Martta kara kış! Kar lapa lapa yağacak
Martta kara kış! Kar lapa lapa yağacak Kar yağışı ve yağmur için tarih verildi. Kar ve yağmur ile ilgili son dakika gelişmesi. Martta kara kış yaşanıyor. Kar lapa lapa yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Bazı illerde sağanak yağmur beklenirken bazı illerde de kar yağışı hakim olacak. Öte yandan Meteoroloji bazı iller için zirai don uyarısı yaptı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
19.03.2024 Gündem
Şubat ayında soğuk hava dalgası geliyor! Önce yağmur ardından kar yağışı
Şubat ayında soğuk hava dalgası geliyor! Önce yağmur ardından kar yağışı Sıcaklıklar ocak ayında mevsim normallerinin oldukça yukarısında seyretti. Şubat ayına ise soğuk hava dalgası ile gireceğiz. İstanbul dahil pek çok bölgede kar yağışı bekleniyor. Detayları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.
30.01.2023 Vatan TV
Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Şen açıkladı: Kuvvetli yağış etkili olacak
Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Şen açıkladı: Kuvvetli yağış etkili olacak Beklenen kış kapıyı çalıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarınca önümüzdeki günlerde hava gittikçe soğuyacak. Şubatta yurdun büyük bölümünde kar yağışı görülecek. Peki kar İstanbul'a ne zaman gelecek? Bu sorunun yanıtını CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, Prof. Orhan Şen'e sordu.
26.01.2023 Vatan TV
Basın Ekspres'te yağmur! Aniden bastırdı
Basın Ekspres'te yağmur! Aniden bastırdı İstanbul'da yağmur etkili oluyor. Yağış Basın Ekspres Yolunda da kendisini gösterdi.
12.06.2022 Gündem
Bugün yağmur var mı, 18 Mayıs Çarşamba bugün yağmur yağacak mı, saat kaçta? Meteoroloji İstanbul yağmur uyarısı!
Bugün yağmur var mı, 18 Mayıs Çarşamba bugün yağmur yağacak mı, saat kaçta? Meteoroloji İstanbul yağmur uyarısı! Bugün yağmur var mı 18 Mayıs 2022, bugün yağmur yağacak mı? Meteoroloji, Marmara Bölgesi için kuvvetli yağışın beklendiğini söyleyerek, 'sarı' kod uyarısında bulundu. İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'de hava sıcaklıkları bugünden itibaren düşecek.
18.05.2022 Yaşam
Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor, tamamen değişiyor
Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor, tamamen değişiyor Son dakika haberi... Meteoroloji uyardı, çok kuvvetli geliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yağış, pus, sis, buzlanma, don ve kuvvetli rüzgâr... İller tek tek açıklandı, sert fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksama uyarıları geldi. MGM’nin son raporuna göre; yağışların Antalya’da kuvvetli olması, gece itibarıyla ise yer yer pus, sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. İstanbul’da havaların yağmurlu olacağı belirtildi. İşte son tahminlere göre bugün hava durumu...
31.12.2021 Gündem