Villas Boas

Villas Boas

Son dakika Villas BOas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Villas BOas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Villas BOas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Villas Boas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan villas boas gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 villas boas haberi bulunmuştur. Tüm villas boas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli?
Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremde can kaybı 8 bini geçti. Depremde binlerce vatandaşımızın evi enkaza dönerken, göçük altında olan binlerce de vatandaşımız var. Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, enkazdan kurtarıldığı öne sürülen Atsu hakkında açıklama yaptı. Peki, Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.02.2023 Gündem
Beşiktaş'ta yeni teknik direktör krizi! Çebi Şenol Güneş diyor ama karşısında 2 aday var
Beşiktaş'ta yeni teknik direktör krizi! Çebi Şenol Güneş diyor ama karşısında 2 aday var Önder Karaveli'yi alt yapıya göndermeye hazırlanan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi Şenol Güneş istiyor ama Ceyhun Kazancı'nın masaya koyduğu 2 yabancı antrenör işleri karmaşık bir hale getiriyor... İşte siyah beyazlı kulüpteki sıcak gelişme...
16.03.2022 Beşiktaş
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı?
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Fenerbahçe, eski teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira'yı tekrar takımın başına getirdi. 2 yıllık anlaşma imzalandı. Sezon başına 1,5 milyon euro garanti ücret alacak Pereira, bonus maddelerindeki başarı kriterleri yerine gelirse alacağı ücret 3.5 milyon eurolara kadar çıkabilecek. Peki, Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri…
3.07.2021 Gündem
Flick Almanya Milli Takıma Julian Nagelsmann Bayern Münih'e
Flick Almanya Milli Takıma Julian Nagelsmann Bayern Münih'e Bayern Münih genç teknik direktör Julian Nagelsmann ile anlaşmaya vardı.
27.04.2021 Almanya
Eyvah! Aboubakar elden kaçıyor
Eyvah! Aboubakar elden kaçıyor Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Aboubakar için Marsilya devrede.
16.12.2020 Beşiktaş
Aboubakar'ı istiyor diyorlardı! Açıklama geldi
Aboubakar'ı istiyor diyorlardı! Açıklama geldi Marsilya teknik direktörü Villas Boas Ocak ayında transfer yapacaklarını açıkladı.
15.12.2020 Beşiktaş
Galatasaray'dan transferde 3 aday! Benassi, Okay ve Strootman
Galatasaray'dan transferde 3 aday! Benassi, Okay ve Strootman Terim orta sahaya takviyenin bir an önce yapılmasını isterken yönetim Marco Benassi, Kevin Strootman ve Okay Yokuşlu üzerinde yoğunlaştı. Yeni ön liberonun gelecek hafta Florya’daki yerini alması bekleniyor.
10.09.2020 Galatasaray
Gustavo transferi sonrası ayrılık kapıda
Gustavo transferi sonrası ayrılık kapıda Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'ye transferinin Olimpik Marsilya yönetiminde yarattığı çatlak günden güne büyüyor. Fransız basını, Ligue 1 ekibinde deprem etkisi yaratacak bir ayrılığın kapıda olduğunu duyurdu.
28.09.2019 Fenerbahçe
Luiz Gustavo için Fransa çıkarması!
Luiz Gustavo için Fransa çıkarması! Marsilya Teknik Direktörü Andres Villas-Boas önceki akşam, Fenerbahçe’nin Luiz Gustavo için yaptığı teklifi reddettiklerini söylemişti. Sarı-lacivertliler dün yeni teklifini sundu. Damien Comolli transferi bitirmek için her an Fransa’ya gidebilir.
30.08.2019 Fenerbahçe
Luiz Gustavo'da kritik gün! Sahaya çıkarsa...
Luiz Gustavo'da kritik gün! Sahaya çıkarsa... Sarı-Lacivertliler, Luiz Gustavo transferinde vites yükseltti. Marsilya ile yapılan pazarlıklarda sona gelinse de henüz anlaşma sağlanamadı.
28.08.2019 Fenerbahçe
Gustavo gemileri yaktı, Marsilya pes etti!
Gustavo gemileri yaktı, Marsilya pes etti! Fransız basını, Marsilya’nın güç kaybettiğini düşünen Sambacı’nın çoktan ayrılma kararı aldığını yazdı. Gustavo, iki kez sözleşme uzatma teklifini geri çevirdi. Fenerbahçe ile el sıkışıp kulüplerin anlaşmasını beklemeye başladı.
27.08.2019 Fenerbahçe
Yacine Brahimi'den Fenerbahçe'nin teklifine yanıt!
Yacine Brahimi'den Fenerbahçe'nin teklifine yanıt! Porto'yla sözleşmesi sona erecek Yacine Brahimi, Fenerbahçe'nin teklifine yanıt verdi.
1.06.2019 Futbol
Vitor Pereira'nın yeni adresi şaşırttı
Vitor Pereira'nın yeni adresi şaşırttı Türkiye'de kısa bir Fenerbahçe macerası yaşayan teknik direktör Vitor Pereira'nın, Çin takımlarından Shanghai SIPG ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.
8.12.2017 Futbol
Villas-Boas, Dakar Rallisi'nde yarışacak
Villas-Boas, Dakar Rallisi'nde yarışacak Portekizli teknik direktör Andre Villas-Boas, gelecek yıl motor sporlarının en prestijli organizasyonlarından Dakar Rallisi'nde yarışacak.
29.11.2017 Arşiv
Fernando "Hayalini kurduğum noktaya geldim"
Fernando "Hayalini kurduğum noktaya geldim" Galatasaray'ın 2017-2018 sezonunda kadroya kattığı önemli isimlerden Fernando Reges, Galatasaray Dergisi'nin 170. sayısına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Fernando "Hayalini kurduğum noktaya geldim" dedi.
4.10.2017 Galatasaray
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'yi 2003 yılında satın alan Rus milyarder Roman Abramovich, başkent temsilcisiyle 16. kez kupa sevinci yaşadı.
15.05.2017 İngiltere
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor 1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017 Futbol
Brezilya'da toplumsal huzursuzluk artıyor
Brezilya'da toplumsal huzursuzluk artıyor Brezilya'da ekonomik sorunlar, siyasi istikrarsızlık ve yolsuzluk vakalarının toplum üzerindeki etkileriyle ülke genelinde yeni yıl ile birlikte şiddet olayları artıyor.
10.02.2017 Dünya
Parayı kaliteye tercih ettiler
Parayı kaliteye tercih ettiler Kariyerine Avrupa'da devam edebilecek onlarca oyuncu, futbola ilgiyi arttırmak için astronomik maaşlar ödemekten kaçınmayan Çin ve ABD'de oynamayı tercih etti. Şanghay SIPG, Hulk için ödediği 55,8 milyondan sonra Oscar'ı da 60 milyon avroya kadrosuna katarak Alex Teixeira için ödediği 50 milyon avroyla Jiangsu Suning'e ait "Çin Süper Ligi transfer rekoru"nu 2 kez kırdı. Şanghay Shenhua'nın renklerine bağladığı Carlos Tevez, yıllık alacağı öne sürülen 38 milyon avroyla "futbol tarihinin en yüksek maaşını kazanan ismi" oldu
9.01.2017 Futbol
220 milyonluk transfer açıklandı
220 milyonluk transfer açıklandı Chelsea, Brezilyalı orta saha oyuncusu Oscar'ın transferi konusunda Çin'in Shanghai SIPG Kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
14.12.2016 İngiltere
Ricardo Quaresma için Çin iddiası
Ricardo Quaresma için Çin iddiası Teknik direktör Andre Villas Boas, Beşiktaş'ta bu sezon ortaya koyduğu futbol ile göz dolduran vatandaşı Ricardo Quaresma'yı yakın markaja aldı
17.11.2016 Beşiktaş
John Terry çılgın teklifi kabul etti!
John Terry çılgın teklifi kabul etti! John Terry, Çin'den gelen 15 milyon Euro'luk teklifi kabul etti!
17.11.2016 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Villas Boas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki villas boas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.