Video Hakem

Video Hakem

Son dakika video hakem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan video hakem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını video hakem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Video Hakem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan video hakem gelişmeleri de dahil olmak üzere 613 video hakem haberi bulunmuştur. Tüm video hakem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş - Trabzonspor maçında 5 eksik! İşte kadrolar ve 11'ler
Beşiktaş - Trabzonspor maçında 5 eksik! İşte kadrolar ve 11'ler Süper Lig'in 12.haftasında Vodafone Park'ta lider Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta 2, bordo mavililerde ise 3 eksik oyuncu bulunuyor.
6.11.2021 Beşiktaş
Brezilya'da ortalık karıştı! VAR'ı parçaladılar
Brezilya'da ortalık karıştı! VAR'ı parçaladılar Gremio - Palmeiras maçında sinirlerine hakim olamayan taraftarlar VAR sistemini parçaladı.
1.11.2021 Futbol
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yayın krizini nasıl çözdüklerini açıklayan Özdemir, ''14 toplantının sonunda anlaşmaya vardık ve sözleşmeyi imzaladık. Bugün de ödemeyi yaptılar. Biz de bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik.'' dedi.
6.08.2019 Süper Lig
UEFA Süper Kupa maçının hakemi Stephanie Frappart
UEFA Süper Kupa maçının hakemi Stephanie Frappart Vodafone Park’ta oynanacak Liverpool-Chelsea UEFA Süper Kupa maçının hakemi Stephanie Frappart olarak duyuruldu. Bu atama ile, ilk kez bir kadın hakem, erkek futbolundaki UEFA müsabakasında düdük çalacak.
2.08.2019 Futbol
Göksel Gümüşdağ'dan Yıldırım Demirören'e teşekkür
Göksel Gümüşdağ'dan Yıldırım Demirören'e teşekkür Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olarak görev aldığı süre boyunca Türk futboluna verdiği hizmetlerden dolayı Yıldırım Demirören'e teşekkür etti.
1.03.2019 Başakşehir
İşte VAR'sız puan durumu!
İşte VAR'sız puan durumu! Eski hakem Deniz Çoban, Video Hakem Teknolojisi olmadan hazırladığı puan durumunda Galatasaray ve Başakşehir liderliği paylaşırken son sırada ise Fenerbahçe yer alıyor.
6.12.2018 Süper Lig
Okul maçlarında VAR var
Okul maçlarında VAR var Spor Toto Süper Lig'de bu sezon devreye giren Video Hakem Uygulaması (VAR), Denizli Acıpayam'daki Alcı Mahallesi'nde oynanan ortaokul maçlarına da örnek oldu.
5.12.2018 Futbol
Hugo Rodallega: "Ligi ilk 4 sırada bitirmeliyiz"
Hugo Rodallega: "Ligi ilk 4 sırada bitirmeliyiz" Trabzonspor'un forvet oyuncusu Hugo Rodallega, bordo-mavili kulübün hedefinin her zaman zirve olduğunu belirterek "Bu sezon en kötü ilk dört takım arasında yer alıp, Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi'nde yer almalıyız" dedi.
3.10.2018 Trabzonspor
Sağlam'dan kavga iddialarına yanıt
Sağlam'dan kavga iddialarına yanıt Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcusu Atila Turan ile soyunma odasında kavga ettiği yolundaki iddialara yanıt verdi.
2.10.2018 Kayseri Spor
"VAR sistemi olmasaydı..."
"VAR sistemi olmasaydı..." Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup etti
12.08.2018 Süper Lig
Belhanda'dan Pepe isyanı!
Belhanda'dan Pepe isyanı! Ülkemizde Galatasaray forması giyen ve ülkesi Fas ile Dünya Kupası'na grup aşamasında veda eden Belhanda. "Açıkçası Video Hakem uygulamasına karsıyım. Büyük takımlara hizmet ediyor" dedi .
30.06.2018 Arşiv
Cüneyt Çakır: Dünya Kupası'nda Türk bayrağını temsil edeceğiz
Cüneyt Çakır: Dünya Kupası'nda Türk bayrağını temsil edeceğiz Dünya Kupası’nda da görev alacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, “Türk Milli Takımı’yla birlikte bu turnuvada olabilmeyi çok arzu ediyorduk. Kısmet olmadı. Ama biz orada hem bayrağımızı, hem de Türk insanını temsil edeceğiz” dedi.
9.06.2018 Arşiv
"Hedef, Dünya Kupası finali"
"Hedef, Dünya Kupası finali" Rusya'da, 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nda FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun da görev alacak. TRT Spor’un konuğu olan üçlüden Çakır, sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade etti:
30.05.2018 Futbol
İşte 1. Lig Play-off finalinin video hakemi
İşte 1. Lig Play-off finalinin video hakemi Spor Toto 1. Lig play-off final maçının video hakemi açıklandı.
17.05.2018 TFF 1.Lig
Gazişehir son dakikada avantajı kaptı
Gazişehir son dakikada avantajı kaptı Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final ilk müsabakasında Gazişehir Gaziantep, sahasında Boluspor'u 1-0 mağlup etti.
11.05.2018 TFF 1.Lig
Hakemleri kurşun dolu paketle tehdit ettiler!
Hakemleri kurşun dolu paketle tehdit ettiler! İtalya Hakem Kurulu Başkanı Marcello Nicchi, kurşun dolu paketler aldığını açıkladı. Napoli ise bunun üzerine bir açıklamada bulundu.
6.04.2018 İtalya
"Türkiye EURO 2024'ü organize edebilecek kalitede"
"Türkiye EURO 2024'ü organize edebilecek kalitede" Chelsea Antrenörü Eddie Newton, "Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı organize edebilecek nitelikte ve kalitede" dedi.
18.02.2018 Futbol
Ahmet Nur Çebi: Aykut Kocaman baskı altına almak için söylediyse hoş olmamış
Ahmet Nur Çebi: Aykut Kocaman baskı altına almak için söylediyse hoş olmamış Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı takımdaki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Çebi, Aykut Kocaman'ın hakemler hakkındaki sözlerine flaş bir yorumda bulundu.
5.02.2018 Beşiktaş
'VAR' İngiltere'de sınıfı geçti
'VAR' İngiltere'de sınıfı geçti İngiltere'de Video Hakem Teknolojisi ilk kez, Brighton ile Crystal Palace arasındaki Federasyon Kupası maçında kullanıldı.
9.01.2018 İngiltere
Çakır: "Hiç şike teklifi almadım"
Çakır: "Hiç şike teklifi almadım" Hakem Cüneyt Çakır, video hakem sistemi için yaptığı açıklamada, “Amaç skandal hataları engellemek” dedi.
8.01.2018 Süper Lig
"Herkes 'Var'ım demeli!"
"Herkes 'Var'ım demeli!" TFF Başkanı Demirören, yeni sezonda uygulamaya geçecek video hakem sistemi için destek istedi.
4.01.2018 Futbol
Şenol Güneş resmen açıkladı! Cenk Tosun...
Şenol Güneş resmen açıkladı! Cenk Tosun... Beşiktaş'ın başarılı teknik direktör Şenol Güneş, Habertürk Gazetesi'ne verdiği özel röportajda bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
21.12.2017 Beşiktaş
Muharrem Usta'dan Fatih Terim açıklaması!
Muharrem Usta'dan Fatih Terim açıklaması! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, TRTSPOR'da yayınlanan Ersin Düzen'in sunduğu Stadyum Özel programına konuk oldu. Devre arası transfer dönemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Muharrem Usta, Galatasaray'da teknik direktörlük görevi için adı gündemde olan Fatih Terim ile ilgili de "Fatih Hoca'nın gelmesiyle lig biraz daha renklenecek" dedi.
20.12.2017 Trabzonspor
Servet Yardımcı'dan flaş açıklamalar!
Servet Yardımcı'dan flaş açıklamalar! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı, A Milli Takım'ın başında Türk bir teknik adam olmasını arzu ettiklerini söyledi.
27.11.2017 Futbol
Messi'nin golü güme gitti! Barça yara aldı...
Messi'nin golü güme gitti! Barça yara aldı... İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 13. haftasında lider Barcelona ikinci sıradaki Valencia ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında Lionel Messi'nin kale çizgisini geçen şutunu hakem gol olarak değerlendirmedi.
26.11.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Video Hakem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki video hakem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.