Voleybol Kadınlar Cev Şampiyonlar Ligi

Voleybol Kadınlar Cev Şampiyonlar Ligi

Son dakika Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Voleybol Kadınlar Cev Şampiyonlar Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan voleybol kadınlar cev şampiyonlar ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 voleybol kadınlar cev şampiyonlar ligi haberi bulunmuştur. Tüm voleybol kadınlar cev şampiyonlar ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Vakıfbank Eczacıbaşı 2023 CEV Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Vakıfbank Eczacıbaşı maçı can yayın bilgisi!
Vakıfbank Eczacıbaşı 2023 CEV Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Vakıfbank Eczacıbaşı maçı can yayın bilgisi! VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit final maçı için karşı karşıya geliyor. İki Türk takımı ilk defa, Avrupa'nın zirvesinde karşı karşıya gelecek. CEV Şampiyonlar Ligi finali canlı yayınla ekranlara gelecek. İtalya'nın Torino kentinde oynanacak voleybol maçında galip gelen kupayı kazanacak. VakıfBank - Eczacıbaşı CEV Şampiyonlar Ligi final maçı için detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, VakıfBank - Eczacıbaşı voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? İşte, CEV Şampiyonlar Ligi VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit final maçı canlı yayın izleme bilgisi…
20.05.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan VakıfBank'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan VakıfBank'a tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2021-2022 sezonunda elde ettiği üstün başarıları Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak taçlandıran VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik ediyorum" mesajını paylaştı.
22.05.2022 Siyaset
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Fenerbahçe Opet 2'de 2 yaptı
Fenerbahçe Opet 2'de 2 yaptı Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe Opet, Polonya temsilcisi Chemik Police'yi 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
VakıfBank Avrupa şampiyonu oldu!
VakıfBank Avrupa şampiyonu oldu! Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi Final maçında Volei Alba Blaj'ı 3-0 yenerek 4. kez Avrupa şampiyonu oldu. Temsilcimiz dört şampiyonluğa da sezonu namağlup bitirerek ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Naz Aydemir Akyol üst üste 10. defa dörtlü finalde
Naz Aydemir Akyol üst üste 10. defa dörtlü finalde Romanya'nın başkenti Bükreş'te 5-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunda VakıfBank formasıyla yer alacak Naz Aydemir Akyol, kariyerinde üst üste 10. kez bu seviyede ter dökecek.
10.11.2021 Voleybol
Aslan İtalya'ya bıraktı!
Aslan İtalya'ya bıraktı! Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu ilk maçında Galatasaray, sahasında İtalyan temsilcisi Igor Gorgonzola'ya 3-2 yenildi.
10.11.2021 Voleybol
Fenerbahçe Agel'i mağlup etti
Fenerbahçe Agel'i mağlup etti Fenerbahçe, Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi B grubu 6.maçında, Çekya temsilcisi Agel'i 3-1 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, Avrupa üçüncüsü oldu
Eczacıbaşı VitrA, Avrupa üçüncüsü oldu Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ikinci gün maçında Dinamo Moskova'yı 3-1 yenen Eczacıbaşı VitrA, organizasyonu üçüncü tamamladı.
10.11.2021 Voleybol
Fenerbahçe namağlup turladı
Fenerbahçe namağlup turladı Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. ve son hafta maçında Fenerbahçe, Fransa temsilcisi Saint Raphael'i 3-0 yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
VakıfBank, namağlup play-off'ta
VakıfBank, namağlup play-off'ta Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son hafta maçında VakıfBank, deplasmanda Rusya'nın Uralochka-NTMK takımını 3-1 yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fenerbahçe gruptan lider çıkmayı garantiledi
Fenerbahçe gruptan lider çıkmayı garantiledi Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Fenerbahçe, deplasmanda Azerbaycan'ın Azerrail Bakü takımını 3-0 mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacıbaşı VitrA rahat turladı
Eczacıbaşı VitrA rahat turladı Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Eczacıbaşı VitrA, Bulgaristan'ın Maritza takımını 3-0 yenerek üst tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
G.Saray 4. oldu
G.Saray 4. oldu G.Saray Final-Four'u 4. olarak tamamladı.
10.03.2013 Futbol
İlk finalist Bakü!
İlk finalist Bakü! Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nin ilk maçında Azerbaycan ekibi Rabita Bakü, İtalyan temsilcisi Unendo Yamamay’ı 3-2 yenerek, finale yükseldi.
9.03.2013 Futbol
Avrupa'da Türk derbisi
Avrupa'da Türk derbisi Eczacıbaşı ile Vakıfbank Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak.
6.02.2013 Futbol
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Şampiy10
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz'
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu milletimizin iftiharı olan, göğsümüzü kabartan başarılara imza atan, şanlı bayrağımızı en yukarı çektiren gençlerimizin, son dönemde sporun her alanında destan yazdıklarına işaret ederken, ‘’Hedefimiz her alanda olduğu gibi sporda da sürdürülebilir başarıyı yakalamak’’ dedi.
24.05.2022 Şampiy10
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Imoco Conegliano'yu yendi ve 5. kez şampiyon oldu.
22.05.2022 Voleybol
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın yeni sponsoru Opet
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın yeni sponsoru Opet Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın isim ve forma göğüs sponsorunun Opet olduğu açıklandı.
15.12.2018 Fenerbahçe
Voleybol Şampiyonlar Ligi maçları D-Smart'ta!
Voleybol Şampiyonlar Ligi maçları D-Smart'ta! Türkiye'nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, CEV Şampiyonlar Ligi maçlarını voleybolseverler ile buluşturuyor.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Voleybol Kadınlar Cev Şampiyonlar Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki voleybol kadınlar cev şampiyonlar ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.