Majeed Waris

Majeed Waris

Son dakika Majeed Waris haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Majeed Waris ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Majeed Waris haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Majeed Waris

haberleri sayfasında son dakika yaşanan majeed waris gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 majeed waris haberi bulunmuştur. Tüm majeed waris haberleri aşağıda listelenmiştir.
Majeed Waris Süper Lig'e geri dönüyor
Majeed Waris Süper Lig'e geri dönüyor Bir dönem Trabzonspor forması giyen Majeed Waris Göztepe'ye transfer oluyor...
26.06.2021 Göztepe
Marsilya - Strasbourg maçı Misli.com'da
Marsilya - Strasbourg maçı Misli.com'da Son haftalarda oyun iştahı artan ve topladığı puanlarla Avrupa vizesi için saldıran Marsilya, küme düşme hattı civarından gezinen Strasbourg'u Velodrome'da konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Ligue 1 keyfi sezon boyunca CANLI YAYINLARLA Misli.com'da!
30.04.2021 İddaa
Porto Aboubakar'ı B takımına gönderdi!
Porto Aboubakar'ı B takımına gönderdi! Burak Yılmaz'ın sakatlığı sonrası golcü arayışlarına geçen Beşiktaş'ın Porto'da forma giyen eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ı yeniden gündemine aldığı konuşuluyordu. Kamerunlu futbolcuyla ilgili dün herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı.
19.08.2019 Beşiktaş
Trabzonspor Waris'ten para kazanacak
Trabzonspor Waris'ten para kazanacak Trabzonspor'un eski yıldızı Majeed Waris, Porto'ya transfer oldu. Bordo Mavililer, bonservis bedelinin 4.5 milyon euro'yu aşan kısmının %15'ini alacak.
27.06.2018 Trabzonspor
Porto Abdul Majeed Waris'i kadrosuna kattı
Porto Abdul Majeed Waris'i kadrosuna kattı Portekiz devi Porto, eski Trabzonsporlu Abdul Majeed Waris'i kadrosuna kattı.
20.01.2018 Trabzonspor
Sagna imzaya geliyor
Sagna imzaya geliyor Kadrosuna Ekong, Titi ve Barış Yardımcı’yı katan Bursaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Avusturya kampında Leeds United’ı 3-0 yenen İngolstadt ile 0-0 berabere kalan Yeşil-Beyazlılar’da takviye çalışmaları hız kazanmış durumda.
20.07.2017 Futbol
Majeed Waris Trabzonspor'dan parasını istiyor
Majeed Waris Trabzonspor'dan parasını istiyor Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılan Ganalı golcü, alacaklarını talep etti.
13.05.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da Vargas operasyonu
Trabzonspor'da Vargas operasyonu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sportif Direktör Süleyman Hurma bir yıldız daha almak çalışmalara başladı.
13.08.2015 Trabzonspor
Trabzon Waris ile yolları ayırıyor
Trabzon Waris ile yolları ayırıyor Trabzonspor, Majeed Waris için Fransa ligi ekiplerinden Lorient ile el sıkıştığı belirtildi.
4.08.2015 Trabzonspor
Trabzonspor takas önerdi
Trabzonspor takas önerdi Trabzonspor'un Majeed Waris için 4 milyon Euro veren Rennes'e takas önerdiği öğrenildi.
20.07.2015 Trabzonspor
Trabzonspor'da kadro krizi
Trabzonspor'da kadro krizi Trabzonspor'da yeni sezon öncesi beklenen transferlerin henüz yapılmaması büyük hayal kırıklığı yarattı.
1.07.2015 Trabzonspor
'G.Saray havada kapar...'
'G.Saray havada kapar...' Süleyman Hurma, Ersun Yanal'ın verdiği rapordaki isimler konusunda ilginç yorumlarda bulundu.
2.06.2015 Trabzonspor
Yanal'ın Sırp gözdesi
Yanal'ın Sırp gözdesi Bu sezon başında transfere büyük paralar harcayan Trabzonspor, artık işi sıkı tutuyor.
13.03.2015 Trabzonspor
Trabzonspor 'fıtık' oldu
Trabzonspor 'fıtık' oldu Trabzonspor'da Oscar Cardozo ve Majeed Waris’ten gelen ‘fıtık’ haberleri şok etkisi yarattı
13.02.2015 Trabzonspor
Hacıosmanoğlu'ndan tam 29 transfer
Hacıosmanoğlu'ndan tam 29 transfer Göreve geldiğinde Trabzonsporlu taraftara öze dönüş sözü veren İbrahim Hacıosmanlu, 29 transfer yaptı.
19.01.2015 Trabzonspor
Fransızlar da talip oldu
Fransızlar da talip oldu Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Majeed Waris'e Fransa'dan talip çıktı.
6.01.2015 Trabzonspor
Cardozo'dan Halilhodzic'e şikayet
Cardozo'dan Halilhodzic'e şikayet Oscar Cardozo, Akhisar beraberliği sonrası Halilhodzic, takımı şikayet ederek pas alamadığını söyledi.
4.11.2014 Trabzonspor
Trabzonspor'da Waris ilk 11'de
Trabzonspor'da Waris ilk 11'de Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Fenerbahçe’yi mağlup ederek, şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda moral bulmak istiyor
13.09.2014 Trabzonspor
F.Bahçe maçı öncesi doping!
F.Bahçe maçı öncesi doping! Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesi futbolcuların 10 milyon TL'yi bulan sezon başı peşinatlarının önemli bir bölümünü ödedi.
6.09.2014 Trabzonspor
Waris paraya para katar
Waris paraya para katar Trabzon’un transfer döneminin bitmesine saatler kala kadrosuna kattığı Majeed Waris, 4 günde 2.5 kat değer kazandı
4.09.2014 Trabzonspor
'Waris'ten çok şey bekliyoruz'
'Waris'ten çok şey bekliyoruz' Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, yeni transfer Waris'ten çok şey beklediklerini ifade etti.
4.09.2014 Trabzonspor
Trabzonspor kadroyu UEFA'ya bildirdi
Trabzonspor kadroyu UEFA'ya bildirdi Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edeceği kadro belli oldu.
2.09.2014 Trabzonspor
Trabzonspor dalya dedi!
Trabzonspor dalya dedi! Yatabare, Papadopoulos ve Waris'i katan Trabzonspor, 47 yıllık kulüp tarihinde 102 yabancı oyuncu transferi gerçekleştirdi
2.09.2014 Trabzonspor
Spartak'tan Trabzonspor'a!
Spartak'tan Trabzonspor'a! Trabzonspor, KAP'a bir transfer açıklaması daha yaptı.
1.09.2014 Trabzonspor
İşte yeni forvetler!
İşte yeni forvetler! Trabzonspor, transfer sezonunun son gününde Mustapha Yatabare ve Majeed Varis'in transferlerini sonlandırmayı planlıyor.
1.09.2014 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Majeed Waris ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki majeed waris haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.