Wesley Sniejder

Wesley Sniejder

Son dakika Wesley Sniejder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wesley Sniejder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wesley Sniejder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wesley Sniejder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wesley sniejder gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 wesley sniejder haberi bulunmuştur. Tüm wesley sniejder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Çakar bombaladı! "G.Saray'ı bitirmek için..."
Ahmet Çakar bombaladı! "G.Saray'ı bitirmek için..." Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, G.Saray'ın Wesley Sniejder'le yolları ayırma kararı almasının ardından Özbek yönetimini sert bir dille eleştirdi.
14.07.2017 Galatasaray
Kaptan'dan Donk'a jest!
Kaptan'dan Donk'a jest! Selçuk'tan Ryan Donk'a 'Hoşgeldin' yemeği
9.01.2016 Galatasaray
‘Sneijder Monaco'yu reddetti’
‘Sneijder Monaco'yu reddetti’ Yıldız oyuncunun menajeri, Wesley’nin teklifleri geri çevirdiğini ve 5 yıl daha takımda kalabileceğini açıkladı
24.07.2014 Galatasaray
Pereira'dan Türkiye itirafı!
Pereira'dan Türkiye itirafı! Inter'de forma giyen Uruguay Milli Takımı'nın sol beki Alvaro Pereira, menajerinin Türkiye'den teklifler getirdiğini söyledi.
25.12.2013 Futbol
G.Saray'dan rakiplere gözdağı
G.Saray'dan rakiplere gözdağı Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla formda olduğunu gösterdi.
8.08.2013 Galatasaray
Sneijder çok iddialı
Sneijder çok iddialı Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, İngiltere kampında GS TV'ye açıklamalarda bulundu.
9.07.2013 Galatasaray
Bir Sneijder daha geliyor
Bir Sneijder daha geliyor Süper Lig’den reddedemeyeceği bir teklif aldığını söyleyen Wesley Sneijder’in kardeşi Rodney Sneijder, “Gelecek sene Türkiye’de oynayabilirim. Son kararı abimle konuştuktan sonra vereceğim” dedi.
25.06.2013 Futbol
Sneijder için yeni iddia!
Sneijder için yeni iddia! Sneijder’la ilgili Avrupa basınında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.
21.06.2013 Futbol
Sneijder'e destek geldi
Sneijder'e destek geldi G.Saray'ın Hollandalı futbolcusu Sneijder'e eski hocası Henk ten Cate'den destek geldi
19.06.2013 Futbol
Çakar bombardımana devam ediyor!
Çakar bombardımana devam ediyor! Eski FIFA hakemi ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Wesley Sniejder'in eşi Yolanthe'yle ilgili G.Saray yönetimine eleştirilerde bulunmaya devam ediyor...
25.01.2013 Futbol
Sneijder'in kaderi çiziliyor
Sneijder'in kaderi çiziliyor Cim Bom’da Başkan Dursun Özbek, Hollandalı yıldız ve menaceriyle bir kez daha görüşecek. Tudor’un kadroda istemediği tecrübeli futbolcu için ayrılık şartları masaya yatırılacak.
14.07.2017 Galatasaray
Açıklandı: Sneijder gidiyor mu?
Açıklandı: Sneijder gidiyor mu? Galatasaray'dan ayrılacağı ve Manchester United, AC Milan gibi takımların gündeminde olduğundan bahsedilen Hollandalı yıldızla ilgili transfer konusuna, tecrübeli futbolcunun menajeri Guido Albers son noktayı koydu.
4.12.2013 Futbol
Hedef  70 milyon euro!
Hedef 70 milyon euro! Galatasaray yönetimi locaları 3 yıllığına satışa çıkarıyor.
29.01.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Wesley Sniejder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wesley sniejder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.