Xray

Xray

Son dakika xray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan xray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını xray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Xray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan xray gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 xray haberi bulunmuştur. Tüm xray haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Havalimanı’nda operasyon! X-ray taramasında fark edildi
İstanbul Havalimanı’nda operasyon! X-ray taramasında fark edildi İstanbul Havalimanından yurt dışına çıkarılmak istenilen tarihi 4 bin adet sikke ile 27 adet tarihi eser niteliğindeki obje, Gümrük Muhafaza ekiplerince yakalandı.
29.09.2022 Yaşam
Neptün füzesi kimin, kime ait? Neptün füzesi nedir ve özellikleri nelerdir?
Neptün füzesi kimin, kime ait? Neptün füzesi nedir ve özellikleri nelerdir? Ukrayna, Rusya Donanması’na ait Moskova isimli kruvazör gemisini vurduğunu açıkladı. Söz konusu gelişmenin ardından “Neptün füzesi kimin, kime ait? Neptün füzesi nedir ve özellikleri nelerdir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
14.04.2022 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN’ın X-Ray cihazları Tokat Havalimanında kullanılacak
ASELSAN’ın X-Ray cihazları Tokat Havalimanında kullanılacak ASELSAN tarafından üretimi yapılan, limanlar, sınır kapıları, gümrükler, devlet binaları gibi birçok tesisin güvenliğinin sağlanmasında kritik öneme sahip yerli ve milli X-Ray cihazları, Tokat Havalimanında kullanılacak.
23.03.2022 Ekonomi
Güvenlik ‘Arın’a emanet
Güvenlik ‘Arın’a emanet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın incelediği, ASELSAN tarafından üretilen yerli x-ray cihazı 'Arın', ithal muadillerine göre yüzde 30 daha ucuz.
27.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Kenevirden x-Ray cihazı
Kenevirden x-Ray cihazı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın endüstriyel kenevir üretiminde kararlılık mesajları vermesinin ardından kamu kurumları, iş dünyası ve girişimciler kenevir sanayisi ile ilgili çalışmalara başladı.
29.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Çiftlik Bank CEO'su ile ilgili akıl almaz detaylar ortaya çıktı!
Çiftlik Bank CEO'su ile ilgili akıl almaz detaylar ortaya çıktı! Yüksek getiri vaadiyle binlerce vatandaştan 511 milyon lira para toplayıp sırra kadem basan Çiftlik Bank'ın CEO'sunun eskiden rap müzik yaptığı ortaya çıktı.
15.03.2018 Gündem
Son dakika! Avrasya Tüneli açıldı!
Son dakika! Avrasya Tüneli açıldı! Asya ve Avrupa yakalarını, deniz tabanının altından geçen bir karayolu tüneli ile birbirine bağlayacak olan Avrasya Tüneli Projesi (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Erdoğan, Avrasya Tüneli'nin yılbaşına kadar 15 TL olacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Güneş ilk kez böyle görüntülendi
Güneş ilk kez böyle görüntülendi Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), 19 Aralık’ta gerçekleşen güneş patlamalarından sonra bu kez de Güneş’teki radyoaktif dalgalanmaları görüntüledi...
24.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Suçu alkol ve tayt
Suçu alkol ve tayt Mesleğe alınmayan hakim stajyerin yaşam tarzı intiharı...
23.08.2013 Yaşam
'Zorla hamile kalacağım!'
'Zorla hamile kalacağım!' Ünlü popçu ateş püskürdü
20.07.2013 Magazin
Havalimanı'nda kaçak altın
Havalimanı'nda kaçak altın Atina'dan İstanbul'a gelen uçakta...
10.09.2012 Yaşam
Yakayı ele verdiler
Yakayı ele verdiler Folyolu Gürcü hırsızlar bu defa kaçamadı...
7.09.2012 Yaşam
Xray altında
14.04.2010 Yaşam
Fransız uçaklarına peynir sokmak yasak
Fransız uçaklarına peynir sokmak yasak AB’de yeni uçuş kuralları yürürlüğe girdi. Avrupa’ya yolculuk etmeden önce mutlaka yeni kuralları okuyun
7.11.2006 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Xray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki xray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.