Windows Phone

Windows Phone

Son dakika Windows Phone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Windows Phone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Windows Phone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Windows Phone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan windows phone gelişmeleri de dahil olmak üzere 566 windows phone haberi bulunmuştur. Tüm windows phone haberleri aşağıda listelenmiştir.
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu Hayatın vazgeçilmezi haline gelen mobil cihazların sorunsuz çalışabilmesi için gerekli olan mobil işletim sistemlerinin basın yansımalarını inceleyen Medya Takip Merkezi (MTM) araştırmasına göre, Android işletim sistemi, iOS’a yüzde 142 fark attı.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor WhatsApp, 1 Şubat 2020 itibarıyla destek vermeyi keseceği Android ve iOS işletim sistemi ile çalışan telefonları açıkladı.
28.01.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ın o özelliği paralı olacak!
WhatsApp'ın o özelliği paralı olacak! Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellikle karşımızda. Ancak bu özelliği kullanmak için yaklaşık 35 TL ödemeniz gerekecek.
17.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram ve Facebook'un ardından Microsoft da kapatıyor
Instagram ve Facebook'un ardından Microsoft da kapatıyor Instagram ve Facebook'un Windows Phone'lara desteği çekmesinin ardından bir kötü haber de Microsoft'tan geldi.
9.04.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! İşte detaylar...
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! İşte detaylar... WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
8.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Bu sabah telefonunu açanlar şoke oldu!
Bu sabah telefonunu açanlar şoke oldu! Dünyanın en popüler mesajlaşma uygalamalarından olan WhatsApp, bazı işletim sistemlerinde çalışmayı durdurdu.
6.12.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'taki kavgalara son!
WhatsApp'taki kavgalara son! WhatsApp, getireceği yeni güncellemeyle kullanıcıların grup sohbetlerinde yaşadığı kargaşayı bitiriyor.
1.11.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’a iki yeni özellik geliyor!
WhatsApp’a iki yeni özellik geliyor! Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a iki yeni önemli özellik geliyor. Sessiz Mod ile artık mesaj bildirim logosu gösterilmeyecek. Platforma gelecek bir diğer yenilik ise “Tatil Modu”.
18.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Akıllı telefonlar Windows'a geliyor!
Akıllı telefonlar Windows'a geliyor! Microsoft'un geçtiğimiz aylarda duyurduğu ve iOS ile Android işletim sistemine sahip akıllı telefonları Windows ile senkronize etmeyi sağlayan Your Phone uygulamasını kullanıma sunuluyor.
2.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'tan eski iPhone sahiplerine çok kötü haber
Whatsapp'tan eski iPhone sahiplerine çok kötü haber Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan eski iPhone ve Android telefon sahiplerini çok yakından ilgilendiren kötü bir haber geldi. Whatsapp'ın bu telefonlarda her an çalışmayı durduracağını açıklayan şirket, hangi modellerin Whatsapp'tan mahrum kalacağını da duyurdu.
21.06.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp desteğini keseceği telefonları açıkladı!
WhatsApp desteğini keseceği telefonları açıkladı! Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni özelliği ile değil, fişini çekmeye hazırlandığı akıllı cihazlar ile gündemde.
7.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Google'ın başı dertte: Milyarlarca dolar ceza kapıda
Google'ın başı dertte: Milyarlarca dolar ceza kapıda Avrupa Komisyonu tarafından Shopping, AdSense ve Android ürünleriyle üç farklı pazarda tekel olmakla suçlanan Google, milyarlarca dolarlık cezalara çarptırılabilir
13.04.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a bir dizi bomba özellik geliyor!
WhatsApp'a bir dizi bomba özellik geliyor! WhatsApp'a bomba özellikler geliyor. WhatsApp'a gelen bu yeni özellikler kullanıcıların deneyimlerini geliştirmelerine yönelik olarak ve oldukça hoşlarına gidecek. İşte WhatsApp'a bir sonraki güncelleme ile birlikte gelecek yeni özellikler...
2.04.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan kullanıcılarına müjde! Yeni işlevini test ediyor
WhatsApp'tan kullanıcılarına müjde! Yeni işlevini test ediyor İstenmeyen mesajlara savaş açan WhatsApp yeni işlevini test etmeye başladı. Yeni özellik hayata geçirilirse istenmeyen mesajları silme süresi uzayacak.
5.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp önlem alıyor!
WhatsApp önlem alıyor! İstenmeyen mesajlara savaş açan WhatsApp yeni işlevini test etmeye başladı. Detaylar haberimizde.
4.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta "açıklama" dönemi
WhatsApp'ta "açıklama" dönemi WhatsApp, grup sohbetlerini geliştirmek amacıyla grup amaç ve niteliklerini netleştirme adına "açıklama" özelliği ekliyor.
22.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor!
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor! WhatsApp son zamanlarda yaptığı yeniliklere bir başkasını daha eklemeye hazırlanıyor. Youtube videolarını artık WhatsApp üzerinde izleyebileceksiniz. Peki Youtube videosu WhatsApp'ta nasıl olacak? Detaylar haberimizde.
18.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bu telefonlarda artık yok!
WhatsApp bu telefonlarda artık yok! WhatsApp yılbaşından itibaren bazı modellerde açılmamaya başladı. Daha önce de yapılan uyarından sonra bakın hangi modellerde WhatsApp çalışmıyor. Detaylar haberimizde.
2.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak!
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak! En çok kullanılan mesajlaşma programlarından olan Whatsapp 31 Aralık 2017 tarihinden itibaren bu telefonlardan kullanılamayacak. Whatsapp ile ilgili detaylar haberimizde.
19.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Microsoft acı haberi verdi: Yolun sonuna geldi
Microsoft acı haberi verdi: Yolun sonuna geldi Microsoft’u bir üst düzey yöneticisi olan ve Windows Phone eski yöneticisi Joe Belfiore, Windows Phone’un makus talihini Twitter üzerinden açıklığa kavuşturdu.
9.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Windows Phone kullananlar için kötü haber
Windows Phone kullananlar için kötü haber Windows Phone önemli bir uygulamayı daha kaybediyor.
10.11.2021 Espor
Whatsapp'a bir mavi tik daha!
Whatsapp'a bir mavi tik daha! Whatsapp'a gelecek yeni özellik herkesi şaşırttı. Twitter ve Facebook gibi sosyal medya mecralarında sıklıkla kullanılan onaylanmış hesap Whatsapp için de geliyor. Whatsapp'ın yeni özelliğine dair detaylar haberimizde...
2.08.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan "pişman oldum" özelliği!
WhatsApp'tan "pişman oldum" özelliği! Whatsapp'ta uzun zamandır beklenen yazılanı geri alma özelliği çok yakında aktif hale geliyor. Sitesindeki "Sıkça Sorulan Sorular" sayfasını günceleyen WhatsApp, iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarında bir mesajın nası geri alınacağını açıkladı. İşte WhatsApp'ın merakla beklenen yeni özelliği...
28.06.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan erteleme!
WhatsApp'tan erteleme! Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, destek vermeyi keseceği telefonların listesini erteleme kararı aldı
22.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Windows Phone 8.1 için yolun sonu!
Windows Phone 8.1 için yolun sonu! Microsoft, Windows Phone 8.1 için son noktayı koymaya hazırlanıyor. Bu, Windows 10 Mobile için de son şans demek olabilir!
15.06.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Windows Phone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki windows phone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.