Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Kouyassi, Puchacz ve Visca'dan sonra Trabzonspor'dan 4.bomba! Valmir Veliu sürprizi

Kouyassi, Puchacz ve Visca'dan sonra Trabzonspor'dan 4.bomba! Valmir Veliu sürprizi

Kouyassi, Puchacz ve Edin Visca'yı renklerine bağlayan Trabzonspor, Fatih Terim'in transfer listesinde bulunan Kosovalı yıldız Valmir Veliu için görüşmelere başladı.

Kouyassi, Puchacz ve Visca'dan sonra Trabzonspor'dan 4.bomba! Valmir Veliu sürprizi

Şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerine tarihi fark atan ve bazı otoritelere göre Nisan ayında mutlu sona ulaşacak olan Trabzonspor, Süper Ligde devre arasını dolu dolu geçiren en flaş takım oldu.

TRABZONSPOR'DAN VALMİR VELİU BOMBASI

Fildişili kanat forvet Kouyassi, 𝐓𝐲𝐦𝐨𝐭𝐞𝐮𝐬𝐳 𝐏𝐮𝐜𝐡𝐚𝐜𝐳, Edin Visca gibi oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor’un ismi sır gibi saklanan genç bir futbolcuyu renklerine bağlayacağı öğrenilirken, bu ismin Valmir Veliu olduğu ortaya çıktı.



Daha önce Fatih Terim’in transfer listesinde olmasına rağmen Galatasaray’daki değişimden etkilenen ve transferi yarıda kalan Veliu’nin Trabzonspor’a imza atacağı belirtilirken, bordo mavili yönetimin 21 yaşındaki Kosovalı’nın menajeri Rahman Kıçe’yle görüşmelere başladığı kaydedildi.




AHMET AĞAOĞLU LLAPİ İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Kendi yaş grubunun en iyileri arasında gösterilen ve topla hız konusunda Messi,Ronaldo gibi yıldızlara kafa tutan Veliu’nin Abdullah Avcı tarafından oldukça beğenildiği ifade edilirken, kendisine sunulan rapora göre hareket eden Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun vakit kaybetmeden Llapi kulübüyle masaya oturduğu bildirildi.

VELİU MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

Haberin Devamı

Llapi’de 18 maçta 6 gol 6 asistlik performansıyla göz dolduran Veliu’nin Kosova Milli Takımı’na kadar yükselmesi dikkatlerden kaçmazken, balkan ülkelerindeki yetenekleri bulup keşfetme konusunda takdir edilen Lazio Sportif Direktörü İgli Tare’nin de Veliu için nabız yokladığı vurgulandı.



Kosova Futbol Federasyonu tarafından devre arasının en iyi 11’ine seçilen Veliu’nin Transfermarkt’a göre 400 bin euro’luk piyasa değeri bulunurken, önümüzdeki sezon çok büyük bir ihtimalle şampiyonlar ligine gidecek olan Trabzonspor’un bu yatırımı yapmaya hazır olduğu bilgisi verildi.