Wilma Elles

Wilma Elles

Son dakika wilma elles haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wilma elles ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wilma elles haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wilma Elles

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wilma elles gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 wilma elles haberi bulunmuştur. Tüm wilma elles haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wilma Elles - Kerem Göğüş arasındaki nafaka krizi büyüyor! Eski eşine tepki gösterdi
Wilma Elles - Kerem Göğüş arasındaki nafaka krizi büyüyor! Eski eşine tepki gösterdi Geçtiğimiz aylarda tekrar annelik heyecanı yaşayan Wilma Elles, çocukları için ödediği 1500 euroluk nafakanın 4 bin TL'ye indirilmesi için dava açan eski eşi Kerem Göğüş'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi. "Onun bir ödeme alışkanlığı yok" diyen Elles, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.02.2024 Magazin
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor!
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor! 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de 'Caroline' karakteriyle hayatımıza giren Wilma Elles, 5 Ekim'de kızı Tiara Manolya'yı kucağına almıştı. 37 yaşındaki oyuncu, doğumdan 50 gün sonra dördüncü çocuk hakkında konuştu.
24.11.2023 Magazin
Wilma Elles:  Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür
Wilma Elles: Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür Yaynlandığı döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, üçüncü çocuğunu beklediğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Doğum için eşi Mehmet Şah Çelik ve ikizleriyle birlikte Amerika'ya giden Elles, kızını kucağına aldığını duyurdu. Ünlü isim, bebeğinin adını da paylaştı.
9.10.2023 Magazin
Doğumuna günler kaldı: Wilma Elles karnı burnunda podyuma çıktı
Doğumuna günler kaldı: Wilma Elles karnı burnunda podyuma çıktı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle ününe ün katan Wilma Elles üçüncü çocuğuna hamile. Elles hamileliğinin 8.5 ayında olmasına rağmen podyumlarda yerini almaya devam ediyor.
31.08.2023 Magazin
Wilma Elles memleket ziyaretinde! 'Ben de artık Bitlisliyim'
Wilma Elles memleket ziyaretinde! 'Ben de artık Bitlisliyim' Üçüncü çocuğuna hamile olan Wilma Elles, geçtiğimiz yıl dünyevine girdiği eşi Mehmet Şah Çelik’in memleketine gidip kayınvalidesinin elini öptü.
28.07.2023 Magazin
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu!
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu! Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Wilma Elles, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.
28.06.2023 Magazin
Cannes’da Türk rüzgarı esti! İşte birbirinden şık isimler...
Cannes’da Türk rüzgarı esti! İşte birbirinden şık isimler... Fransa’da düzenlenen 76. Cannes Film Festivali’nde sadece Hollywood yıldızları değil, cemiyet hayatının ve magazinin tanınmış simaları da çok konuşuldu. Oyuncu Özge Özacar, Hande Erçel, Yelda Tiftik, Defne Tiftik, Wilma Elles, Berrin Yoleri, Züleyha Kuru ve Günsel Ülkü, Avrupa medyasında isimlerinden söz ettirmeyi başardı.
22.05.2023 Magazin
Wilma Elles Cannes için imaj değiştirdi!
Wilma Elles Cannes için imaj değiştirdi! Yayınlandığı döneme damgasını vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde hayat verdiği ‘Caroline’ karakteriyle ünlenen Wilma Elles, sinemanın kalbinin attığı Cannes Film Festivali için imajını değiştirdi.
19.05.2023 Magazin
Wilma Elles ile Kerem Göğüş mahkemelik oldu! 'Çocuklarımı bana göstermiyor'
Wilma Elles ile Kerem Göğüş mahkemelik oldu! 'Çocuklarımı bana göstermiyor' Wilma Elles’in ikiz çocuklarını yurtdışına kaçırdığını ve kendisiyle görüştürmediğini iddia eden Kerem Göğüş, velayet ve kişisel ilişkinin kurulması davaları açtı. Göğüş ayrıca ikizlerin velayetlerinin askıda olduğunu öne sürdü.
23.03.2023 Magazin
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
Wilma Elles çocuklarının babası Kerem Göğüş ile mahkemelik oldu!
Wilma Elles çocuklarının babası Kerem Göğüş ile mahkemelik oldu! Wilma Elles, ikiz çocuklarının babası olan Kerem Göğüş’ün kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Psikolojik baskı ve hakaretlere maruz kaldığını iddia eden ünlü oyuncu, Kerem Göğüş’ün kendisi hakkında 2 ay süreyle konuşmaması için karar aldırdı.
29.12.2022 Magazin
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım Demet Şener, Özge Ulusoy ve Ece Gürsel, ressam ve seramik sanatçısı Günseli Kato'nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” açıklamasını değerlendirdi.
25.11.2022 Magazin
Wilma Elles: Benim arkadaşlarım da aşkım da burada!
Wilma Elles: Benim arkadaşlarım da aşkım da burada! Bir dönem yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği ‘Caroline’ karakteriyle ünlenen Wilma Elles, "Tekrar Türkiye’de yaşamak istiyorum. Çevrem, arkadaşlarım, aşkım hepsi burada" dedi. Sonra da aşkının fotoğrafını paylaştı.
22.11.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
Oyuncu Wilma Elles'in dolandırıcılık davasında karar!
Oyuncu Wilma Elles'in dolandırıcılık davasında karar! Oyuncu Wilma Elles ve eski sevgilisi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık suçlamasıyla yargılandığı davada mahkeme beraat kararı verdi.
8.02.2022 Magazin
Wilma Elles’ten minibüste taciz itirafı! Kapıları kapatıp perdeleri çekti ve...
Wilma Elles’ten minibüste taciz itirafı! Kapıları kapatıp perdeleri çekti ve... Ünlü oyuncu Wilma Elles, yıllar önce tacize uğradığını açıkladı. Minibüsüne bindiği bir servis şoförünün aracı tenha bir yere çekerek kendisini taciz ettiğini açıklayan Elles, uğradığı tacizden cep telefonu numarasını vererek kurtulduğunu söyledi. Minibüsün perdelerini çekerek tacize yeltenen şoförden başka bir ortamda buluşma sözü vererek kurtulduğunu ve araçtan titreyerek indiğini söyledi.
1.02.2022 Magazin
Wilma Elles aşk haberlerini doğruladı! 'Sevgilimin pilot olduğu doğru'
Wilma Elles aşk haberlerini doğruladı! 'Sevgilimin pilot olduğu doğru' Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, bir güzellik merkezinin marka yüzü oldu. Çekim gününde gazetecilerin sorularını yanıtlayan 35 yaşındaki Elles, hakkındaki aşk haberlerini doğruladı.
18.12.2021 Magazin
Wilma Elles nafaka davasını kazandı!
Wilma Elles nafaka davasını kazandı! Alman asıllı oyuncu Wilma Elles’in, iki çocuğunun babası Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davası sonuçlandı.
4.08.2021 Magazin
Katil kontrolünü kaybedince ekip olayı çözmeye başlıyor!
Katil kontrolünü kaybedince ekip olayı çözmeye başlıyor! Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 6. fragmanı yayında!
3.06.2021 Televizyon
İşlenen cinayetler arttıkça gerilim yükseliyor!
İşlenen cinayetler arttıkça gerilim yükseliyor! Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 5. fragmanı yayınlandı.
27.05.2021 Televizyon
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER) düzenlenen, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak "Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı"na destek çağrısı yaptı.
22.05.2021 Ekonomi
Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 4. fragmanı yayında!
Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 4. fragmanı yayında! Vural Komiser'e davayı irdelememesi için baskı yapılıyor!
17.05.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Wilma Elles ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wilma elles haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.