Yargıtay personel alımı! Yargıtay 151 sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlıyor? Yargıtay Başkanlığı Kariyer Kapısı!
Yargıtay personel alımı! Yargıtay 151 sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlıyor? Yargıtay Başkanlığı Kariyer Kapısı! Yargıtay Başkanlığınca, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile 151 sözleşmeli personel alımı yapılacağına dair ilan, Resmi Gazete'de yayımlandı. Yargıtay bünyesine 60 silahlı koruma ve güvenlik görevlisi, 10 mübaşir, 1 mütercim/tercüman, 10 şoför, 60 hizmetli, 10 da çeşitli teknik alanlarda teknisyen alımı yapılacak. Yargıtay 151 sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlıyor? İşte Yargıtay personel alımı detayları…
2.09.2022 Personel Alımı
Yargıtay personel alımı! Yargıtay  personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Yargıtay personel alımı şartları neler?
Yargıtay personel alımı! Yargıtay personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Yargıtay personel alımı şartları neler? Yargıtay Başkanlığı, sözlü sınavla güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kadrolarına 33 işçi istihdam edileceğini duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 15 silahlı güvenlik görevlisi ve 18 temizlik personeli alımı yapılacak. Yargıtay personel alımı başvuruları ise Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak.
2.12.2019 Personel Alımı
İki kuruma sözleşmeli personel alımı yapılacak
İki kuruma sözleşmeli personel alımı yapılacak Yargıtay ve Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı'na toplam 171 sözleşmeli personel alımı yapılacak.
29.11.2019 Personel Alımı