Vergi Kaçakçılığı

Vergi Kaçakçılığı

Son dakika vergi kaçakçılığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergi kaçakçılığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergi kaçakçılığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergi Kaçakçılığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergi kaçakçılığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 vergi kaçakçılığı haberi bulunmuştur. Tüm vergi kaçakçılığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat - Engin  ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı
Dilan Polat - Engin ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada bir tanığın ifadesi ortalığı karıştırdı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan Engin ve Dilan Polat çifti hakkında, Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat'ın birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit ve mala zarar verme suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İşte olayın merak edilen tüm detayları…
18.03.2024 Gündem
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesindeki seçimi kazanmasının ardından ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Resmi törenle karşılanan Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İki lider daha sonra heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barış anlaşmasının imzalanmasının bölgemiz ve dünyada barış, huzur ve istikrar için yeni bir umut kaynağı olacağı şüphesizdir. Bu süreçte Azerbaycan ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
Shakira vergi kaçırdığını kabul etti!  8 yıl hapsi isteniyor
Shakira vergi kaçırdığını kabul etti! 8 yıl hapsi isteniyor Vergi kaçakçılığı suçlamasıyla İspanya'da yargılanan ve sekiz yıl iki ay hapsi istenen dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, ilgili davada hakkındaki suçlamaları kabul ederek, anlaşma yoluna gitti. Ünlü isim, daha önce yaptığı açıklamalarda suçsuzluğunu kanıtlayacağını belirterek, "Adaletin benden yana tecelli edeceğine inanıyorum" demişti.
21.11.2023 Magazin
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu Kağıthane’de bir kadın, iş yaptığı ortağının yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisini kapkaççı kılığına sokan kadın, bankadan çektiği parayı çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen kadının oyununu Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisiyle aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran kadını, acemi oyunculuğu ele verdi. Film gibi olay kameralara anbean yansıdı.
12.11.2023 Gündem
Dilan Polat - Engin Polat operasyonunda yeni gelişme! Ankara'ya sıçradı, ifadeleri alınmaya başladı
Dilan Polat - Engin Polat operasyonunda yeni gelişme! Ankara'ya sıçradı, ifadeleri alınmaya başladı İstanbul’da önceki gece düzenlenen operasyonlarla, örgütlü bir şekilde kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla gözaltına alınan çoğunluğu Polat ailesi mensubu 17 şahsın sorgusuna dün başlandı. Gözaltına alınan Dilan Polat, ilk geceyi geçirdiği nezarathanede “Buralar cildime iyi gelmiyor” deyip vitamin haplarını istedi. Polis bu talebi reddetti. Çiftin geceyi nasıl geçirdiği ortaya çıktı. Polat çiftine yapılan operasyonla ilgili yeni detay ortaya çıktı. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz Ankara’da 3 kişinin gözaltına alındığını bildirirken, ‘Soruşturmada gözaltı sayısı 24’e çıktı. Ankara’da Dilan Polat’a ait bir şirketin franchise verdiği, Polatlara ait parayı kendi kişisel hesaplarına aktarmaya çalışıldığı tespit edildi. Soruşturma an itibari ile Ankara’ya sıçradı.’ dedi. Öte yandan gözaltındaki kilit isimlerden Polat çiftinin ifade işlemlerinin ise saat 17.20 sıralarında başlandığı öğrenildi.
3.11.2023 Gündem
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım'
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım' Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi.
24.10.2023 Magazin
Sıfır kilometre otomobil satışlarıyla ilgili flaş karar! Bakanlık harekete geçti
Sıfır kilometre otomobil satışlarıyla ilgili flaş karar! Bakanlık harekete geçti Hazine ve Maliye Bakanlığı, otomotiv sektöründe stokçuluk ve haksız fiyat artışlarına karşı inceleme başlattı. Eylül ayından bu yana satılan 260 bin araç mercek altına alındı.
27.01.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: 76 milyar lirayı aşan vergi kaçağını önledik
Bakan Nebati: 76 milyar lirayı aşan vergi kaçağını önledik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Bakanlığımız Vergi Müfettişlerince 2022 yılında yürütülen denetimlerde, 77.610 mükellefin vergi incelemesini tamamlayarak 207.958 adet rapor düzenledik. Söz konusu denetimlerde 76 milyar TL’yi aşan tutarda vergi ve ceza önererek vergi kayıp ve kaçağı ile kamu zararını önledik" dedi.
7.01.2023 Ekonomi
Vergi cezalarıyla ilgili flaş açıklama
Vergi cezalarıyla ilgili flaş açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişleri, terörün finansmanını önleme ve vergi kaçakçılığı yoluyla haksız vergi iadesi almaya çalışanlarla mücadelede yoğun çaba göstermeye devam ediyor” dedi.
27.11.2022 Ekonomi
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu?
Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu? 2022 ödülü şu an hapiste tutulan Belaruslu insan hakları aktivisti Ales Byalyatski'ye gitti. Ödülü paylaşan iki kurum ise, Rusya'dan Memorial ve Ukrayna'dan İnsan Hakları Merkezi oldu. Peki, Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu?
7.10.2022 Kültür Sanat
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları! Ziraat Bankası personel alımı duyurusu yayımlandı. 1500 servis görevlisi, 30 müfettiş ve 120 uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 16 Ekim’de sona eriyor. İşe alım sınavı başvuruları online olarak alınacak. Sınava başvuru ücreti ise 330 TL olarak belirlendi. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası personel alımı şartları ne? İşte işe alım sınavı başvurusu ve adaylarda aranan şartlar!
5.10.2022 Personel Alımı
Ziraat Bankası servis görevlisi maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi nedir, ne iş yapar, sınav konuları belli mi, başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?
Ziraat Bankası servis görevlisi maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi nedir, ne iş yapar, sınav konuları belli mi, başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır? Ziraat Bankası servis görevlisi alımı için aramalar arttı. Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım Bankası için 1800 servis görevlisi alımı yapılacak. Peki, Ziraat Bankası servis görevlisi ne iş yapar, maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi başvuru şartları nelerdir, nasıl ve ne zaman yapılır? Sınav soruları ve konuları belli mi?
27.09.2022 Personel Alımı
EPDK'dan flaş karar! Hemen iptal edilecek
EPDK'dan flaş karar! Hemen iptal edilecek EPDK, Petrol Piyasasında vergi kaçıranların lisansını Yönetmeliğe başvurmadan iptal edilebilecek.
23.09.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarını düşürecek gelişme! Yüzde 90’a kadar tasarruf sağlıyor: 'Bedava üretiyoruz'
Elektrik faturalarını düşürecek gelişme! Yüzde 90’a kadar tasarruf sağlıyor: 'Bedava üretiyoruz' Elektrik faturalarını düşürecek gelişme! Demiri demire sürtüp elektrik elde ettiler, faturalarda yüzde 90’a kadar tasarruf sağladılar. Elazığ’da yaşayan ve kaportacılık yapan Suat Çılgın ve yanında bulunan yabancı uyruklu usta Salih Luai Hommadi, elektrikte devrim yapacak bir cihaz geliştirdi. Kaporta ustası Çılgın, cihazı devletin desteği ile geliştirmek istediklerini söyledi.
25.08.2022 Ekonomi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, giriş sınavıyla bankacılık alanında uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 5 Mayıs'ta başlıyor. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
1100 akaryakıt istasyonuna tesis devir yasağı
1100 akaryakıt istasyonuna tesis devir yasağı Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nca akaryakıtta kaçakçılıkla mücadele denetimleri kapsamında tesis devir yasağı uygulanan akaryakıt istasyonu sayısı, 1100'e ulaştı.
21.04.2022 Ekonomi
Vergi mükellefi milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni dönem resmen başladı...
Vergi mükellefi milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni dönem resmen başladı... Vergi mükellefi milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Vergi denetiminde yeni dönem! Bakan imzaladı, resmen değişti. Yeni birimler kuruldu; İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere çok sayıda ilde başladı. Vergi Müfettişleri aracılığıyla denetim yapan Vergi Denetim Kurulu bünyesinde, verimlilik ve etkinliğin daha da arttırılması için uzmanlaşmanın bir sonraki aşamasına geçildi. Düzenleme ile etkin ve mükellef odaklı yeni bir yapıya geçiş süreci başlatıldı.
20.04.2022 Ekonomi
Naylon faturaya hapis cezası arttı
Naylon faturaya hapis cezası arttı Sahte fatura düzenleyenlere verilen hapis cezaları arttı. Meclis’te kabul edilen 7394 sayılı yasa Cumhurbaşkanı’nın onayı sonrası Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girecek.
12.04.2022 Gündem
Maaşlarına zam geliyor 4253 lira olacak! Meclis'e sunuldu, binlerce kişi bekliyordu...
Maaşlarına zam geliyor 4253 lira olacak! Meclis'e sunuldu, binlerce kişi bekliyordu... Binlerce kişi bekliyordu hükümet harekete geçti ve maaşlarına zam geliyor. Kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Türkiye'de görev yapan yaklaşık 50 bin muhtarların maaşlarını asgari ücret seviyesine çıkaracak olan yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Bu düzenlemenin müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlar toplantısında vermişti. Kanun teklifinde ayrıca kurumlar vergisinin, finans sektörü için yüzde 20'den yüzde 25'e çıkarılması teklif edildi. "Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlar'da değişiklik öngörüyor. Teklifle; hakkında, reklam yasağı bulunanlara verilen reklamlar için yapılan harcamaların gider olarak kabul edilmemesi öngörülüyor. Özel sağlık kuruluşu ile sözleşme düzenleyerek hekimlik faaliyetini yürüten hekimlerin kazançlarının serbest meslek kazancı olarak vergilendirilmesi sağlanıyor. Vergi dairesince yapılan işlemlerde elektronik imza, mühür veya onay kullanılmasına ilişkin yetki getiriliyor. Evim mağdurları için de süreç başladı.
26.03.2022 Gündem
Vergi davalarıyla ilgili flaş gelişme! Yüz binleri kapsıyor! İptal ediliyor
Vergi davalarıyla ilgili flaş gelişme! Yüz binleri kapsıyor! İptal ediliyor Vergi kaçakçılığı davalarıyla ile ilgili son dakika açıklaması. Anayasa Mahkemesi (AYM), vergi kaçakçılığı davaları ile ilgili önemli bir iptal kararı verdi. “Bir kişi, aynı olay nedeni ile iki kez yargılanıp cezalandırılamaz” ilkesini hatırlatan AYM, Vergi Usul Kanunu’nun ilgili fıkrasını iptal etti. İptal ile birlikte, vergi davasını kazandığı halde hapis cezası alan kişi, cezayı veren mahkemeye başvurarak yargılanmanın yenilenmesini talep edebilecek.
11.03.2022 Gündem
KARDEMİR 200 personel alacak! İşte KARDEMİR personel alımı şartları!
KARDEMİR 200 personel alacak! İşte KARDEMİR personel alımı şartları! KARDEMİR çok sayıda personel alacak! İlan yayınlandı. KARDEMİR tarafından yayınlanan ilana göre, mühendis, uzman, uzman yardımcısı, denetçi, denetçi yardımcısı, işyeri hekimi ve işçi kadrolarında 200 personel alınacak. Peki, KARDEMİR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? KARDEMİR personel alımı başvuru şartları!
10.03.2022 Personel Alımı
İstanbul Ticaret Borsası duyurdu! Borsa Aracılık eğitimi verilecek! İşte Borsa Ajanlığı başvuru şartları!
İstanbul Ticaret Borsası duyurdu! Borsa Aracılık eğitimi verilecek! İşte Borsa Ajanlığı başvuru şartları! İstanbul Ticaret Borsası duyurdu! İlan yayımlandı. İstanbul Ticaret Borsası aracılık eğitimi ve sınavı düzenleyecek. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Eğitim alan adaylar için Aracılık Eğitim ve Sınavı 13 Nisan’da düzenlenecek. Peki, İstanbul Ticaret Borsası borsa aracılık eğitimi başvurusu nasıl yapılır? Aracılık Eğitim ve Sınavı ne zaman? İşte Borsa Ajanlığı başvuru şartları ve istenen belgeler!
10.03.2022 Eğitim
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Kaçakçılığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergi kaçakçılığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.