Yaptırım Kararı

Yaptırım Kararı

Son dakika yaptırım kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaptırım kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaptırım kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaptırım Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaptırım kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.489 yaptırım kararı haberi bulunmuştur. Tüm yaptırım kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
NYC Bina Dairesi, kaçak tünel bulunan sinagogla ilgili rapor yayınladı
NYC Bina Dairesi, kaçak tünel bulunan sinagogla ilgili rapor yayınladı New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı. Polis, tünelin kapatılmasına engel olan kişileri gözaltına aldı, Hasidik Yahudi topluluğu Chabad ise polise teşekkür ederek olay çıkartan topluluk üyelerini kınadı.
11.01.2024 Dünya
Elinde bu ürün olanlar dikkat: Teslim etmeleri gerekiyor
Elinde bu ürün olanlar dikkat: Teslim etmeleri gerekiyor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu fare görünümlü taşınabilir armatürün güvensiz olduğu tespit edildi. Can ve mal güvenliği açısından ürün hakkında toplatılma kararı alındı.
2.01.2024 Gündem
Japonya’dan Hamas’ın 3 liderine yaptırım kararı
Japonya’dan Hamas’ın 3 liderine yaptırım kararı Japonya, bakanlar kurulu kararıyla Hamas’ın 3 üst düzey liderine yaptırım uyguladığını açıkladı.
26.12.2023 Dünya
4 bin liralık trafik cezası yargı tarafından kaldırıldı! İşte cezanın iptal edilme nedeni...
4 bin liralık trafik cezası yargı tarafından kaldırıldı! İşte cezanın iptal edilme nedeni... İş yerinin bulunduğu caddeye aracını park eden veteriner hekim Ercan Türkoğlu'na, ters yönde aracını park ettiği gerekçesiyle fahri trafik müfettişi tarafından yazdırılan 4 bin liralık trafik cezası, yargı kararıyla kaldırıldı.
9.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Orta Doğu barışının en temel şartlarından biri
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Orta Doğu barışının en temel şartlarından biri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 1967 sınırlarında, bağımsız, bütünleşik, egemen ve başkenti Kudüs olan Filistin devletinin kurulması için çalışılması gerektiğini belirterek, “Sadece kağıt üzerinde var olan, mahalle mahalle bölünmüş bir Filistin değil, toprak bütünlüğü de temin edilmiş bir Filistin’in kurulması hem İslam dünyasının en temel ödevlerinden hem de Orta Doğu barışının en temel şartlarından birisidir.” dedi.
16.10.2023 Gündem
Tekirdağ'da çevreyi kirleten tesislere 17 milyon TL ceza
Tekirdağ'da çevreyi kirleten tesislere 17 milyon TL ceza Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yılın ilk 3 ayında yapılan denetimlerde çevreyi, havayı ve suyu kirlettiği tespit edilen 64 tesise 17 milyon 77 bin lira ceza uygulandı.
11.04.2023 Gündem
Rusya'dan Letonya'nın Moskova Büyükelçisine ülkeyi terk etme çağrısı
Rusya'dan Letonya'nın Moskova Büyükelçisine ülkeyi terk etme çağrısı Rusya, Letonya'nın, Estonya ile dayanışma kapsamında 24 Şubat’tan itibaren Rusya ile diplomatik ilişkilerinin seviyesini düşürme kararı almasının ardından Letonya'nın Moskova Büyükelçisi Maris Riekstins'e ülkeyi terk etme talimatı verdi.
27.01.2023 Dünya
UEFA'dan Jorge Jesus'a ceza! İşte detaylar
UEFA'dan Jorge Jesus'a ceza! İşte detaylar Dünya Kupası arasına Süper Lig'de en yakın rakibi Galatasaray'ın 2 puan önünde lider giren ve Avrupa Ligi'nde ise grubundan lider çıkarak son 16 turuna kalan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'a UEFA tarafından men cezası verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
ABD'den Çin, Hong Kong ve BAE'ye yaptırım
ABD'den Çin, Hong Kong ve BAE'ye yaptırım ABD hükümeti, İran petrokimya ve petrol satışlarını destekleyen Çin, Hong Kong ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli firmaları hedef alan yaptırımlar uygulandığını duyurdu.
17.11.2022 Dünya
Zelenskiy, 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararını imzaladı
Zelenskiy, 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararını imzaladı Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi tarafından sunulan ve aralarında Rus iş adamı Roman Abramoviç’in de bulunduğu 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy tarafından onaylandı.
20.10.2022 Dünya
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı İran Dışişleri Bakanlığı, terör örgütlerine destek vermek, insan hakları ihlalinde bulunmak ve İran’da kaos çıkartma suçlamasıyla aralarında İranlı komutan Kasım Süleymani suikastı sırasında İngiltere Genelkurmay Başkanı olan General Mark Carleton-Smith gibi isimlerin yer aldığı İngiliz 4 kurum ve 9 yetkili ismi yaptırım listesine aldı.
19.10.2022 Dünya
ABD'den Rusya ile ilgili bomba iddia: Kanıtlar var, asker topluyor!
ABD'den Rusya ile ilgili bomba iddia: Kanıtlar var, asker topluyor! ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Rusya'nın Ukrayna'da yapacağı herhangi bir sözde referandumun ABD tarafından kabul edilmeyeceğini açıkladı.
20.09.2022 Dünya
ABD’den Rusya’ya uçan İran’a ait kargo uçaklarına yaptırım
ABD’den Rusya’ya uçan İran’a ait kargo uçaklarına yaptırım ABD Ticaret Bakanlığı, Rusya'ya kargo hizmeti veren ve İran havayolları tarafından işletilen 3 Boeing 747 uçağını ABD ihracat kontrollerini ihlal ettiği gerekçesiyle yaptırım listesine aldı.
19.09.2022 Dünya
Rusya'ya kötü haber! AB'den flaş yaptırım kararı
Rusya'ya kötü haber! AB'den flaş yaptırım kararı AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen Rusya'ya yönelik yaptırımların kalıcı olduğunu açıkladı.
14.09.2022 Dünya
Kırtasiye raflarındaki tehlike; erken ergenlik ve kanser riski
Kırtasiye raflarındaki tehlike; erken ergenlik ve kanser riski Okulların açılmasına günler kala kırtasiye ürünlerinde denetimler arttı. Çocuklara sağlıklı ürünler ulaştırılmak için kırtasiyelerden alınan ürünler Ticaret Bakanlığı'nın laboratuvarlarında testlerden geçiriliyor. Testlerden geçemeyen ürünler toplatılıyor. Kriterlere uygun olmayan kırtasiye ürünlerinde oluşabilecek tehlikelere dikkat çeken Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Doktor  Zümrüt Kocabey Sütçü,"Özellikle renkli kokulu silgiler, kalemler olsun çocukların elle teması, koklaması bile tehlikeli. Alerji ve hormonal bozukluklar da yapabiliyor.  Bunlar endokrin bozucu olarak bildiğimiz kanıtlanmış yapılan çok sayıda çalışmayla hem kanserojen olduğu hem endokrin bozucular olarak bizim çok iyi bildiğimiz ürünler" dedi. 
31.08.2022 Yaşam
Estonya, 18 Ağustos’tan itibaren Rus vatandaşlarının ülkeye girişini yasaklayacak
Estonya, 18 Ağustos’tan itibaren Rus vatandaşlarının ülkeye girişini yasaklayacak Estonya Dışişleri Bakanı Urmas Reinsalu, 18 Ağustos’tan itibaren Estonya üzerinden Schengen vizesi alan Rus vatandaşlarının ülkeye girişinin yasaklanacağını duyurarak, söz konusu vizenin diğer Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde geçerli olmaya devam edeceğini aktardı.
11.08.2022 Dünya
ABD’den 100 Belaruslu kurum ve kişiye yaptırım
ABD’den 100 Belaruslu kurum ve kişiye yaptırım ABD Dışişleri Bakanlığı, Belarus’taki iki yıl önceki devlet başkanlığı seçimlerinin ardından patlak veren barışçıl protestolara yönelik baskı ve şiddet uygulayan 100 kişi ve kuruma yaptırım uyguladı.
9.08.2022 Dünya
Rusya duyurdu: 3 ülkeye petrol sevkiyatı durduruldu
Rusya duyurdu: 3 ülkeye petrol sevkiyatı durduruldu Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ila başlayan savaş can almaya devam ederken Rusya'dan flaş bir hamle geldi. Rus petrol ve doğalgaz boru hattı taşımacılığı şirketi Transneft, Avrupa'daki üç ülkeye Ukrayna üzerinden yapılan petrol sevkiyatının durduğunu duyurdu.
9.08.2022 Dünya
Yasağı hiçe sayanlara 39 bin TL ceza uygulandı!
Yasağı hiçe sayanlara 39 bin TL ceza uygulandı! Aydın’da, 1 Temmuz ile 31 Ekim tarihleri arasında girişin  yasaklandığı ormanlara giren 68 kişiye 39 bin 508 TL, 76 kişiye yasak alanda mangal ateşi yakmak kabahatinden 44 bin 156 TL ceza uygulandı.
2.08.2022 Yaşam
Şirketler ABD kararı sonrası harekete geçti! Türkiye'de yüzlerce ev ve ofis alacaklar...
Şirketler ABD kararı sonrası harekete geçti! Türkiye'de yüzlerce ev ve ofis alacaklar... Putin'in emriyle 24 Şubat'ta Ukrayna'ya savaş başlatması nedeniyle başta ABD olmak üzere birçok ülke tarafından yaptırımlara maruz kalan Rusya'da bazı şirketler, Türkiye'de fabrika açmak için harekete geçti.
22.07.2022 Ekonomi
Macron, Biden'a kötü haberi verirken kameralara yakalandı! Sözleri açıkça duyuldu: 'Bana iki şey söyledi...'
Macron, Biden'a kötü haberi verirken kameralara yakalandı! Sözleri açıkça duyuldu: 'Bana iki şey söyledi...' ABD Başkanı Joe Biden ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un petrol krizi ile ilgili yaptığı konuşma kameralara yakalandı. Biden'ın ulusal güvenlik danışmanı Jake Sullivan liderleri gazeteciler konusunda uyarsa da Macron'un sözleri duyuldu.
28.06.2022 Dünya
ABD'den Rusya'ya yönelik yaptırım kararı! Biden duyurdu! Yasaklanıyor...
ABD'den Rusya'ya yönelik yaptırım kararı! Biden duyurdu! Yasaklanıyor... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emri ile 24 Nisan sabahı başlayan Ukrayna savaşı can almaya devam ederken ABD Başkanı Biden Rusya'ya yönelik yeni yaptırımı açıkladı.
26.06.2022 Dünya
Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock'tan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez ortağımız!
Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock'tan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez ortağımız! Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Pakistan, Yunanistan ve Türkiye ziyareti öncesi yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Almanya için vazgeçilmez bir ortak olduğunu belirterek, Almanya’da milyonlarca kişinin kalbinin Almanya ve Türkiye için attığını ifade etti.
6.06.2022 Dünya
Rusya'dan aralarında 2 bakanın da olduğu 61 ABD'li yetkiliye yaptırım kararı!
Rusya'dan aralarında 2 bakanın da olduğu 61 ABD'li yetkiliye yaptırım kararı! Rusya, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ve Enerji Bakanı Jennifer Granholm’ün de aralarında bulunduğu 61 ABD'li yetkiliye yaptırım uyguladı.
6.06.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nden yeni kararlar! 'Savaş savunma ihtiyacını hatırlattı'
Avrupa Birliği'nden yeni kararlar! 'Savaş savunma ihtiyacını hatırlattı' Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Avrupa Birliği (AB) Olağanüstü Liderler Zirvesi’nden 200 milyar euroluk ek savunma yatırımı ve RePowerEU’ye 300 milyar euroluk bütçe ayrılarak enerji konusunda çözüm üretilmesine karar verildi.
31.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yaptırım Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaptırım kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.