Vizyonda

Vizyonda

Son dakika vizyonda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vizyonda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vizyonda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vizyonda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vizyonda gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.363 vizyonda haberi bulunmuştur. Tüm vizyonda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar istismarda sınır tanımıyorlar. Rabbim hepsini ıslah etsin. Biz Şanlıurfa'ya Şanlıurfalılara güveniyoruz. Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz derken birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz" dedi.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Bölgeyi ihya ediyor! Bakız İnşaat’ın yeni projeleri yükseliyor!
Bölgeyi ihya ediyor! Bakız İnşaat’ın yeni projeleri yükseliyor! Adana’da faaliyet gösteren Bakız İnşaat’ın yeni projeleri hızla yükselmeye devam ediyor.
7.02.2024 Adana
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Büyücülük okulu ile başlayan ve gittikçe gizemli bir hal alan film serisi denilince 'Harry Potter' karşımıza çıkar. Kitaptan uyarlanan bu film serisi oldukça geniş kitlelere ulaşmış bir yapımdır.
29.01.2024 Gündem
Edis’e gişe şoku!
Edis’e gişe şoku! Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.
28.11.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
Yerli animasyon filmi “Minderler Adası” 13 Ekim’de vizyonda
Yerli animasyon filmi “Minderler Adası” 13 Ekim’de vizyonda Çalışmalar iki yıl sürdü, çocukların hayal dünyasını geliştirmek için kareler tek tek, ilmek ilmek çizildi. Yerli animasyon filmi "Minderler Adası" beyaz perdede olmak için artık gün sayıyor. O filmden ilk görüntüler Ceren Taşdelen ve Başar Günal'ın haberinde.
4.10.2023 Kültür Sanat
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
Oppenheimer konusu ve oyuncuları! Oppenheimer filmi kaç saat, Oppenheimer filminde yaş sınırı var mı? Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer hakkında merak edilenler
Oppenheimer konusu ve oyuncuları! Oppenheimer filmi kaç saat, Oppenheimer filminde yaş sınırı var mı? Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer hakkında merak edilenler Oppenheimer yaş sınırı ve konusu, filmin vizyona girmesiyle gündeme geldi. Yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer’in Başrollerini Cillian Murphy ile Emily Blunt üstlendi. 1970 Londra doğumlu yönetmen Christopher Nolan’ın yeni biyografik filmi Oppenheimer 100 milyon dolar gibi ciddi bir bütçeyle çekildi. Film, tüm dünya ile aynı gün Türkiye'de de vizyona girdi. Peki, Oppenheimer konusu ne, gerçek mi, Türkiye’de Oppenheimer yaş sınırı var mı? Oppenheimer olayı nedir, Oppenheimer filmi kaç saat, vizyonda mı, hangi platformda?
21.07.2023 Kültür Sanat
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne", 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nin Ana Yarışma'sında yarışan film bugün festival kapsamında izleyicilerle buluştu. Gösterime Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan ile filmin oyuncuları Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam, Nalan Kuruçim katıldı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman çıkacak, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kuru Otlar Üstüne nerede çekildi?
28.05.2023 Kültür Sanat
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Kuka Çiftlik Bol Pazar'da
Kuka Çiftlik Bol Pazar'da Trakya’da mera hayvancılığı yapan, kendi topraklarını işleyen ve kendi kaynakları ile sürdürülebilir üretim yapan Kuka Çiftlik, kahvaltı ve şarküteri ürünleri ile her hafta sonu Bol Pazar'da olacak.
12.04.2023 Ekonomi
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde oynadığı Hayriye Tekin karakteri ile hafızalara kazanan duayen tiyatro ve dizi oyuncusu Güven Hokna, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Neslihan Atagül gibi isimlerle çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi dünyasına kazanan isimler hakkında konuştu.
30.12.2022 Magazin
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında CHP'nin vizyon belgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanları video konferans ile toplantıya katılmayı tercih etti. Jeremy Rifkin'in konuşması sırasında simultane çeviri olmaması da dikkat çekti. Rifkin'in video konferansla toplantıya katılması eleştirilerin odağına oturdu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Milletimize yabancı bir şahsın vizyon olarak sunulması siyaseten tükenilmişliğin, acziyetin göstergesidir." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! '2023 yılı başında açacağız'
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! '2023 yılı başında açacağız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'da test aşamasındaki Atatürk Kültür Merkezi (AKM)-Gar-Kızılay Metro Hattı'nı inceledi, test sürüşü yaptı. Karaismailoğlu, "2023 yılı başında tüm çalışmaları tamamlayıp hattımızı halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 
30.11.2022 Ekonomi
Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor
Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor Tuvana Türkay, ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü konu alan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” adlı filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Burak Sevinç’in ünlü şarkıcıya hayat vereceği filmde Türkay, Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez’i canlandıracak.
11.11.2022 Magazin
Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı? Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne?
Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı? Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne? TRT ortak yapımı “Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey” filminin ilk gösterimi Ankara’da gerçekleştirildi. Yönetmenliğini H. Sinan Güngör, Yunus Emre Çakır ve Semih Turalı'nın yaptığı filmin yapımcılığını ise S. Murat Kaya üstleniyor. Filmin senaristi Ali Hakan Kaya, seslendirme yönetmeni Eray Eserol'dur. Film müziklerini ise Ali Bakan üslenirken, seslendirmeyi Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul, Fatih Özkul, Ali Hekimoğlu, Sinan Pekinton, Çağrıl Atay, Ekrem Tamer yaptı. Peki, Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı, Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne?
22.10.2022 Kültür Sanat
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ardahan'ın Göle ilçesinde depremden etkilenen köylerde incelemede bulunarak depremzedeleri ziyaret etti. Bakan Soylu, “Ağır ve diğer hasarlı olanlara 3 bin lirası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından, 5 bin lirası AFAD'dan toplanan 8 bin lira ilk etapta yardım yaptık” dedi.
2.10.2022 Siyaset
Paralar bir gecede buhar oldu! CT Movies ile kaybettiler! İşte yeni saadet zincirinin şifreleri...
Paralar bir gecede buhar oldu! CT Movies ile kaybettiler! İşte yeni saadet zincirinin şifreleri... Kolay yoldan para kazanmak pek çok kişiye cazip geliyor. Ancak çoğu zaman bu mümkün olmuyor. Az yatırıp çok kazanmak istenler mağdur oluyor. 'Tosuncuk' vakasının ardından binlerce kişi parasını alammıştı. Farat benzer ugulamalar insanlar tarafından talep görmeye devam ediyor. Son olarak CT Movies uygulaması binlerce kişinin parasını kaybetmesine neden oldu. CT Movies’in sitesi kapandı, yatırımcılar paralarını alamadı. Paralarını sanal hesaplarda görünce daha çok yatırım yapmaya yönelen kişiler ise sitenin kapanması ile kimseye ulaşamadı. Mağdurlar şikayet siteleri üzerinden durumlarına çözüm arıyor. Video sitelerinde ise CT Movies sisteminin battığına yönelik videolar yayınlanıyor.
8.06.2022 Ekonomi
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Rüyada zombi görmek ne anlama gelir? Rüyada zombiden kaçmak nasıl yorumlanır?
Rüyada zombi görmek ne anlama gelir? Rüyada zombiden kaçmak nasıl yorumlanır? Korkular rüyalarımızı şekillendirir. Uyanık yaşamda korktuğumuz şeyler rüyalarımızda birer kabusa dönüşebilir. Örneğin, izlediği bir filmden etkilenerek zombilerden korkmaya başlayan bir kişinin rüyasında zombi görmesi olağandır. Her ne kadar uyanık yaşamda kişi bu tip korkularını bastırsa da bir kez bilinçaltına işlemiştir ve rüya görmek kaçınılmazdır.
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Bergen filminin hasılatı dudak uçuklattı!
Bergen filminin hasılatı dudak uçuklattı! Başrolünde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Bergen filmi vizyonda yer aldığı 10 haftadan itibaren tüm zamanların en çok izlenen yapımları arasında 8. sırada yerini aldı. 10 milyon TL’ye mal olduğu olduğu konuşulan Bergen filminin hasılatı ise dudak uçuklattı.
17.05.2022 Magazin
Vizyondaki filmler: Bu hafta sinemada hangi filmler var? İşte sinemadaki son filmler!
Vizyondaki filmler: Bu hafta sinemada hangi filmler var? İşte sinemadaki son filmler! Vizyona girecek yeni filmler sinemaseverlerin gündeminde. Bu hafta vizyona girecek yeni filmler belli oldu. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Kuzeyli (The Northman), Cesur İtfaiyeci, Nuh'un Gemisi Cudi'de 2, Kuluçka, Sihirli Orman: Peri Kraliçesi, Cehennem Öfkesi: Ave Marie, Gün Batımı, Kerr ve Hüddam'ın Soyu: Marid Cinleri vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Peki, Bu hafta sinemada hangi filmler var? İşte sinemadaki son filmler!
20.04.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Vizyonda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vizyonda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.