Waris

Waris

Son dakika waris haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan waris ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını waris haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Waris

haberleri sayfasında son dakika yaşanan waris gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 waris haberi bulunmuştur. Tüm waris haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Majeed Waris Süper Lig'e geri dönüyor
Majeed Waris Süper Lig'e geri dönüyor Bir dönem Trabzonspor forması giyen Majeed Waris Göztepe'ye transfer oluyor...
26.06.2021 Göztepe
Marsilya - Strasbourg maçı Misli.com'da
Marsilya - Strasbourg maçı Misli.com'da Son haftalarda oyun iştahı artan ve topladığı puanlarla Avrupa vizesi için saldıran Marsilya, küme düşme hattı civarından gezinen Strasbourg'u Velodrome'da konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Ligue 1 keyfi sezon boyunca CANLI YAYINLARLA Misli.com'da!
30.04.2021 İddaa
Porto Aboubakar'ı B takımına gönderdi!
Porto Aboubakar'ı B takımına gönderdi! Burak Yılmaz'ın sakatlığı sonrası golcü arayışlarına geçen Beşiktaş'ın Porto'da forma giyen eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ı yeniden gündemine aldığı konuşuluyordu. Kamerunlu futbolcuyla ilgili dün herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı.
19.08.2019 Beşiktaş
Waris yeniden Süper Lig'de
Waris yeniden Süper Lig'de Trabzonspor'un eski futbolcusu Waris Majeed, Süper Lig ekibi Konyaspor'la anlaşmaya vardı.
30.07.2018 Konya Spor
Trabzonspor Waris'ten para kazanacak
Trabzonspor Waris'ten para kazanacak Trabzonspor'un eski yıldızı Majeed Waris, Porto'ya transfer oldu. Bordo Mavililer, bonservis bedelinin 4.5 milyon euro'yu aşan kısmının %15'ini alacak.
27.06.2018 Trabzonspor
Porto Abdul Majeed Waris'i kadrosuna kattı
Porto Abdul Majeed Waris'i kadrosuna kattı Portekiz devi Porto, eski Trabzonsporlu Abdul Majeed Waris'i kadrosuna kattı.
20.01.2018 Trabzonspor
Jose Sosa, tarihe geçecek
Jose Sosa, tarihe geçecek Jose Sosa ile el sıkışan Fırtına, Arjantinli yıldız için adeta servet ödeyecek. Yıldız futbolcunun, Trabzonspor’a 3 yıllık maliyeti 19 milyon Euro olurken, Sosa da Bordo-Mavili ekibin en pahalı transferlerinden biri olarak tarihe geçecek
8.09.2017 Trabzonspor
Sagna imzaya geliyor
Sagna imzaya geliyor Kadrosuna Ekong, Titi ve Barış Yardımcı’yı katan Bursaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Avusturya kampında Leeds United’ı 3-0 yenen İngolstadt ile 0-0 berabere kalan Yeşil-Beyazlılar’da takviye çalışmaları hız kazanmış durumda.
20.07.2017 Futbol
Başkandan transfer müjdesi
Başkandan transfer müjdesi BURSASPOR Kulübü Başkanı Ali Ay, yeşil beyazlıların yaptığı antrenmanın son bölümünü saha kenarından izlerken, 6 gündür yapılan çalışmalar ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
6.07.2017 Futbol
Lyon'u evinde perişan ettiler!
Lyon'u evinde perişan ettiler! Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Lyon, ligde kalma mücadelesi veren Lorient'e 4-1 mağlup oldu.
8.04.2017 Futbol
Zor dönemde pusula insan sevgisi olmalı
Zor dönemde pusula insan sevgisi olmalı Güler Sabancı, insan hakları alanında duyarlılık yaratmanın önemine dikkat çekerek, “Özellikle dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde, insan sevgisi pusulamız olmalı” dedi
8.12.2016 Ekonomi
Fırtına'da golcü sorunu sona ermiyor
Fırtına'da golcü sorunu sona ermiyor Trabzonspor, forvet hattından beklediği performansı alamazken, yeni golcü için ocak ayını beklemeye başladı. Bordo-mavililer Burak Yılmaz'ın ardından geçirdiği 5 sezonda aradığı golcüyü bir türlü bulamadı. Süper Lig'de 10. hafta sonunda 7 gol atan bordo-mavililer de forvet oyuncuları ise 1 gol atabildi.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'a FIFA'dan ceza!
Trabzonspor'a FIFA'dan ceza! FIFA, Trabzonspor'a Waris Majeed transferinde eski ekibi Spartak Moskova'ya bonservis bedelinin zamanında ödenmediği öne sürerek 8 milyon Lira ceza kesti.
24.09.2021 Trabzonspor
Majeed Waris Trabzonspor'dan parasını istiyor
Majeed Waris Trabzonspor'dan parasını istiyor Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılan Ganalı golcü, alacaklarını talep etti.
13.05.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'a UEFA şoku!
Trabzonspor'a UEFA şoku! Bordo mavili kulüp Özer Hurmacı'nın alacaklarını tahsil etmek için TFF'ye başvurması ile zor duruma düştü.
12.05.2016 Trabzonspor
Oğlum ellerimden soğuk sulara kaydı
Oğlum ellerimden soğuk sulara kaydı Didim’de 3 gün önce 7’si çocuk 27 kişinin can verdiği göçmen faciasından kurtulan Afgan uyruklu Waris Aslami, 2 yaşındaki oğlunu ve hamile eşini gözlerinin önünde kaybetmiş
10.03.2016 Yaşam
Didim'deki tekne faciasından dram çıktı
Didim'deki tekne faciasından dram çıktı AYDIN'ın Didim İlçesi'nde yasadışı yollardan Yunan adalarına geçmek isteyen Afganistan uyruklu sığınmacıları taşıyan 2 teknenin batması sonucu 7'si çocuk 27 kişinin cesetlerinin bulunduğu İzmir Adli Tıp Kurumu önünde, cenazeleri almak için bekleyen yakınları gözyaşlarına boğuldu...
10.03.2016 Yaşam
Türbanı yüzünden uçağa alınmadı
Türbanı yüzünden uçağa alınmadı Sih oyuncu Waris Ahluwalia, başındaki türban nedeniyle Aeromexico uçağına alınmadığını iddia etti...
9.02.2016 Dünya
Ersun Yanal ile üçüncü dönem
Ersun Yanal ile üçüncü dönem Başkan Muharrem Usta'nın, “Temastayız. Görüşüyoruz, görüşeceğiz” dediği Ersun Yanal'da işin son aşamaya geldiği öğrenildi.
21.12.2015 Trabzonspor
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig
Trabzonspor'da Vargas operasyonu
Trabzonspor'da Vargas operasyonu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sportif Direktör Süleyman Hurma bir yıldız daha almak çalışmalara başladı.
13.08.2015 Trabzonspor
Waris Fransa'ya gitti
Waris Fransa'ya gitti Fransız ekibi FC Lorient, Trabzonspor'dan Waris Majeed'i transfer ettiğini resmen açıkladı.
6.08.2015 Trabzonspor
Trabzon, Rabotnicki'ye hazır
Trabzon, Rabotnicki'ye hazır UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Makedon ekibi Rabotnicki ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı.
5.08.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Waris ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki waris haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.