Faizsiz kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz ve... HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank resmen duyurdu
Faizsiz kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz ve... HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank resmen duyurdu Faizsiz kredi fırsatı devreye alındı. HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank ve diğer bankalar kredi paketlerini duyurdu. Bazı kredilerin 6 ay ödemesiz ve uygun faizli ya da faizsiz seçenekleri bulunuyor. Girişimci, çiftçi, esnaf kadınlara destek olabilmek ve yeni iş kurmak isteyenler için bankalar kredi paketlerini devreye aldı. Limitler konusunda da çok sayıda seçenek sunuldu. İşte bankaların duyurduğu kredi paketleri...
22.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi... Yapı Kredi resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Dev banka tarafından detaylar paylaşıldı. Çiftçiler ile tarımsal işletme kapsamındaki mikro ve küçük işletmelere destek amacı ile kredi sağlanıyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada yılın 9 aylık döneminde 6,9 milyar TL net kar elde edildiği açıklandı.
2.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten... Yapı Kredi harekete geçti. İmzalar atıldı. Destek kararı resmen duyuruldu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Yapı Kredi Leasing'den yapılan açıklamaya göre, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt ve Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun'un imzaladığı protokol ile tarladan son kullanıcıya ulaşana kadar oluşan sebze ve meyve kaybının önlenmesi için KOBİ'lere soğuk hava depoları ve frigorifik araçlarda taşınan soğutma ünitelerinin finansmanına destek olunacak.
10.10.2021 Ekonomi