Fenerbahçe'de son dakika Mesut Özil gelişmesi! Ali Koç'un mail kutusundan Kosovalı yıldız çıktı
Fenerbahçe'de son dakika Mesut Özil gelişmesi! Ali Koç'un mail kutusundan Kosovalı yıldız çıktı Sezon başında Vitor Pereira büyük sorunlar yaşadıktan sonra Ali Koç'un 'Ticari işleri bırakıp futbola yoğunlaşması lazım' tepkisiyle karşı karşıya kalan Mesut Özil'in İsmail Kartal'ın kararıyla kadro dışı kalması Fenerbahçe cephesinde bomba etkisi yarattı. Yıldız futbolcuyu MLS Ligi'ne göndermeye hazırlanan Koç'un Kosovalı 21'lik yetenekle ilgilendiği ortaya çıkarken, sarı lacivertli yönetimin Mesut'un maaş külfetinden kurtularak rahatlamak istediği bildirildi.
25.03.2022 Fenerbahçe
Kouyassi, Puchacz ve Visca'dan sonra Trabzonspor'dan 4.bomba! Valmir Veliu sürprizi
Kouyassi, Puchacz ve Visca'dan sonra Trabzonspor'dan 4.bomba! Valmir Veliu sürprizi Kouyassi, Puchacz ve Edin Visca'yı renklerine bağlayan Trabzonspor, Fatih Terim'in transfer listesinde bulunan Kosovalı yıldız Valmir Veliu için görüşmelere başladı.
10.01.2022 Trabzonspor
Beşiktaş ve Galatasaray Valmir Veliu için karşı karşıya geldi
Beşiktaş ve Galatasaray Valmir Veliu için karşı karşıya geldi Kerem Aktürkoğlu ile Larin'in yerini doldurmak için harekete geçen Sergen Yalçın ve Fatih Terim'in 21 yaşındaki Kosovalı genç yetenek Valmir Veliu'nin peşinde olduğu ortaya çıktı.
19.11.2021 Galatasaray