WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık...
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık... Corona virüsten dolayı güvenlik bazında pek çok yenilik getiren WhatsApp, bu kez uzun zamandır beklenen özellikleri yayına vermek üzere.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’a yenilikler geliyor!
WhatsApp’a yenilikler geliyor! Günümüz teknolojisiyle artık kameralar klavye özelliklerini taşır oldu. Tabi ki WhatsApp da teknoloji liderlerinden biri olarak bu özellikten geri kalmadı. Kardeş uygulaması Instagram, rakibi Snapchat ile batıda kozlarını paylaşırken, yazı odağının ötesine geçen WhatsApp ise dünya çapında görsel iletişimi sağlayarak tüm dünyaya hükmediyor.
7.06.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp eskiye döndü!
WhatsApp eskiye döndü! WhatsApp durum özelliğini değiştirince büyük tepki çekmişti. Snapchat benzeri durum güncellemesine geçiş yapan anlık mesajlaşma kullanıcıları şikayet yağdırınca eski tip metin olarak durum güncellemesi yapılacağına izin vereceğini duyurmuştu. Beklenen güncelleme sonunda geldi. İşte detaylar...
21.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a yenilikler geliyor!
WhatsApp'a yenilikler geliyor! WhatsApp yeni özelliklerini beta tester'lara tanıttı. Artık yaptığınız WhatsApp sohbetlerinde ne kadar fotoğraf ve video paylaştığınızı görüp telefonunuzda kapladığı yeri görebileceksiniz.
3.03.2017 Bilim ve Teknoloji