Zehra Güneş

Zehra Güneş

Son dakika Zehra Güneş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zehra Güneş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zehra Güneş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehra Güneş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehra güneş gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 zehra güneş haberi bulunmuştur. Tüm zehra güneş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz DEICHMANN Türkiye CEO’su Atilla Özkul açıkladı: “3.0 konsepti ile yenilenen mağazalarımızda modern tasarımlar ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hızla devam ediyoruz.”
21.02.2024 Advertorial
Zehra Güneş'ten sürpriz telefon jokeri! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya damga vuran anlar yaşandı
Zehra Güneş'ten sürpriz telefon jokeri! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya damga vuran anlar yaşandı Kim Milyoner Olmak İster 29 Ekim özel bölümüyle ekrana geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmada 2023 yılına damga vuran milli sporcular yarıştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in sürpriz telefon jokerinde Volkan Demirel'in yer alması yarışmya damga vurdu.
29.10.2023 Televizyon
Zehra Güneş ortalığı yıktı!  Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu
Zehra Güneş ortalığı yıktı! Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak yoğun fikstür nedeniyle erkene çekilen maçta VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Zehra Güneş ile Gabi Guimaraes etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Öte yandan maçta yapılan evlilik teklifi bir anda gündem oldu. İşte detaylar...
26.10.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’ın yıldızı çıktı
Milli voleybolcu Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’ın yıldızı çıktı A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın parlayan yıldızı Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’da yarışan isim çıkınca çok şaşırttı.
30.09.2023 Magazin
Rus voleybolcu Anastasia Lyashko güzelliğiyle gündem oldu
Rus voleybolcu Anastasia Lyashko güzelliğiyle gündem oldu Rus voleybolcu Anastasia Lyashko, duru güzelliğiyle sosyal medyada dikkatleri üzerine topladı. Zehra Güneş'in Anastasia Lyashko ile kıyaslanması, bazı sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.
7.09.2023 Magazin
Zehra Güneş sevinci abarttı, Santarelli'ye vurdu! Şampiyonluk sevincinde güldüren anlar
Zehra Güneş sevinci abarttı, Santarelli'ye vurdu! Şampiyonluk sevincinde güldüren anlar Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu. CEV 2023 finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol takımı Uluslar Ligi'nden sonra Avrupa'da da şampiyon oldu. 15 maçlık seri devam etti. Şampiyonluk sevincinde ise Zehra Güneş, antrenör Santarelli'yi sırtından vurunca güldüren anlar yaşandı.
3.09.2023 Gündem
Zehra Güneş son pozuyla büyüledi!
Zehra Güneş son pozuyla büyüledi! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle sık sık gündem oluyor.
16.08.2023 Magazin
Filenin Sultanları tatilde! Duşa gömlekle girdi
Filenin Sultanları tatilde! Duşa gömlekle girdi A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük başarılarının ardından soluğu Çeşme'de aldı. Tatillerine devam eden ekip, The Beach Of Momo'da görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük zafer sonrası kendilerini mavi sulara bıraktı.
22.07.2023 Magazin
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda geldi.
18.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları yarı finalde
Filenin Sultanları yarı finalde A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi Finalleri’nde çeyrek final maçında İtalya’yı 3-0 mağlup ederek yarı finel çıktı. Milliler yarı finalde ABD ile karşılaşacak.
13.07.2023 Voleybol
Zehra Güneş kırmızı elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıktı
Zehra Güneş kırmızı elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıktı Türk voleybolunun sevilen isimlerinden biri olan Zehra Güneş maçlardan bulduğu fırsatı tatille değerlendiriyor. Milli voleybolcu Güneş, son olarak kırmızı mini elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı. Zehra Güneş’in formda vücudu kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu
20.06.2023 Magazin
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı!
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı! Demet Özdemir, 400 bin Euro’ya Yunanistan’ın başkenti Atina’da ev aldı. Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu Atina’da alan ünlü oyuncu, şimdilerde evinin dekorasyon işleriyle uğraşıyor.
9.06.2023 Magazin
Zehra Güneş, pozlarıyla yaktı geçti! 'Voleybolcu olmasaymış model olurmuş'
Zehra Güneş, pozlarıyla yaktı geçti! 'Voleybolcu olmasaymış model olurmuş' A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel sporcunun son olarak tatilde verdiği pozlar ortalığı kasıp kavurdu. "Voleybolcu olmasaymış model olurmuş! " dedirtti.
9.06.2023 Magazin
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Zehra Güneş'in elbiseli pozları gündem oldu!
Zehra Güneş'in elbiseli pozları gündem oldu! Sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı pozlarıyla adından söz ettiren milli voleybolcu Zehra Güneş, son olarak siyah elbiseli kombiniyle görenleri büyüledi. Sevilen ismin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.
4.05.2023 Magazin
Zehra Güneş Brezilya'da gündem oldu! 'Cesur ve hırslı'
Zehra Güneş Brezilya'da gündem oldu! 'Cesur ve hırslı' VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in Skorer'e verdiği röportaj Brezilya basınında yankı buldu. Zehra'nın Gabi ile olan sözleri öne çıkarıldı.
24.04.2023 Voleybol
Zehra Güneş alınmasın! Dünyanın en seksi voleybol yıldızının bu pozlarına beğeni yağdı!
Zehra Güneş alınmasın! Dünyanın en seksi voleybol yıldızının bu pozlarına beğeni yağdı! Dünyanın en seksi voleybol yıldızı lakabıyla tanınan ABD'li Kayla Simmons'un pozlarına beğeni yağıyor. Batı Virginia'da voleybol oynarken yıldızı parlayan ve sosyal medya fenomeni olan Simmons geniş kitleler tarafından takip ediliyor.
12.04.2023 Güzeller
Kardeşleri ondan güzel! Zehra Güneş'in kardeşleri ortaya çıkınca pabucu dama atıldı
Kardeşleri ondan güzel! Zehra Güneş'in kardeşleri ortaya çıkınca pabucu dama atıldı Voleybol denilince akla ilk gelen isimlerden birisi de Zehra Güneş'tir. Başarılı kariyerinin yanısıra güzelliği de dillere destandır. Ebrar Karakurt'un verdiği partiye kardeşleriyle katılan Zehra Güneş'in pabucu dama atıldı.
2.03.2023 Televizyon
Zehra Güneş acı haberi duyurdu! 'Mekanınız cennet olsun'
Zehra Güneş acı haberi duyurdu! 'Mekanınız cennet olsun' 10 ili sarsan deprem felaketinin ilk gününden beri sosyal medya hesabında enkaz altındakilere ve depremzedelere yardım etmeye çalışan ünlü voleybolcu Zehra Güneş, voleybol camiasının acı kaybını duyurdu.
16.02.2023 Magazin
Milli voleybolcu Zehra Güneş ön ayak oldu! "Lütfen benimle iletişime geçin"
Milli voleybolcu Zehra Güneş ön ayak oldu! "Lütfen benimle iletişime geçin" Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem felaketinin ardından bölge halkı için yardım kampanyaları başladı. Milli voleybolcu Zehra Güneş depremzedeler için ön ayak oldu. Güneş, sosyal medya hesabından duyurdu.
15.02.2023 Magazin
Deren Talu'dan samimi itiraflar: Hayatta en yakın olduğum insan annemdir
Deren Talu'dan samimi itiraflar: Hayatta en yakın olduğum insan annemdir Son olarak Kanal D'nin geçtiğimiz aylarda final yapan 'Seversin' dizisinde kamera karşısına geçen Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, annesiyle ilişkisi, aşka bakış açısı ve canlandırmak istediği karakterler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.01.2023 Magazin
Ebrar Karakurt parti verdi! Zehra Güneş'in iddialı tarzı olay oldu
Ebrar Karakurt parti verdi! Zehra Güneş'in iddialı tarzı olay oldu Hem özel hayatı hem de kariyeriyle gündeme sık sık gelen Ebrar Karakurt yeni yıla Türkiye'de girdi. Parti veren voleybolcuyu Zehra Güneş de yalnız bırakmadı. Geceye iddialı tarzıyla katılan Güneş hayranlarını mest etti.
3.01.2023 Magazin
Zehra Güneş'in makyajsız hali sosyal medyayı salladı!
Zehra Güneş'in makyajsız hali sosyal medyayı salladı! Vakıfbank Spor Kulübü'nün yıldızları arasında yer alan ünlü voleybolcu Zehra Güneş'in güzelliği sınırları aşmıştı. Kabiliyetinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da adından söz ettiren Zehra Güneş'in makyajsız hali ortaya çıktı, sosyal medya sallandı.
8.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zehra Güneş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehra güneş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.