Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor Emeklilere 2.750 TL nakit ödeme yapılacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor. Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. Ödemeler anında hesaplara yatırılıyor. Yapı Kredi emeklilere promosyon ödemesi duyurusunu yaptı. Aylıklarını Yapı Kredi'ye taşıyan emekli müşterilere, maaşlarına göre en düşük 1.650 TL, en yüksek 2.500 TL ödeme yapılacak. Emekliler, bankaya maaşını taşıyan yakınları için de 250 TL nakit ödül kazanacak. Nakit promosyon ödemeleri 3 yıl için peşin olarak yapılacak. Promosyon kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Emekliler, ücretsiz EFT ve havale imkanından faydalanabileceği gibi banka tarafından belirlenen özel indirimlerden de yararlanacak. Banka müşterisi olmayan emekliler, e-Devlet'ten kolayca maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor. Emeklilere 2.750 TL'ye varan promosyon ödemesinin detayları...
11.03.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Tüm müşterilerini ilgilendiriyor...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Tüm müşterilerini ilgilendiriyor... Yapı Kredi bankası duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Maliyetleri en aza indiriyor. ATM’ye göre yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Tüm Türkiye’de başlıyor. Yapı Kredi, kısa süre önce DN SeriesTM ATM’leri kullanıma sunarak, sektördeki en son self-servis teknolojisine yükselttiğini duyurdu.
22.10.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Yüzde 34 yükseldi, hesabı olan herkes...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Yüzde 34 yükseldi, hesabı olan herkes... Yapı Kredi resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. 350 liraya yükseldi. Yüzde 34 arttı. Dev bankadan Yapı Kredi kartları ile ilgili açıklama yapıldı. Kredi kartı, banka kartı ve NFC mobil ödeme ile şifresiz temassız ödeme limiti önce 250 TL'ye, ardından 350 TL'ye yükseltildi. Kartlarla yapılan her 3 peşin fiziki işlemden 2’si temassız ödendi. Restoran harcamaları 2021’in ilk 8 ayında bir önceki yıla göre yüzde 34 artarak, pandemi öncesi seviyesinin de üzerine çıktı.
1.10.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olan tüm müşteriler...
Yapı Kredi resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olan tüm müşteriler... Yapı Kredi harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Yüzde 40'a varan indirim yapılıyor. Dev banka Aracım+ uygulamasını duyurdu. Ödemeden kasko sigortasına kadar tüm hizmetlere tek bir noktadan kolayca ulaşabiliyor. Aracı olan müşteriler plakasını Yapı Kredi'nin mobil uygulamasına kaydederek bilgileri görüp işlem yapabiliyor ve özel fırsatlardan yararlanabiliyor. Öte yandan kullanıcılar araç kiralamada yüzde 40 indirim avantajından da faydalanabiliyorlar.
28.09.2021 Ekonomi