Veysel Eroğlu

Veysel Eroğlu

Son dakika veysel eroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veysel eroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veysel eroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veysel Eroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veysel eroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.058 veysel eroğlu haberi bulunmuştur. Tüm veysel eroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır Atık Vakfı kuruldu
Sıfır Atık Vakfı kuruldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Vakfı kuruldu.
22.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, "Depremde 1605 öğrencimiz vefat etmiştir. Bunlardan 121’i uluslararası öğrencidir. 135'i uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 1609 öğrencimizin de hastanelerde tedavisi devam etmektedir. 56 bin 987 öğrencimiz de bu süreçte bulundukları illerden farklı illere tahliye edilmiştir" dedi.
5.04.2023 Gündem
AFAD'dan dikkat çeken uyarı: 5'in üzerinde artçı sarsıntılar meydana gelebilir
AFAD'dan dikkat çeken uyarı: 5'in üzerinde artçı sarsıntılar meydana gelebilir AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, "Baktığınızda, gerçekten halen şunu söyleyebiliriz, önümüzdeki dönemlerde bölgede 5'in üzerinde oluşabilecek artçı sarsıntılar meydana gelebilir, bunu her zaman söylüyoruz. Çünkü 7,7- 7,6 büyüklüğündeki bir deprem, bu depremin oluşturduğu etki alanı, ortaya çıkan enerji, kırdığı fay parçasının büyüklüğü ve diğer bütün parametreleri dikkate aldığınızda bu belki de 6'nın üzerine kadar çıkabilecek büyüklükte artçı sarsıntılar yaratabilir" dedi.
20.03.2023 Gündem
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplandı Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini tüm yönleriyle araştırılması için kurulan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu, bugün ilk toplantısını yaptı. Komisyon Başkanlığı'na AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu seçildi.
14.03.2023 Gündem
Depremden sonra oluştu! 'Sarsıntılar hızlandırdı'
Depremden sonra oluştu! 'Sarsıntılar hızlandırdı' Batman'daki Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı havzasında, depremlerin ardından obruk meydana geldi. Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, "Deprem, doğrudan obruğu oluşturmuyor ama sarsıntılar, obruğun oluşumunu hızlandırmış oluyor" dedi.
7.03.2023 Gündem
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi ne diyorlar, 'İHA'ları, SİHA'ları ortadan kaldıracağız, yok edeceğiz.' Sizin kralınız gelse bunu yapmaz, Amerikanız gelse bunu yapamaz. Dünyada hangi ülkedeki muhatabımla karşı karşıya kalırsam, 'Bizi şu Bayraktar'a götürür müsünüz, orayı görmek istiyoruz' diyorlar. Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor" dedi.
28.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları ve toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak. Burada tek millet diyor muyuz? Biz yola AK Parti olarak buradan yola çıktık." dedi.
29.08.2022 Siyaset
Et fiyatlarında indirim! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yüzde 30-35 indirimle satışına başlayacağız
Et fiyatlarında indirim! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yüzde 30-35 indirimle satışına başlayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, talimatı aldılar, bundan böyle koyun, kuzu etinden yüzde 25 indirim bunu başlattık. Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle onların da satışına başlayacağız." dedi.
11.08.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu: Türkiye’yi spor ülkesi kılmak adına büyük emekler verdik
Bakan Kasapoğlu: Türkiye’yi spor ülkesi kılmak adına büyük emekler verdik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 20 yıldır Türk sporunda çıtayı yükseltmek, Türkiye’yi bir spor ülkesi kılmak adına büyük emekler verdiklerini kaydederek, “Geldiğimiz noktada sahip olduğumuz teknik imkânlar ve spordaki başarılarımızla Türkiye için artık ‘bir spor ülkesidir’ diyebiliyoruz. Uluslararası organizasyonlarda tercih edilen bir ülkeyiz” dedi.
11.05.2022 Siyaset
TBMM Genel Kurulu'nda 'iklim değişikliği' raporu görüşüldü
TBMM Genel Kurulu'nda 'iklim değişikliği' raporu görüşüldü TBMM Genel Kurulu'nda, iklim değişikliğine ilişkin hazırlanan rapor görüşüldü.
1.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüreğinde memleket sevdası olan, bu topraklara dair hayalleri ve hedefi bulunan, Türkiye merkezli düşünen herkesin, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleyle ilgili, Terörle mücadele sadece içeride değil. Suriye olsun Irak'ta olsun buralarda da devam ediyoruz ve taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.' dedi. Erdoğan, 'İstismar siyasetine prim vermedik ama onlar verdi' diyerek HDP'ye tepki gösterdi. Erdoğan, ''Korkma' diye başlayan İstiklal Marşımız 84 milyonun ortak hissiyatının sembolüdür. Peki HDP için öyle mi? Parlamentoda İstiklal Marşı okunurken onlar İstiklal Marşı'nı okumuyorlar.' dedi.
7.11.2021 Siyaset
Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir?
Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir? Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES"in açılışı bugün gerçekleşti. Barajın nerede olduğu, yapımına ne zaman başladığı gibi konular da araştırılmaya başlandı. Peki, Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir?
6.11.2021 Gündem
Veysel Eroğlu kimdir? Prof. Dr. Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler…
Veysel Eroğlu kimdir? Prof. Dr. Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler… Mardin ve Şırnak sınırları içerisinde Dicle Nehri üzerinde Mardin'in Dargeçit ilçesinin 15 km doğusunda yer alan Ilısu Barajı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir törenle açıldı. Peki, Veysel Eroğlu kimdir? İşte Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler...
6.11.2021 Gündem
Mardin'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eser Türkiye düşmanlarına en güzel cevap
Mardin'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eser Türkiye düşmanlarına en güzel cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı 19 yıldır halka hizmet amacımızın eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir. Bu eser içimizdeki mankurtlara ve içimizedeki yeminli Türkiye düşmanlarına verilmiş en güzel cevaptır." dedi.
6.11.2021 Siyaset
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti Huzura kavuşan 'petrol kenti' Batman devlet destekli yatırımlarla gelişti. Batman'ın kaderi 17 Ocak 1946'da 1361 metrede petrol bulunmasıyla değişirken, ülke ekonomisine önemli katkı sağlandı.
5.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 4 madde tepkisi: CHP'nin iradesi midir, Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 4 madde tepkisi: CHP'nin iradesi midir, Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz yeni anayasa diyoruz, birileri de çıkıyor 'Gerekirse ilk 4 maddeyi de değiştiririz.' diyerek hemen PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpmaya çalışıyor. İlk 4 maddeyi değiştirme fikri CHP ve tüm CHP'lilerin iradesi midir, yoksa Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir?" dedi.
6.10.2021 Siyaset
Büyük Taarruz'un 99 yılında zafer için yürüdüler
Büyük Taarruz'un 99 yılında zafer için yürüdüler Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcılarla zafer yürüyüşü yapıldı.
26.08.2021 Gündem
Günde 5 bin kişi geziyor, ücreti 25 lira! Ve başladı...
Günde 5 bin kişi geziyor, ücreti 25 lira! Ve başladı... Dicle Nehri üzerindeki, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak illerini kapsayan, gövde bakımından dünyanın en uzun, güç bakımından ise Türkiye'nin 4'üncü büyük barajı Veysel Eroğlu (Ilısu) Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi nedeniyle su altında kalan Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde gezi tekneleri suya indirildi.
26.07.2021 Yaşam
TBMM Komisyonu, Akgöl Sazlığı ve Meke Gölü'nde inceleme yaptı
TBMM Komisyonu, Akgöl Sazlığı ve Meke Gölü'nde inceleme yaptı TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu Akgöl Sazlığı ve Meke Gölü'nde incelemelerde bulundu. Komisyon Başkanı Veysel Eroğlu, "Seralarda nasıl içerisi hamam gibi oluyor. Dünya da eğer tedbir almazsak zaman içinde hamam gibi olacak. Bu maksatla sulak alanlar ve ormanlar yutak alanlardır, karbondioksiti tutuyor, oksijen veriyor. Hayat kaynağı, bunları korumamız lazım" dedi.
13.07.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan flaş açıklama! 'Güçlü, iri, diri, bir ve kardeş olmalıyız'
Bakan Soylu'dan flaş açıklama! 'Güçlü, iri, diri, bir ve kardeş olmalıyız' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin güçlenmesini, ayakta durmasını istemeyenler, haksızlığa karşı çıkmasını, söz söylemesini istemeyenler, geçmişten bugüne yapmak istedikleri oyunları yapmak, Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koymaya çalışıyor. Bunlara fırsat vermemek için; güçlü, iri, diri, bir ve kardeş olmalıyız." dedi.
5.06.2021 Siyaset
Meclis'te çarpıcı rapor! Boğaz'da başka binalar yalı olabilir
Meclis'te çarpıcı rapor! Boğaz'da başka binalar yalı olabilir Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, "Yüzyılın sonunda sıcaklıkların 3 derece artması durumunda deniz seviyesinin 5 metreye kadar artması söz konusu. Böyle olunca İstanbul Boğazı'ndaki su seviyesi de yükselecektir. Belki de İstanbul Boğazı'nda başka binaların yalı olacağını göreceğiz." dedi.
7.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: 24 milyar lira destek sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: 24 milyar lira destek sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Su Şurası Lansmanı ve 363 Tesisin Toplu Açılış Merasimi programında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Buradan resmi rakam veriyorum. Üreticilerimize 24 milyar lira tarımsal destek sağlayacağız. İnşallah çalışmalarımızı artırarak yerli ve milli üretim anlayışı ile tarımda büyümeyi sürdüreceğiz. Bu şurada alacağımız kararlar bize katkı sunacak, önümüzü açacaktır." dedi.
29.03.2021 Siyaset
Hadis, tefsir ve fıkıh alimi M. Emin Saraç'a veda!
Hadis, tefsir ve fıkıh alimi M. Emin Saraç'a veda! YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın babası, Hadis alimi Muhammed Emin Saraç için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. "Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhterem hocamızı imam hatip okulu yıllarından itibaren tanıdım, tanıyorum. O günden, son dönemdeki yaşadığı sıkıntılara kadar zaman zaman fırsat buldukça ziyaretlerine de hep gittim ve bu ziyaretlerimde de kendisinden çok ama çok istifade ettim. Rabbim inşallah bizleri sevgili habibinin Liva-ül hamd ismiyle müsemma sancağı altında da beraber haşru cem eylesin" dedi
21.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Veysel Eroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veysel eroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.