düştüğü iki aday arasında yarış adeta gitti geldi. İşte yerel seçim sonuçlarının kıran kırana geçtiği o şehir...
31.03.2024 Gündem
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi?
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi? 31 Mart 2024 Pazar Mahalli İdareler Seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Oy sayımına geçildikten ve seçim yasağı kalktıktan sonra ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul'un 39 ilçe seçim sonuçları da belli olmaya başladı. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Emekliye çifte promosyon fırsatı! Özel bankalar devreye girdi yarış kızıştı
Emekliye çifte promosyon fırsatı! Özel bankalar devreye girdi yarış kızıştı Emekliye promosyonda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Emekli promosyonu için yarış başladı. Kamu bankalarında başlatılan emekliye promosyon kampanyasına özel bankalar da dahil oldu. Bazı bankalar promosyon rakamlarını yükseltti. Öte yandan çift promosyon ile ilgili bilinmeyen ayrıntılar ortaya çıktı. İşte emekli promosyonuyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
31.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Emekliye banka promosyonunda ödeme tutarı yükseldi! Özel bankalar da harekete geçti
Emekliye banka promosyonunda ödeme tutarı yükseldi! Özel bankalar da harekete geçti Milyonlarca emekliye promosyonda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Emekli promosyonu için yarış başladı. Kamu bankalarında başlatılan emekliye promosyon kampanyasına özel bankalar da dahil oldu. Bazı bankalar promosyon rakamlarını yükseltti. İşte detaylar...
30.03.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Partili Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum
AK Partili Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum AK Parti Şanlıurfa milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, CNN TÜRK'te yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bekir Bozdağ, 'Şanlıurfalılar siyaseti çok seviyor. Dışarıdan yapılan algıyla Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlarımızı etkisi altına alamadılar. Şanlıurfalılar olup bitenleri gördü. Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum.' dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Şimdi yeni bir yarış başlıyor. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız. Sandık başında görevlilerimiz var. İlk sayım büyükşehir sayımlarıyla başlıyor. Daha sandık sonuçlarına bağlanmadan bizim arkadaşlarımız not alıyor ve SAS'a giriyor. 1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiğini sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Francis Scott Key köprüsü tarihi || ABD Baltimore Köprüsü ne zaman (kaç yılında) yapıldı, kaç metre? İşte Baltimore Köprüsü’nün uzunluğu
Francis Scott Key köprüsü tarihi || ABD Baltimore Köprüsü ne zaman (kaç yılında) yapıldı, kaç metre? İşte Baltimore Köprüsü’nün uzunluğu ABD'nin Baltimore kentindeki köprü, bir kargo gemisinin çarpması sonucu çöktü.  Associated Press'in haberine göre Baltimore Polisi, işçilerin muhtemelen suda olduğu konusunda bilgilendirildiğini söyledi. Peki, Baltimore Köprüsü nerede, ne zaman yapıldı? İşte Francis Scott Key köprüsü tarihi ve uzunluğu...
26.03.2024 Dünya
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu?
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Mart Pazartesi günü ekranlara gelen dizi, program ve ana haberlerinin izlenme oranını netleştiriyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi dizileri yeni bölümleriyle; Yaban Çiçekleri ise ilk bölümüyle yayınlandı. İşte, 25 Mart 2024 dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
26.03.2024 Magazin
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
Hatay Defne Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Defne AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları...
Hatay Defne Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Defne AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları... 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları secim.gazetevatan.com adresinden takip ediliyor. Hatay Defne Belediye Başkanlığını kazanan isim ve parti de seçim gecesi merak edilen başlıklardan oldu. AK Parti'den Gökhan Köse, CHP'den Halil İbrahim Özgün, İYİ Parti'den Meziyet Mert Sarıgül, Yeniden Refah Partisinden Kemal Ateş gibi adayların yarıştığı Defne Belediye Başkanlığını kim kazandı? İşte Defne'da partilerin aldıkları oy oranları...
21.03.2024 Gündem
Hatay Samandağ Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Samandağ AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları...
Hatay Samandağ Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Samandağ AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları... 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları secim.gazetevatan.com adresinden takip ediliyor. Hatay Samandağ Belediye Başkanlığını kazanan isim ve parti de seçim gecesi merak edilen başlıklardan oldu. AK Parti'den Seyit Ali Aslan, CHP'den Süleyman Bedir Abacı, İYİ Parti'den Elanur Gülşan, Zafer Partisi'nden Suphi Yıldız gibi adayların yarıştığı Samandağ Belediye Başkanlığını kim kazandı? İşte Samandağ'da partilerin aldıkları oy oranları...
21.03.2024 Gündem
Hatay Altınözü Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Altınözü AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları
Hatay Altınözü Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Altınözü AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları secim.gazetevatan.com adresinden takip ediliyor. Hatay Altınözü Belediye Başkanlığını kazanan isim ve parti de seçim gecesi merak edilen başlıklardan oldu. AK Parti'den Rıfat Sarı, CHP'den Erol Mengüç gibi adayların yarıştığı Altınözü Belediye Başkanlığını kim kazandı?  Altınözü Belediyesi hangi partide?
21.03.2024 Gündem
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Bankalardan emekliye ek gelir uyarısı! Yarış hızlandı, süreler uzatıldı
Bankalardan emekliye ek gelir uyarısı! Yarış hızlandı, süreler uzatıldı Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren promosyon fırsatları devam ediyor. Yeni emekli olan ve halihazırda ek gelir elde etmek isteyen emeklileri ilgilendiren banka promosyonlarında yarış hızlandı. Bankalar kampanyaların süresini uzattı. Peki banka seçimi yaparken neye dikkat edilmeli? En yüksek promosyonu ödeyen banka hangisi? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
20.03.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Yarış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.