Wechat

Wechat

Son dakika WeChat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WeChat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WeChat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wechat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wechat gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 wechat haberi bulunmuştur. Tüm wechat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu
Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu. Facebook yine ilk sırada yer aldı. Facebook kullanıcı sayısının 2,91 milyar ile zirvede olduğu görüldü.
21.09.2022 Bilim ve Teknoloji
İş Bankası resmen duyurdu! 3 ay ücretsiz, 10 bin TL limiti var
İş Bankası resmen duyurdu! 3 ay ücretsiz, 10 bin TL limiti var İş Bankası harekete geçti. Yeni uygulama başlıyor. 3 ay boyunca ücret ödenmeyecek. Limit 10 bin lira olarak belirlendi. Başvuru için son gün ise 31 Ağustos. Dev bankadan yapılan açıklamada kampanyanın detayları paylaşıldı. Türkiye İş Bankası, ödeme çözümlerine yeni eklediği POS’um Cepte ile NFC özellikli Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla veya tabletlerle temassız özellikli banka/kredi kartlarından ödeme alınmasını da mümkün hale getiriyor.
20.08.2021 Ekonomi
İtirafçılar FETÖ’yü anlattı: Kopmaları önlemek için bunu yapmışlar
İtirafçılar FETÖ’yü anlattı: Kopmaları önlemek için bunu yapmışlar FETÖ'nün "Ahmet" kod adlı jandarmadan sorumlu mahrem imamı örgütün 17-25 Aralık kumpasından sonra örgütten kopmaları engellemek için "ümit ünitesi" kurduğunu, bununla örgütle irtibat kurmak istemeyen personelin takibini yapmayı amaçladıklarını söyledi.
13.07.2021 Gündem
Biden'dan flaş karar geldi! Hepsini tek tek iptal etti
Biden'dan flaş karar geldi! Hepsini tek tek iptal etti Biden, Trump'ın TikTok ve WeChat'in yasaklanması için çıkardığı kararnameleri geçersiz kıldı. Ancak Trump'ın kararnamesi birçok eyalet mahkemesinin engeline takılmış ve kararname yürürlüğe girememişti.
9.06.2021 Dünya
O ülkede kadınlar aldatılmamak için bunu yapıyor! 'Kocam artık evde'
O ülkede kadınlar aldatılmamak için bunu yapıyor! 'Kocam artık evde' Korkunç olayın 'kahramanı' olan ülke Çin. Eşlerinin kendilerini aldatmamaları için yemeklerine iktidarsızlık ilacı katan kadınlar, bu şekilde kocalarını eve bağladıklarını, artık aldatılmadıklarını iddia ediyorlar. Ancak eşlerinin sağlığı ciddi biçimde bozulan kadınların ceza alabileceği belirtiliyor.
28.04.2021 Dünya
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru…
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru… Kripto paralara olan ilgi her geçen gün artıyor. Bitcoin yatırımcıları kripto borsa piyasasındaki kur hareketlerini yakından takip edilirken, ABD merkezli çok uluslu banka JPMorgan Chase'in belirli müşterilerine sunmak üzere, yaz aylarının başlarında aktif olarak yönetilecek bir bitcoin fonu kuracağı haberlerinin gelmesi alımları yoğunlaştırdı. Artan alımlardan bitcoin yükselerek 55,000 dolar sınırına yakın işlem görmeye başladı. Peki, 1 bitcoin kaç dolar oldu, bitcoin kaç TL gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte 28 Nisan Bitcoin piyasası…
28.04.2021 Gündem
Pundi X Coin nedir? Pundi X coin (NPXS) hızlı bir düşüş gösterdi!
Pundi X Coin nedir? Pundi X coin (NPXS) hızlı bir düşüş gösterdi! Kripto paralar her geçen gün ilgiyle takip ediliyor. Kripto para piyasasında Pundix isimli sistem dikkatleri çekti. Pundi X Labs, 16-22 Şubat tarihleri arasında düzenlediği oylama sonucunda token arzında azaltmaya gitme kararı alarak, toplam arzı 258 milyar olan NPXS tokenlar, 258 milyon arza sahip PUNDIX ile güncellendi. Ancak, kripto harcamayı kredi kartı kadar kolay hale getirmek isteyen proje Pundi X coin, hızlı bir düşüş göstererek yatırımcısını üzdü. Yatırımcılar sosyal medya sitelerinde duruma isyan ediyor. Peki, Pundi X nedir, nasıl alınır? Pundi X nereden alınır? sorularına da yanıt aranıyor.
9.04.2021 Gündem
Yurtdışı seyahat kuralları değişti! SHGM yeni Covid 19 yurtdışı seyahat kuralları nelerdir?
Yurtdışı seyahat kuralları değişti! SHGM yeni Covid 19 yurtdışı seyahat kuralları nelerdir? Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, uçakla seyahat eden yolcular için uygulanacak olan korona kurallarına getirilen ek tedbirlerle ilgili 'Ülkelere Giriş Tablosu' yayınladı. Türkiye'den ABD'ye gidecek olan yolcuların seyahatten önceki 3 gün içinde test yaptırması, korona geçirenlerin ise 90 gün için iyileştiklerine dair belgeyi sunmaları gerekli. Almanya, yalnızca önemli rollerdeki kişileri ülkeye kabul ederken, Çin ise nükleik asit testi istediğini belirtti.
29.03.2021 Gündem
Koronavirüs kuralları güncellendi! Yurt dışı seyahatlerinde...
Koronavirüs kuralları güncellendi! Yurt dışı seyahatlerinde... Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), yurt dışından Türkiye'ye gelecek olan yolcuların son 72 saat içerisinde alınmış negatif PCR test sonucuyla ibraz etmesinin gerektiğini, bazı ülkelerin ise Türkiye'den seyahat eden yolcular için ek koronavirüs önlemleri getirdiğini açıkladı.
28.03.2021 Gündem
TikTok ABD'ye 92 milyon dolar ödeyecek
TikTok ABD'ye 92 milyon dolar ödeyecek TikTok, kullanıcılarının izni olmadan kişisel verileri topladığı iddialarıyla açılan toplu davaların çözümü için 92 milyon dolar ödemeyi kabul etti.
26.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Dijital 2021 Raporu'na ilişkin, "Raporda Türkiye'nin öne çıktığı başlıklar. Sesli arama ve komut verme sistemini dünyada en çok kullanan 5'inci ülkeyiz. Video oyunu kullanımında dünya ortalamasının üzerinde ve 5'inci sırada yer almaktayız. Tüm dünyada internette en çok üretilen içerik dili açısından Türkçe 4'üncü sırada" açıklamasında bulundu. Öte yandan Uslu Türkiye'de sosyal medya kullanıcı sayısının 60 milyona ulaştığını belirtti.
21.02.2021 Gündem
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin, teknoloji devi şirketlere yeni anti-tekel yasalar getirdi
Çin, teknoloji devi şirketlere yeni anti-tekel yasalar getirdi Çin, büyük teknoloji şirketlerinin tekelci uygulamalarının önüne geçmek için yeni düzenlemeleri hayata geçirdi.
8.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin, yapay zeka yarışında ABD'yi yakalamak üzere
Çin, yapay zeka yarışında ABD'yi yakalamak üzere Information Technology and Innovation Foundation'ın raporuna göre, ABD 44,6 puanla yapay zeka yarışında Çin ve AB'nin önünde yer alıyor.
28.01.2021 Bilim ve Teknoloji
TikTok, Hindistan'daki iş gücünü azaltma kararı aldı
TikTok, Hindistan'daki iş gücünü azaltma kararı aldı Hindistan’ın Çin’e ait sosyal medya uygulaması TikTok'a yasak getirmesi üzerine sosyal medya platformu, Hindistan’daki iş gücünü azaltma kararı aldığını bildirdi.
28.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en değerli markası "Apple" oldu
Dünyanın en değerli markası "Apple" oldu Dünyanın en değerli markası, bu yıl itibarıyla yaklaşık 263,4 milyar dolar marka değeriyle Apple olurken, Apple'ı 254,2 milyar dolar değerle Amazon izledi.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Kovid-19 krizinin ardından yılın umut veren 17 teknoloji trendi
Kovid-19 krizinin ardından yılın umut veren 17 teknoloji trendi Yeni tip koronavirüs salgınının sağlık ve ekonomideki etkileri yıkıcı olurken, salgının teknolojide ilerlemeyi hızlandırdığı ve dijital araçların kabulünü artırdığı belirtiliyor.
23.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor Whatsapp güvenlik sözleşmesi çok fazla tepki çekti. Pek çok kişi ve kurum hesaplarını silerek alternatif uygulamalara geçiyor. WhatsApp yetkilileri ise gizliliklerinin değişmediğini iddia ediyor
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
En popüler küresel mesajlaşma uygulaması 'WhatsApp' oldu
En popüler küresel mesajlaşma uygulaması 'WhatsApp' oldu Medya takip kurumu Ajans Press, en popüler küresel mobil mesajlaşma uygulamasının 2 milyar kullanıcı ile WhatsApp olduğunu açıkladı. İkinci sırada Facebook Messenger yer aldı.
25.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Skandal iddia! Çin'den ABD'ye 'dijital casus' darbesi
Skandal iddia! Çin'den ABD'ye 'dijital casus' darbesi ABD'li üst düzey istihbarat yetkilileri, Çin'in dev teknoloji şirketlerinin Çin istihbaratı için veri analizi yaptıklarını ileri sürdü.
24.12.2020 Dünya
Çin'de öldürülerek sosis yapılması planlanan 40 köpek bulundu
Çin'de öldürülerek sosis yapılması planlanan 40 köpek bulundu Çin'de bir mezbahada, çalıntı olduğu düşünülen 40 köpek bulundu. İnsan hakları savunucuları, köpeklerin öldürülerek sosis yapılacağını ifade etti.
2.12.2020 Dünya
Trump'ın TikTok yasağı geçici olarak durduruldu
Trump'ın TikTok yasağı geçici olarak durduruldu ABD'de federal mahkeme, Trump yönetimin Çinli bir şirkete ait sosyal medya uygulaması TikTok yasağını geçici olarak durdurdu.
28.09.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD'de TikTok ve WeChat'i indirmek pazar gününden itibaren yasak
ABD'de TikTok ve WeChat'i indirmek pazar gününden itibaren yasak ABD Ticaret Bakanlığı, "ulusal güvenliği koruma" gerekçesiyle Çinli şirketlere ait sosyal medya uygulamaları TikTok ve WeChat'in 20 Eylül'den itibaren ülkede indirilmesinin yasaklanacağını duyurdu.
18.09.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Wechat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wechat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.