Yapılandırma Başvuru

Yapılandırma Başvuru

Son dakika yapılandırma başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapılandırma başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapılandırma başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapılandırma Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapılandırma başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 yapılandırma başvuru haberi bulunmuştur. Tüm yapılandırma başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep halini 30 Nisan 2024'e uzattı.
29.11.2023 Gündem
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, devlete olan borçların yapılandırılması için 31 Mayıs'ta sona erecek başvuru süresi 30 Haziran'a, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
26.05.2023 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; Devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru süresi 6 Haziran'a kadar uzatıldı. Borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
25.05.2023 Ekonomi
Vergi ve sigorta prim affı ile ilgili müjde! Ödeme süresi değişti, yeni tarihler açıklandı
Vergi ve sigorta prim affı ile ilgili müjde! Ödeme süresi değişti, yeni tarihler açıklandı Prim borcundan öğrenim kredisine, emlak vergisinden trafik cezasına kadar milyonlarca vatandaşa nefes alındıran borçlara yapılandırma süresi bir ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla 31 Mayıs'ta sona erecek olan yapılandırma başvuru süresi başka bir tarihe çekilecek. Peşin ödemeler ve ilk taksit ödeme süresi de uzatılacak.
24.05.2023 Ekonomi
Su borcu yapılandırma 2023 nasıl yapılır, son gün ne zaman? İSKİ su borcu yapılandırma başvuru detayları!
Su borcu yapılandırma 2023 nasıl yapılır, son gün ne zaman? İSKİ su borcu yapılandırma başvuru detayları! Su borcu yapılandırma için son gün ne zaman, İSKİ su borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini duyurdu. Su borcu yapılandırması duyurusunun ardından başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, detayları sorgulamaya başlarken, İSKİ su borcu yapılandırma 2023 nasıl ve ne zaman yapılır?
22.05.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak tanımlanan paket, belirli borçların da iptal edilmesini içeriyor. Teklifin yasalaşması ardından vergi affı başvurusunun ne zaman ve nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki borç yapılandırması nasıl olacak? Başvuru ve ödemeler ne zaman yapılacak? Hangi borçlar yapılandırma kapsamında olacak? İşte haberin detayları...
21.03.2023 Ekonomi
Vergi ve SSK primlerine yapılandırma! Başvuru süresi ve ilk ödeme tarihi belli oldu
Vergi ve SSK primlerine yapılandırma! Başvuru süresi ve ilk ödeme tarihi belli oldu Vergi ve SSK prim alacaklarını yapılandıran yasa teklifinin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeleri tamamlandı. Buna göre başvurular 31 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek. İlk taksit için ise son ödeme tarihi 30 Haziran 2023 olacak. Yüzde 10’luk ek deprem vergisi tartışma konusu olurken, paketin detayları belli oldu.
11.03.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! 10 gün kaldı, başvuran yararlanıyor...
Borçlar siliniyor! 10 gün kaldı, başvuran yararlanıyor... Borcu olanları çok yakından ilgilendiriyor. Başvuran fırsattan yararlanıyor. 10 gün kaldı. SGK yapılandırmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Yapılandırmanın sağladığı avantajlardan yararlanmak için son günü beklemeden e-sigorta, e-devlet üzerinden ya da şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabileceği belirtildi. Başvuru süresi 30 Eylül’de sona erecek, 10 gün uyarısı geldi.
20.09.2021 Ekonomi
Esnaftan yapılandırma uzatılsın talebi!
Esnaftan yapılandırma uzatılsın talebi! Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamaların kalkmasının ve yapılandırma süresinin eylül sonuna uzatılmasının esnafa nefes aldırdığını belirterek, "Yapılandırma başvuru süresi yıl sonuna kadar uzatılmalı, taksit ödemeleri de 2022 başında başlamalı." ifadesini kullandı.
5.09.2021 Ekonomi
Yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi
Yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Borçlular için yeni bir yapılandırma olanağı sağlayan yasa, Meclis'te kabul edildi, ardından da Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Koronavirüs cezaları kapsam dışı bırakıldı. Peki, yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi…
10.06.2021 Gündem
Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları…
Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları… Borcu olan milyonlar için yeni bir yapılandırma imkânı sunuldu. Vergi borcu yapılandırma Meclis'te kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları…
9.06.2021 Gündem
SGK ve GSS borçları siliniyor! Son tarih 31 Mart
SGK ve GSS borçları siliniyor! Son tarih 31 Mart SGK ve GSS borçlarıyla ilgili önemli açıklama! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yüz binlerce kişiyi uyardı. Bakan Selçuk, SGK prim yapılandırması ile ilgili vatandaşlara çağrıda bulunarak, borçların peşin ve ilk taksit ödemelerinin 31 Mart tarihinde sona ereceğini duyurdu. Bakan Selçuk ayrıca, "Aynı hanede yaşayan ve aile içindeki geliri asgari ücretin 1/3’ünden az olduğu tespit edilenlerin prim borçları silinecek ve primleri devlet tarafından ödenecek" ifadelerini kullandı.
28.03.2021 Ekonomi
Borcu olanlara yeni fırsat! Siliniyor, başvurular başladı! Milyonlara güzel haber
Borcu olanlara yeni fırsat! Siliniyor, başvurular başladı! Milyonlara güzel haber Borcunu ödeyemeyen binlerce kişi için yeni fırsat. Faizler siliniyor. Anapara borçları ise 18 ay taksitlendirilecek. Kalan taksitler de faizsiz 6 ay süreyle ötelenecek. 100 bini aşkın esnaf başvuruda bulundu. İşte alınan karar sonrası hazırlanan düzenleme ve borçlarla ilgili faizlerin silineceği hem taksit hem de erteleme imkanının getirileceği maddeler ile ilgili tüm detaylar...
20.03.2021 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Yüzde 50'si siliniyor, 14 gün süre...
Borcu olana iyi haber! Yüzde 50'si siliniyor, 14 gün süre... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Enflasyon farkının yüzde 50’si siliniyor. 1 Mart'a kadar ödenmesi gerekiyor. İlk iki taksitin zamanında ödenmesi büyük avantaj sağlıyor. 36 ay vade imkanı sunuluyor. Borç, ilk taksit süresinde peşin ödenirse enflasyon farkının yüzde 90’ı siliniyor. Taksiti seçenler, ilk taksiti ödedikten sonra ikinci taksit süresinde kalan borcun tamamını ödemek isterse, enflasyon farkının yüzde 50’si siliniyor.
16.02.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! 1 Şubat son tarih
Borçlar siliniyor! 1 Şubat son tarih Vergi ve cezalar, motorlu taşıtlar vergisi, trafik para cezası, öğrenim ve katkı kredisi ile idari para cezası gibi birçok kalemde sağlanan yapılandırma fırsatı için süre doluyor. 4 milyon vatandaşın beklediği yapılandırma başvuru süreci 1 Şubat'ta sona eriyor.
26.01.2021 Ekonomi
Emlak vergisi ödemelerinde son gün 1 Şubat!
Emlak vergisi ödemelerinde son gün 1 Şubat! Atakum Belediyesi, emlak vergisi borçlarını 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırmak isteyen vatandaşlar için son tarihin 1 Şubat 2021 olduğunu hatırlattı.
25.01.2021 Ekonomi
Kısa çalışma ödeneği ve yapılandırma ile ilgili flaş açıklama!
Kısa çalışma ödeneği ve yapılandırma ile ilgili flaş açıklama! Kısa çalışma ödeneği ile ilgili açıklama geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1 Aralık 2020 tarihi itibariyle e-devlet üzerinden alınan yeni kısa çalışma ödeneği başvurularının hızlıca tamamlandığını bildirdi. Bakan Selçuk, “Kısa çalışma ödeneği başvurularının yanı sıra ayrıca ilk defa 4/b (Bağ-Kur) yapılandırma başvuru işlemlerini de e-devlet üzerinden yapabilme imkanı getirdik” dedi.
15.01.2021 Ekonomi
Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay! Düşük ücret...
Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay! Düşük ücret... Kamu kurumlarında ve belediyelerde çalışan taşeron işçiler 2018 yılında kadroya geçirildi ancak sorunları devam ediyor. Taşerondan kadroya geçirilenlerin sözleşmeleri emeklilik yaşını doldurduklarında sona erdiriliyor, zorunlu emekliliğe tabi tutuluyorlar. İşçiler kadroya geçmekle yeni nefes almaya başlamışken 1500 lira emekli aylığıyla nasıl geçineceklerini soruyorlar. Aynı birimde birlikte çalıştığı 62 yaşındaki eski kadrolu işçinin çalışmaya devam ettiğini belirten bir kadın işçi, kendisinin ise 49 yaşında emekli olmaya zorlandığını söyledi.
9.01.2021 Emekli
Yapılandırma uzadı mı? 31 Aralık 2020 tarihinde sona eriyordu! Yapılandırma başvurusu ve ilk taksit için son gün tarihi...
Yapılandırma uzadı mı? 31 Aralık 2020 tarihinde sona eriyordu! Yapılandırma başvurusu ve ilk taksit için son gün tarihi... Yapılandırma uzatıldı mı 2020? Yapılandırma başvuru süresi uzatıldı mı, son gün ne zaman? sorularına yanıt aranıyor. 31 Ağustos 2020'den önceki dönemlere ait ve 17 Kasım 2020 itibarıyla kesinleşen borçları kapsayan yapılandırma kararı için başvuru süreci 31 Aralık 2020 tarihinde sona eriyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre süre uzatıldı. Yeniden yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Aralık 2020'den, 31 Ocak 2021'e uzatıldı. Yapılandırma sonrası 1 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ilk taksit ödemeleri de 1 Nisan 2021'e ertelendi.
30.12.2020 Gündem
Borcu olana müjde! Süre uzatıldı ve...
Borcu olana müjde! Süre uzatıldı ve... Milyonlarca kişi için güzel haber. Borcu olan vatandaşlar uzun süre yapılandırma bekledi. Borç yapılandırması ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlandı. Faiz ödemelerinde yüzde 90'a kadar indirim yapılıyor. Yapılandırmanın hayata geçirilmesinin ardından vatandaşlar borçlarını yapılandırabilmek için yoğun talepte bulundu. Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiren karar ise Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Başvuru ve ilk taksit ödeme süresi bir ay uzatıldı. Bazı alacakların yeniden yapılandırılması için başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri bir ay uzatıldı.
30.12.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün... Milyonlarca kişi için güzel haber. Borcu olan vatandaşlar uzun süre yapılandırma bekledi. Borç yapılandırması ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlandı. Faiz ödemelerinde yüzde 90'a kadar indirim yapılıyor. Yapılandırmanın hayata geçirilmesinin ardından vatandaşlar borçlarını yapılandırabilmek için yoğun talepte bulundu. KYK öğrenim kredisi, Trafik cezaları, MTV, vergi borcu gibi birçok borcun 18 taksite varan fırsatlarla ödenmesini sağlayan bu kanunla ilgili yapılan açıklamada başvuruların 31 Aralık tarihine kadar alınacağı ifade edilmişti. Öte yandan vatandaşlar elektronik ortam üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Peki, KYK öğrenim kredisi, Trafik cezaları, MTV, vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? 2020 Borç yapılandırma başvuruları ne zamana kadar devam edecek?
29.12.2020 Ekonomi
SGK'dan yapılandırma açıklaması! Borcu olanlar...
SGK'dan yapılandırma açıklaması! Borcu olanlar... Yapılandırma bekleyen milyonlarca vatandaş borç yapılandırma haberinin detaylarını merak ediyor. Devlete olan bazı borçların yapılandırma süreci başladı. Başvuru süreci 31 Aralık'a kadar devam edecek.
22.12.2020 Ekonomi
Borç yapılandırması ile ilgili flaş açıklama! Son gün...
Borç yapılandırması ile ilgili flaş açıklama! Son gün... Borcu olan milyonlarca kişi uzun süre yapılandırma haberi beklemişti. Vatandaşları sevindiren haber geldi, yapılandırmanın detayları belli oldu. Yapılandırma başvuru süreci için yavaş yavaş ise sona geliniyor. Bilindiği üzere tarihin en kapsamlı af yasası olarak da kabul edilen bu düzenlemenin başvuruları 31 Aralık 2020'ye kadar devam edecek. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka vatandaşlara uyararak, “Yapılandırmada kanunundan yararlanmak isteyenler fırsatı kaçırmamalı” diye konuştu.
21.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapılandırma Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapılandırma başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.