Venus Williams

Venus Williams

Son dakika Venus Williams haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Venus Williams ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Venus Williams haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Venus Williams

haberleri sayfasında son dakika yaşanan venus williams gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 venus williams haberi bulunmuştur. Tüm venus williams haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
15 yaşında Venus Williams'ın kabusu oldu!
15 yaşında Venus Williams'ın kabusu oldu! Dünya Kadınlar tenisinin en iyi oyuncuları arasında yer alan 7 grand slam şampiyonluğu bulunan Venus Williams yine kabusu yaşadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zverev ve Halep dördüncü turda!
Zverev ve Halep dördüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Alexander Zverev, tek kadınlarda Simona Halep dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Kerber tur atladı
Nadal ve Kerber tur atladı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta 2 numaralı seribaşlarından tek erkeklerde Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Angelique Kerber üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, yılın en çok kazananı oldu!
Serena Williams, yılın en çok kazananı oldu! ABD'li tenisçi Serena Williams, 18,1 milyon dolarlık geliriyle son bir yılın en çok kazanan kadın sporcusu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer ve Williams dördüncü tura yükseldi
Federer ve Williams dördüncü tura yükseldi Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek erkeklerde son şampiyon ve 1 numaralı seribaşı Roger Federer, dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal 3 oyun vererek turladı!
Rafael Nadal 3 oyun vererek turladı! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta heyecan başladı. Erkeklerde Rafael Nadal rahat bir şekilde turlarkan kadınlarda favorilerden Venus Williams elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, Simona Halep'i devirdi
Wozniacki, Simona Halep'i devirdi Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin 4. gününde Caroline Wozniacki, Simona Halep'i, Caroline Garcia da Elina Svitolina'yı mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Venus Williams ilk galibiyetini aldı
Venus Williams ilk galibiyetini aldı Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin üçüncü günündeki Beyaz Grup maçlarında Karolina Pliskova, Garbine Muguruza'yı, Venus Williams da Jelena Ostapenko'yu mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tek kadınlarda Stephens yarı finalde
Tek kadınlarda Stephens yarı finalde ABD Açık Tenis Turnuvası'nda, tek kadınlarda ABD'li Stephens, Letonyalı rakibi Sevastova'yı 2-1 yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muguruza veda etti
Muguruza veda etti Tek kadınlarda 3 numaralı seribaşı İspanyol Muguruza, turnuvaya dördüncü turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cilic üçüncü turda elendi
Cilic üçüncü turda elendi Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın beşinci gününde tek erkeklerde Hırvat Marin Cilic üçüncü turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams'tan 50'ler temalı baby shower
Serena Williams'tan 50'ler temalı baby shower Hamile olduğunu ocak ayında öğrenen ABD'li tenis efsanesi Serena Williams, doğuma bir ay kala baby shower düzenledi.
9.08.2017 Magazin
Williams usulü baby shower
Williams usulü baby shower Dünyaca ünlü ABD’li tenisçi Serena Williams, bebeği için ‘50’li yıllar’ konseptli bir baby shower düzenledi
7.08.2017 Magazin
Wimbledon'da şampiyon Muguruza
Wimbledon'da şampiyon Muguruza Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da, tek kadınlar finalinde ABD'li Venus Williams'ı 2-0 yenen İspanyol Garbine Muguruza, şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Venus Williams, finalde Muguruza'nın rakibi oldu
Venus Williams, finalde Muguruza'nın rakibi oldu Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 10'uncu gününde tek kadınlarda 10 numaralı seribaşı Venus Williams, Britanyalı Johanna Konta'yı mağlup ederek Wimbledon'da 9. kez finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wimbledon'da ilk finalist Muguruza
Wimbledon'da ilk finalist Muguruza Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da, tek kadınlarda Slovak Magdalena Rybarikova'yı 2-0 mağlup eden İspanyol Garbine Muguruza, finale yükselen ilk isim oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Venus Williams ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki venus williams haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.