Venedik

Venedik

Son dakika venedik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan venedik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını venedik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Venedik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan venedik gelişmeleri de dahil olmak üzere 990 venedik haberi bulunmuştur. Tüm venedik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri'nin keyfini gondol ile sürüyor.
17.04.2024 Adana
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
“Oyuk Ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda!
“Oyuk Ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda! İKSV'nin koordinasyonunu üstlendiği Venedik Bienali Uluslararası Sanat Sergisi Türkiye Pavyonu bu yıl Gülsün Karamustafa’nın mekâna özel ürettiği eseri "Oyuk ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli" başlıklı sergisine evsahipliği yapacak.
18.02.2024 Yaşam
Osmanlı Devleti'nde Kapütülasyonlar Neden Ve Nasıl Sürekli Hale Getirilmiştir?
Osmanlı Devleti'nde Kapütülasyonlar Neden Ve Nasıl Sürekli Hale Getirilmiştir? Kapitülasyon kelime anlamı ile bir devletin sözleşme imzalayarak veya bir anlaşmaya ulaşarak başka devletlere ekonomik ve sosyal imtiyazlar tanıması anlamına gelmektedir. Tarihe bakıldığında ilk kapitülasyon örneğine Bizanslılarda rastlanılmaktadır. Bunun yanı sıra Anadolu Selçuklu Devleti, bazı Arap devletleri ve Memlüklüler de kapitülasyon vermeye başlamışlardır.
10.02.2024 Yaşam
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi Kar Kardeşliği gerçek mi? Bir uçağın And Dağlarının orta yerine düşmesinin ardından, hayatta kalan yolcular evlerine dönmek için güçlerini birleştirmesini ve birbirlerine ümit kaynağı olmasını anlatan filmin hikayesi dikkatleri üzerine çekti. Peki, Kar Kardeşliği hikayesi gerçek mi kurgu mu? İşte Kar Kardeşliği filmi gerçek hikayesi…
6.01.2024 Televizyon
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
Pasarofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Pasarofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Pasarofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Pasarofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin dünya siyasetinde uzun yıllar etkin bir rol oynamış olduğu bilinir. Tabi bu yüzden devletin sıkça antlaşmalar imza attığı görülmüştür. Bazı antlaşmalar Osmanlı Devleti'nin yararına olurken bazıları ise zararına olmuştur. Tarihe baktığımız zaman Osmanlı'nın imzaladığı antlaşmalar arasında Pasarofça'da bulunur. Pasarofça Antlaşması'nın Osmanlı açısından olumsuz sonuçlar doğurmuş olduğunu söyleyebiliriz.
14.09.2023 Eğitim
Karlofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Karlofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Karlofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Karlofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğu yükseliş döneminin ardından oldukça sıkıntılı bir döneme girmişti bu döneme duraklama dönemi adı verilmiştir. Duraklama döneminde yapılan savaşlarda batı da toprak kaybetmeye başlamıştır. 
10.09.2023 Eğitim
Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde göz kamaştırdı
Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde göz kamaştırdı Bir markanın davetlisi olarak Venedik Film Festivali'ne katılan oyuncu Melis Sezen, kırmızı halı için tercih ettiği kombiniyle gözleri üzerine çekti.
5.09.2023 Magazin
Demet Özdemir Venedik Film Festivali kombini eleştirildi! Eteğinin fiyatın dudak uçuklattı
Demet Özdemir Venedik Film Festivali kombini eleştirildi! Eteğinin fiyatın dudak uçuklattı Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 80. Uluslararası Venedik Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü aldı. Demet Özdemir'in festival kombini sosyal medyada gündem olurken, giydiği eteğin fiyatı dudak uçuklattı.
2.09.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da  Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü Farah Zeynep Abdullah, bu yıl 80’inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali’nin yan etkinliği Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü.
1.09.2023 Magazin
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım'
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım' İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener aradığı mutluluğu Tolga Arman'da buldu. 46 yaşına basan deneyimli manken Demet Şener doğum günü kutlaması için Tolga Arman ile Venedik'e gitti. Romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Şener, "Erken kutlama. Beni dünyanın en şanslı kadını hissettiren sevgilimin gözünden" notunu düşerek sevgilisine teşekkür etti.
11.04.2023 Magazin
İtalya’daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti
İtalya’daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti Türk Hava Yolları (THY), İtalya'daki grev nedeniyle 2 Nisan Pazar günü yapılması planlanan bazı seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
31.03.2023 Ekonomi
Sinema sektörüne 92 milyon lira destek
Sinema sektörüne 92 milyon lira destek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, sinema sektörüne 2022 yılı içerisinde 293 proje için 92 milyon 198 bin lira destek sağlandı.
22.11.2022 Ekonomi
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı!
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı! Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide başrol oynayan Gökçe Bahadır, yaklaşık 8 ay önce müzisyen Emir Ersoy ile nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten, yeni bir fotoğraf geldi. 40 yaşındaki Bahadır, kendisinden dört yaş büyük eşiyle verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi.
27.10.2022 Magazin
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu!
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden ünlü çift, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak birlikte Venedik'e giden ikiliden gondol fotoğrafı geldi. 23 yaşındaki Daner, sevgilisiyle pozunu kalp emojisiyle paylaştı.
25.10.2022 Magazin
Gökçe Bahadır, Venedik pozlarıyla ilgi odağı oldu!
Gökçe Bahadır, Venedik pozlarıyla ilgi odağı oldu! Gökçe Bahadır müzisyen Emir Ersoy ile şubat ayında Alaçatı'da dünyaevine girmişti. Oyunculuktaki başarısını şarkıcılıkta da kanıtlayan Gökçe Bahadır, müzisyen eşi Emir Ersoy'la verdiği konserlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel oyuncu son olarak Venedik pozlarıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu
14.09.2022 Magazin
Hakan Sabancı ve Emma Suki arasında sürpriz yakınlaşma! Aynı masada samimi halleri dikkat çekti
Hakan Sabancı ve Emma Suki arasında sürpriz yakınlaşma! Aynı masada samimi halleri dikkat çekti Hakan Sabancı film festivali için gittiği Venedik’te İsveçli oyuncu ve model Emma Suki ile görüntülendi. Aynı masada görüntülenen ikili, samimi halleriyle dikkat çekti.
10.09.2022 Magazin
Burcu Özberk, Venedik Film Festivali’nde kıyafetiyle olay oldu!
Burcu Özberk, Venedik Film Festivali’nde kıyafetiyle olay oldu! Aşk Mantık İntikam final yapınca dinlenme kararı alan Burcu Özberk son olarak gelen teklifleri değerlendiriyordu. Bol bol tatil yapan güzel oyuncu soluğu Venedik Uluslararası Film Festivali’nde aldı. Özberk'in süper minili tarzı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Kadın vampir keşfi! Defin şekilleri dehşete düşürdü: Ayağa kalkmaya çalışırsa orak boğazını kesiyormuş
Kadın vampir keşfi! Defin şekilleri dehşete düşürdü: Ayağa kalkmaya çalışırsa orak boğazını kesiyormuş Polonya'nın Pien köyündeki 17. yüzyıldan kalma bir mezarlıkta yapılan arkeolojik çalışmalar sırasında bir 'kadın vampir' kalıntısı bulundu. 'Ölülerin geri dönüşüne karşı korunmak', İtalyan vampirler ve cadıların mezardan çıkıp insanları yemesini önlemek için boynuna orak yerleştirildiği, ayağına da asma kilit takıldığı görüldü.
3.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Venedik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki venedik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.