Borç yapılandırma başvuruları ne zaman? Hangi borçlar yapılandıracak?
Borç yapılandırma başvuruları ne zaman? Hangi borçlar yapılandıracak? Borç yapılandırma 2023 yılında başlıyor. Vergi affı olarak da bilinen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma hareketi olan düzenlemenin detayları da merak edilmeye başlandı. Peki hangi borçlar yapılandıracak? Borç yapılandırma başvuruları ne zaman?
24.01.2023 Ekonomi
Bağ-Kur borç yapılandırma şartları ne? Bağ-Kur borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlayacak? Bağ-Kur prim borcu olana müjde!
Bağ-Kur borç yapılandırma şartları ne? Bağ-Kur borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlayacak? Bağ-Kur prim borcu olana müjde! Milyonları ilgilendiriyor. Bağ-Kur'lulara müjde! Emeklilik fırsatı geldi. Yeni yapılandırma yasası ile prim borcunu ödeyen Bağ-Kur’lu vatandaşlar ihyalarını gerçekleştirip emekli olabilecek. Yapılandırma paketinden prim borcu olan ya da geçmişte sigorta süresini donduran Bağ-Kur'lular yararlanabilecek. Peki, Bağ-Kur borç yapılandırma şartları ne? Bağ-Kur borç yapılandırma başvurusu ne zaman? Bağ-Kur'lular yapılandırmayı nasıl yapacak? Bağ-Kur prim borcu ödemeleri ile ilgili tüm detaylar...
7.06.2021 Emekli