Whatsapp Beta

Whatsapp Beta

Son dakika whatsapp beta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan whatsapp beta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını whatsapp beta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Beta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp beta gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 whatsapp beta haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp beta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Android'in ardından yeni WhatsApp tasarımı iOS için geliyor
Android'in ardından yeni WhatsApp tasarımı iOS için geliyor WhatsApp pek çok yeniliği içinde barındırsa da her yeniliği Android ve iOS tarafına hemen vermiyor. Bazen sırayla bazense de tek bir işletim sistemi için verdiği özelliklerle karşımıza çıkan WhatsApp, yeni renkleri ve tasarım değişikliğini Android’in ardından iOS’a da getiriyor.
2.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a yeni özellik! Sesli mesajlarda yeni tasarım!
Whatsapp'a yeni özellik! Sesli mesajlarda yeni tasarım! WhatsApp uygulamasının yeni beta sürümü yeni özelliği ile dikkat çekiyor. Gönderilen sesli mesajlarla ilgili olan özelliğin ekran görüntüsü paylaşıldı.
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp 2020 yılında önemli yenilikler sunacak
WhatsApp 2020 yılında önemli yenilikler sunacak WhatsApp, yeni yılda uygulamanın daha verimli kullanılabilmesi için birtakım yeni özellikler getirecek.
31.12.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp kullanıcılarına iyi haber! O özellik geri geliyor
WhatsApp kullanıcılarına iyi haber! O özellik geri geliyor WhatsApp tarafından yayınlanan yeni Beta güncellemesi karanlık mod için bir takım iyileştirmeler barındırırken grup mesajlarını silme özelliğini de geri getiriyor.
2.12.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp hikayeleri Facebook ve Instagram'a geliyor
WhatsApp hikayeleri Facebook ve Instagram'a geliyor İlk olarak Instagram'da uygulanmaya başlanan 'hikayeler' kullanıcılardan büyük ilgi görmüş, şirket de Facebook, Messenger ve WhatsApp'a da bu özelliği taşımıştı.
30.06.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp hikayeleri Facebook ve Instagram'a geliyor
WhatsApp hikayeleri Facebook ve Instagram'a geliyor WhatsApp'ın pek ilgi görmese de geçici fotoğrafların paylaşılmasına olanak tanıyan hikayeler özelliğinin kapsamı genişletiliyor.
28.06.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni özellikler neler?
WhatsApp'ta yeni özellikler neler? Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp iki yeni özelliği kullanıcılarına sunacak.
10.06.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a bomba özellik! İşte ilk görüntü...
WhatsApp'a bomba özellik! İşte ilk görüntü... WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek haber geldi ve merakla beklenen o özellik Beta kullanıcılarına sunuldu.
17.05.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta sesli mesaj gönderenler dikkat
WhatsApp'ta sesli mesaj gönderenler dikkat Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan WhatsApp platforma entegre etmeye hazırlandığı yeni özelliği ile gündemde.
3.12.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp artık reklam gösterecek!
WhatsApp artık reklam gösterecek! Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çok da uzak olmayan bir tarihte yayınlayacağı güncelleme ile kullanıcılara reklam göstermeye başlayacak.
28.11.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a yeni çıkartmalar eklendi!
WhatsApp'a yeni çıkartmalar eklendi! WhatsApp'ın Beta aşamasında olan Mağaza bölümüne bugün yeni çıkartmalar eklendi.
9.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, iOS'un en sevilen emojilerini Android’e getiriyor!
WhatsApp, iOS'un en sevilen emojilerini Android’e getiriyor! Emojiler… Hayatımıza girdikleri günden beri onları çok sevdik. Emojilerin en çok kullanıldığı platformlardan WhatsApp ise artık Animoji devrimine hazırlanan Apple’ın eski emojilerine benzeyen emojilerle Android sürümünü zenginleştiriyor.
3.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a bir mavi tik daha!
Whatsapp'a bir mavi tik daha! Whatsapp'a gelecek yeni özellik herkesi şaşırttı. Twitter ve Facebook gibi sosyal medya mecralarında sıklıkla kullanılan onaylanmış hesap Whatsapp için de geliyor. Whatsapp'ın yeni özelliğine dair detaylar haberimizde...
2.08.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Whatsapp'ın yeni özellikleri!
İşte Whatsapp'ın yeni özellikleri! Whatsapp yeni güncellemesiyle kullanıcıların karşısından. Şimdilik beta sürümünde kullanılan özellik yakında tüm Whatsapp kullanıcılarının hizmetine sunulacak.
14.07.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a sabırsızlıkla beklenen özellik geliyor!
WhatsApp'a sabırsızlıkla beklenen özellik geliyor! WhatsApp, hatalı mesajların iptalini sağlıyan özellik üzerinde çalışıyor.WhatsApp'a yanlışlıkla giden mesajlar nasıl silinecek?
12.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'tan önemli yenilik!
Whatsapp'tan önemli yenilik! WhatsApp’a yeni bir özellik daha geliyor. Sohbet sabitleme ya da sohbet pinleme olarak geçen yeni özellik WhatsApp beta kullanıcıları tarafından test edilmeye başlandı. İşte popüler haberleşme uygulaması Whatsapp'ın yeni güncellemesi...
2.05.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp eski haline dönecek!
WhatsApp eski haline dönecek! Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından olan WhatsApp, geçtiğimiz hafta yayınladığı güncellemeyle eklediği hikayeler özelliğini eski haline çevirmeye hazırlanıyor. Büyük bir tepkiye yol açan özellik, kullanıcıların şikayetleri üzerine bir sonraki güncellemede düzeltilecek.
1.03.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Whatsapp'ın yeni özelliği!
İşte Whatsapp'ın yeni özelliği! Facebook'tan farklı olarak, Whatsapp'da kişinin durumunu güncellemesi, o kadar büyük bir olay değil...
8.02.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'da devrim gibi iki özellik! Mesajları geri silebileceksiniz
WhatsApp'da devrim gibi iki özellik! Mesajları geri silebileceksiniz WhatsApp'a uzun bir süredir beklenen iki yeni özellik Beta sürümü ile kullanıma sunuldu. Bu yeni özellikleri hemen kullanmak için haberimize göz atın.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a müthiş bir özellik geliyor!
WhatsApp'a müthiş bir özellik geliyor! Yeni gelecek özellik sayesinde GPS üzerinden WhatsApp kişilerinizin nerede olduğunu görebileceksiniz.
30.01.2017 Bilim ve Teknoloji
İOS 10 emojileri Whatsapp'ın Android uygulamasında da yer alacak!
İOS 10 emojileri Whatsapp'ın Android uygulamasında da yer alacak! Whatsapp kullanımını arttırmaya yönelik değişiklikler yapmaya devam ediyor. emojilerin yapılan güncelleme sonrası daha büyük gözükmesi sonrasında şimdi de İOS 10 emojileri Whatsapp'a geliyor. Whatsapp'ın son yıllardaki güncellemeleri kullanıcılara daha geniş bir yelpazede emoji sunuyor. İşte detaylar...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a yepyeni bir özellik geliyor
WhatsApp'a yepyeni bir özellik geliyor WhatsApp'ın yeni test etmeye başladığı bir işlev, grup sohbetlerinde faydalı olabileceği gibi, çileden çıkmanıza da yol açabilir...
20.09.2016 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp için yeni özellik yolda
WhatsApp için yeni özellik yolda WhatsApp Android uygulaması için yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Güncellemenin beraberinde getireceği yeniliklerden biri ise ortaya çıktı
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a iki bomba özellik geliyor!
Whatsapp'a iki bomba özellik geliyor! İşte Whatsapp'ta kullanıcıların hayatına girecek o özellikler...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a GIF desteği geldi!
WhatsApp'a GIF desteği geldi! WhatsApp üzerinden dolaylı yollardan GIF dosyaların gönderilmesi mümkün hale geldi. GIPHY. All the GIFS isimli popüler GIF paylaşma uygulaması WhatsApp desteği kazandı
3.07.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Beta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp beta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.