Whatsapp Mesaj

Whatsapp Mesaj

Son dakika WhatsApp mesaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WhatsApp mesaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WhatsApp mesaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Mesaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp mesaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 629 whatsapp mesaj haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp mesaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var?
Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var? Whatsapp mesaj gönderemiyorum hatası yaşanıyor. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya ağlarından biri olan Instagram ve Facebook ile birlikte Meta'ya bağlı olan iletişim programı Whatsapp'ta yer alan hatalar büyük merak topladı. Kullanıcılar tarafından bugün en çok merak edilen konu neden paylaşım yapamadıkları oldu. Peki, Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var?
28.04.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iPhone kullanıcıları için önemli bir özelliği bünyesine ekledi. İşte detaylar...
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, yeni uygulama devreye girdi, artık bütün mesajlar...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, yeni uygulama devreye girdi, artık bütün mesajlar... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli.Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların bir süredir talep ettiği güncellemeyi aktifleştirdi.
14.12.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan flaş açıklama! Uyarı mesajı yayınlanacak
WhatsApp'tan flaş açıklama! Uyarı mesajı yayınlanacak WhatsApp tarafından tepki çeken zorunlu güncelleme kararı ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada platform kararından geri adım atmayacağının sinyalini verdi.
19.02.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, mesaj iletimini sınırlandırdı
WhatsApp, mesaj iletimini sınırlandırdı Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) krizinde yanlış bilgilendirmeyi yavaşlatmak için mesaj iletimine sınırlandırma getirdi.
7.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Savcıdan Emine Bulut'un katili için uyarı: İndirim için suçladı, inanmayın
Savcıdan Emine Bulut'un katili için uyarı: İndirim için suçladı, inanmayın Büyük infial yaratan Emine Bulut cinayetine ilişkin Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamenin detayları ortaya çıktı. Cinayeti önceden tasarladığı belirtilen eski eş Varan’ın WhatsApp kayıtlarının ‘çocuğuyla görüştürülmediği’ iddiasını yalanladığı belirtildi. Sanığın ‘haksız tahrik’ indiriminden faydalanmak için Bulut’u suçlayıcı ifade verdiği vurgulanarak mahkemenin herhangi bir indirim yapmaması da talep edildi.
27.08.2019 Gündem
Son mesaj ortaya çıktı: Hiç sıkıntı değil, paşa gibi yatarım
Son mesaj ortaya çıktı: Hiç sıkıntı değil, paşa gibi yatarım Kırıkkale'de 10 yaşındaki küçük kızının yanında annesi Emine Bulut'u vahşice öldüren baba Fedai Varan için hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu. Fedai Varan'ın eski eşi Emine Bulut'u öldürmeden önce telefonuna "Gider paşa gibi yatarım, Emine hiç sıkıntı değil, ne olacaksa olsun" şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı. Savcılık iddianamesinde ise, şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.
23.08.2019 Yaşam
Facebook'tan WhatsApp'a mesaj göndermek mümkün
Facebook'tan WhatsApp'a mesaj göndermek mümkün Facebook, bünyesinde barındırdığı sosyal platformlar arasında entegrasyonu artırmayı planlıyor.
2.05.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ın özelliği Messenger'a geliyor!
WhatsApp'ın özelliği Messenger'a geliyor! Yanlışlıka atılan veya atıldıktan sonra pişman olunan mesajları silme özelliği Whatsapp ve Instagram'da uzun bir süredir bulunuyordu. O özellik şimdi Facebook Messenger'a da geldi.
9.02.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp büyük açıkla gündemde!
WhatsApp büyük açıkla gündemde! WhatsApp 'mavi tik'iyle tekrar gündeme geldi. Mesajların okunup okunmadığını gösteren mavi tik özelliğini kapatan kullanıcıların, buna rağmen mesajları okuyup okumadığı görüntülenebiliyor. WhatsApp mavi tik ile ilgili detaylar haberimizde.
13.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp süreyi uzatıyor!
WhatsApp süreyi uzatıyor! WhatsApp 'herkesten sil' özelliğinin süresini uzatmaya hazırlanıyor. Birkaç ay önce kullanıcıların grup ya da bireysel sohbetlerde gönderdikleri mesajları 7 dakika içinde her iki taraftan da (hem kendiniz hem de alıcı) silebilmelerine imkan sağlamıştı. WhatsApp yeni güncellemenin ardından 7 dakikalık süreyi 1 saat 8 dakika 16 saniyeye çıkarıyor.
12.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp o özelliği Türkiye'de sunuyor!
WhatsApp o özelliği Türkiye'de sunuyor! Whatsapp kullanıcılarının uzun süredir beklediği YouTube desteği, iOS kullanıcıları için tüm dünyadan sonra Türkiye'de de kullanıma açıldı.
6.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni özelliğini sunuyor!
WhatsApp yeni özelliğini sunuyor! Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp beklenen yeniliğinin sunmaya hazırlanıyor. Güncellemeyle atılan mesajın geri alınabilmesi özelliği gelecek. WhatsApp ile ilgili detaylar haberimizde.
14.09.2017 Bilim ve Teknoloji
8 aylık bebeğe kürtaj yap göm, karar beraat
8 aylık bebeğe kürtaj yap göm, karar beraat Girne’deki Ada Hospital isimli hastanede 19 haftalık bebeğini aldırdığı için anneye 9 ay hapis cezası veren mahkeme, yaşanan kürtaj skandalında hastanenin sahipleri Dr. Mehmet Ali Tunçbilek ile eşi Dr. Verda Tunçbilek’e beraat verdi
28.03.2017 Yaşam
WhatsApp'da devrim gibi iki özellik! Mesajları geri silebileceksiniz
WhatsApp'da devrim gibi iki özellik! Mesajları geri silebileceksiniz WhatsApp'a uzun bir süredir beklenen iki yeni özellik Beta sürümü ile kullanıma sunuldu. Bu yeni özellikleri hemen kullanmak için haberimize göz atın.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta okunmayan mesajlar geri alınabilecek
WhatsApp'ta okunmayan mesajlar geri alınabilecek WhatsApp yeni beta sürümünde kullanıcılarına gönderdikleri mesajları geri alma imkanını test ediyor. Kullanıcılar bu özellik sayede gönderdikleri, ancak karşı tarafın okumadığı mesajları geri alabilecek.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta açık yok!
WhatsApp'ta açık yok! "WhatsApp'taki şifreli mesajlarınız okunabilir" diyerek gürültü koparan The Guardian makalesi, güvenlik araştırmacılarının tepkisini çekti!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan yeni rekor geldi!
WhatsApp'tan yeni rekor geldi! WhatsApp, yılbaşı gecesi yollanan mesajlarla ulaşılması güç bir rekora imzasını atmayı başardı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta çevrimiçi olmadan mesajları okumak mümkün
WhatsApp'ta çevrimiçi olmadan mesajları okumak mümkün Küçük bir hile WhatsApp'ta çevrimiçi olmadan ve mavi tik göndermeden gelen mesajları okuyabilirsiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'den yargılanan yüzbaşı: Gürültü maksatlı atış emri aldık
FETÖ'den yargılanan yüzbaşı: Gürültü maksatlı atış emri aldık ZONGULDAK'ta, FETÖ/PDY davasında tutuklu yargılanan Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda Bot Komutanı Yüzbaşı Oskay M., 15 Temmuz darbe girişimi gecesi, 'Cephanenin yüzde 10'ununu kullanarak gürültü maksatlı atış yapın' emri aldığını fakat uygulamadıklarını söyledi. Mahkeme, bottaki 11 personelden 3'ünün tutuksuz yargılandığı davada, diğer 8 tutuklu sanıktan 4'ünü daha tahliye etti.
29.09.2021 Gündem
WhatsApp'a 'iptal' özelliği
WhatsApp'a 'iptal' özelliği WhatsApp, kullanıcılar tarafından çok istenen ama bir türlü gelmeyen bir özelliği test ediyor...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'da harika yenili! Artık mesajlar tek tıkla silinebilecek
WhatsApp'da harika yenili! Artık mesajlar tek tıkla silinebilecek WhatsApp’a gelecek yeni güncelleme ile yanlış kişilere gönderilen mesajlar, hatalı yazılanlar veya "keşke bunu yazmasaydım" dediklerinizi tek tıkla silebileceksiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Kürtaj skandalına son noktayı koyan itiraf
Kürtaj skandalına son noktayı koyan itiraf KKTC ve Türkiye’de geniş yankı uyandıran kürtaj skandalı davasında ifade veren Ada Hospital çalışanı C.Ö., 34 haftalık bebek alınınca olayın polise intikal ettiğini belirterek, “Bebeğin büyüklüğüne göre kürtaj fiyatı artıyordu. Kararları ise başhekim Fahri Karagözlü veriyordu” dedi
23.10.2016 Yaşam
‘Torpil listesi’nde WhatsApp azizliği
‘Torpil listesi’nde WhatsApp azizliği Mülakatlar yapılmadan hangi müdüre kaç puan verileceğini gösteren bir “torpil listesi” hazırlandı. Ancak liste WhatsApp üzerinden “ilgili kişi” yerine yanlışlıkla okul müdürleri grubuna gönderilince skandal ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Mesaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp mesaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.