Voleybolcu

Voleybolcu

Son dakika voleybolcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan voleybolcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını voleybolcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Voleybolcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan voleybolcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 voleybolcu haberi bulunmuştur. Tüm voleybolcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katmer Katmer şarkısıyla tanınan Lara'nın tepeden tırnağa değişimi
Katmer Katmer şarkısıyla tanınan Lara'nın tepeden tırnağa değişimi "Adam Gibi Adam", "Katmer Katmer" ve "İhanetin Bekçisi" gibi şarkılarla tanınan 43 yaşındaki şarkıcı Lara tepeden tırnağa değişti. Lara, geçtiğimiz aylarda İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile dünya evine girmişti. Tam bir estetik harikası olarak hayranlarının karşısına çıkan Lara, 10 yılda 40 kilo verdi.
23.04.2024 Magazin
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz DEICHMANN Türkiye CEO’su Atilla Özkul açıkladı: “3.0 konsepti ile yenilenen mağazalarımızda modern tasarımlar ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hızla devam ediyoruz.”
21.02.2024 Advertorial
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı Hande Baladın mini elbisesiyle özel geceye damga vurdu. Voleybolcuların katıldığı özel bir gecede sahneye çıkan Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı'nın güzel oyuncusu Hande Baladın tüm dikkatleri üzerine çekti.
21.01.2024 Televizyon
Yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı! Vatandaşlar akın etti
Yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı! Vatandaşlar akın etti Yeni yılın ilk gününde İstanbullular park ve sahillere akın etti. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlardan bazıları sahilde yürüyüş yaparken, bazıları da çocuklarıyla oyun oynayarak keyifli vakit geçirdi.
1.01.2024 Gündem
Milli voleybolcu Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’ın yıldızı çıktı
Milli voleybolcu Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’ın yıldızı çıktı A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın parlayan yıldızı Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’da yarışan isim çıkınca çok şaşırttı.
30.09.2023 Magazin
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023 Voleybol
Eda Erdem Dündar: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım
Eda Erdem Dündar: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından heykelinin dikileceği açıklanan sarı-lacivertlilerin milli voleybolcusu Eda Erdem Dündar, "Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım" dedi.
9.09.2023 Voleybol
Rus voleybolcu Anastasia Lyashko güzelliğiyle gündem oldu
Rus voleybolcu Anastasia Lyashko güzelliğiyle gündem oldu Rus voleybolcu Anastasia Lyashko, duru güzelliğiyle sosyal medyada dikkatleri üzerine topladı. Zehra Güneş'in Anastasia Lyashko ile kıyaslanması, bazı sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.
7.09.2023 Magazin
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı! Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023 Voleybol
Melissa Vargas'ın sevgilisi kim? Voleybolcu Melissa Vargas'ın sevgilisi var mı?
Melissa Vargas'ın sevgilisi kim? Voleybolcu Melissa Vargas'ın sevgilisi var mı? Melissa Vargas'ın sevgilisi kim sorusunun yanıtı merak ediliyor. Milletler Ligi'nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol takımının pasör smaçörü Melissa Vargas'ın performansı tüm dünyada dikkat çekti. Başarılı oyuncunun özel hayatına dair merak da gündemdeki yerini aldı. Peki Melissa Vargas lezbiyen mi? İşte detaylar...
1.09.2023 Gündem
Voleybolun efsane ismi Neslihan Demir'den ayrılık açıklaması: 'Epey oldu, boşandım'
Voleybolun efsane ismi Neslihan Demir'den ayrılık açıklaması: 'Epey oldu, boşandım' Eski milli voleybolcu Neslihan Demir önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Demir, Kamil Güler'den boşandığını açıkladı.
11.08.2023 Magazin
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık hakkında istenen ceza belli oldu
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık hakkında istenen ceza belli oldu Milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. hakkında istenen ceza belli oldu.
10.08.2023 Magazin
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. tutuklandı.
1.08.2023 Voleybol
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme!
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme! Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. yakalandı.
1.08.2023 Yaşam
Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok
Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok 2023 FIVB Milletler Ligi'nde tarihi bir zafere ulaşan Filenin Sultanları'nda yıldız voleybolcu Hande Baladın, skandal tehditlerle karşı karşıya kaldı.
31.07.2023 Voleybol
Milletler Ligi'nde şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızına korkunç tehdit! 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim'
Milletler Ligi'nde şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızına korkunç tehdit! 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim' Filenin Sultanları 2023 FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olmuş dünya sıralamasında birinciliğe çıkmıştı. Tüm Türkiye'yi sevince boğan milliler bu başarıyı kutlarken, takımın başarılı oyuncusu Hande Baladın'ın sevincine gölge düştü. Şampiyon olduktan 3 gün sonra sosyal medyadan tehditler alan Baladın, "Can güvenliğim yok" diyerek savcılığa koştu. Voleybolcu, M.N. isimli kişi tarafından ortada hiçbir neden yokken tehdide maruz kaldığını iddia etti. Oyuncu, "M.N., 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim' diye beni tehdit ediyor" dedi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
31.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
Zehra Güneş kırmızı elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıktı
Zehra Güneş kırmızı elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıktı Türk voleybolunun sevilen isimlerinden biri olan Zehra Güneş maçlardan bulduğu fırsatı tatille değerlendiriyor. Milli voleybolcu Güneş, son olarak kırmızı mini elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı. Zehra Güneş’in formda vücudu kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu
20.06.2023 Magazin
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim? Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun şampiyonu, Manchester City ile Inter arasında oynanacak maç ile İlkay Gündoğan araştırılmaya başlandı. Manchester City'de oynayan İlkay Gündoğan Futbola SV Gelsenkirchen-Hessler 06'in altyapısında başladı. 2016-17 sezonu başında 25 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'tan Manchester City'ye transfer oldu. Peki, İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
10.06.2023 Şampiy10
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı!
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı! Demet Özdemir, 400 bin Euro’ya Yunanistan’ın başkenti Atina’da ev aldı. Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu Atina’da alan ünlü oyuncu, şimdilerde evinin dekorasyon işleriyle uğraşıyor.
9.06.2023 Magazin
Zehra Güneş, pozlarıyla yaktı geçti! 'Voleybolcu olmasaymış model olurmuş'
Zehra Güneş, pozlarıyla yaktı geçti! 'Voleybolcu olmasaymış model olurmuş' A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel sporcunun son olarak tatilde verdiği pozlar ortalığı kasıp kavurdu. "Voleybolcu olmasaymış model olurmuş! " dedirtti.
9.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Voleybolcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki voleybolcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.