Vejeteryan

Vejeteryan

Son dakika vejeteryan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vejeteryan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vejeteryan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vejeteryan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vejeteryan gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 vejeteryan haberi bulunmuştur. Tüm vejeteryan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pesketaryan beslenmenin faydaları! Kalbi ve beyni iyileştiriyor, kasları onarıyor, iltihapları azaltıyor...
Pesketaryan beslenmenin faydaları! Kalbi ve beyni iyileştiriyor, kasları onarıyor, iltihapları azaltıyor... Birçok rahatsızlığa ve hastalığa iyi gelen Pesketaryan beslenme ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut yanıtladı. Balık veya diğer suda yaşayan hayvanları içeren vejeteryan bir diyet türü olan Pesketaryan beslenmenin faydaları ve yararları...
12.09.2023 Sağlık
Bebek olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu!
Bebek olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu! Filmleri aratmayan olay ABD'de yaşandı. Oklahoma eyaletinde yaşayan bir kadın kendisiyle ilgili gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte bir anda kendini gazete manşetlerinin üst sıralarında buldu. 'Bebek Holly' olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu ve hayatıyla ilgili akılalmaz gerçeği öğrendi...
10.06.2022 Dünya
Gıda, tüm üretim ve tedarik ağı çözümleri bu fuarda!
Gıda, tüm üretim ve tedarik ağı çözümleri bu fuarda! Artan dünya nüfusu, iklim krizi, savaşlar nedeniyle son yılların en önemli gündemi olan gıda, tüm üretim ve tedarik ağıyla çözüm arayışına girdi. Bu arayışa çözüm olmak hedefiyle İstanbul, 30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında gıda sektörünün en önemli uluslararası organizasyonlarından olan YES FOOD EXPO & FORUM’a ev sahipliği yapacak.
13.05.2022 Ekonomi
Vitamin takviyeleri gerekli mi? Kime, hangi vitamin takviyeleri uygun?
Vitamin takviyeleri gerekli mi? Kime, hangi vitamin takviyeleri uygun? Vitamin eksikliği pek çok önemli sağlık sorununa neden olabilir. Vitaminlerin doğal yollardan alınmasının önemli olduğunu vurgulayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Derya Fidan, günlük tüketilmesi gereken elzem aminoasit, yağ asidi ve karbonhidrat bileşenleri ile yerine konması son derece önemli olduğunu vurguladı. Peki, Takviye vitaminlere gerçekten ihtiyacımız var mı? Hangi vitamin ne kadar kullanılmalı? İşte vitaminler ile ilgili bilmeniz gerekenler...
6.08.2021 Sağlık
Vegan beslenme çocuklara zarar verebilir!
Vegan beslenme çocuklara zarar verebilir! Bir araştırmaya göre vegan beslenmenin özellikle çocuklarda kemik büyümesini engellediği ortaya çıktı. Uzmanlar, yaşam tarzı olarak vegan beslenmeyi kabul eden ebeveynleri uyarıyor.
24.01.2021 Sağlık
Koronavirüs beslenme trendlerini altüst etti!
Koronavirüs beslenme trendlerini altüst etti! Koronavirüs salgınının etkileri beslenme alışkanlıklarımıza da yansıdı. Geçen yıllarda hayatımıza giren vegan beslenme, belli aralıklarla beslenme (intermitten fasting), ketojenik diyet, sezgisel beslenme, glütensiz beslenme gibi trendler yerini daha sıradan, dengeli ve doğal beslenmeye bıraktı. Diyetisyen Emel Terzioğlu Arslan, salgın süreciyle birlikte daha da artan sağlıklı beslenme kaygısının beslenme önceliklerimize nasıl etkilediğini anlattı.
6.12.2020 Sağlık
Mahatma Gandhi'nin posta kutusuna bırakılan gözlüğü rekor fiyata satıldı
Mahatma Gandhi'nin posta kutusuna bırakılan gözlüğü rekor fiyata satıldı Mahatma Gandhi'nin gözlüğü İngiltere'de rekor fiyata satıldı. Posta kutusuna bırakılan gözlük yaklaşık 2 milyon 496 bin liraya alıcı buldu.
22.08.2020 Dünya
Türkiye kolonyasız kalmayacak
Türkiye kolonyasız kalmayacak Eyüp Sabri Tuncer’in 3’üncü kuşak temsilcisi Engin Tuncer, “Etil alkol ihtiyacımız arttı. Şeker fabrikalarındaki melastan alkol ihtiyacımızı karşılıyoruz. Artan talebe karşı günde 45 ton alkol kullanarak 60 ton kolonya üretiyoruz. Yeterli alkol bulursak 100 ton kolonya da üretme kapasitemiz var” diye konuştu.
18.03.2020 Gündem
Lösemiyi önlemek için 'doğru beslenme' uyarısı
Lösemiyi önlemek için 'doğru beslenme' uyarısı Prof. Dr. Namık Yaşar Özbek, "Gebelik döneminde tütsülenmiş, kızarmış ve işlenmiş yiyeceklerin kullanımı, salam, sucuk gibi yiyecekler, kızartma sırasında oluşan toksik maddeler çocuklarda kanser gelişimini artırabiliyor." dedi.
16.02.2020 Sağlık
Bedenin gizli kahramanı: B12 vitamini
Bedenin gizli kahramanı: B12 vitamini İç Hastalıkları, Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Gümürdülü, 'B12'nin, diğer adıyla ‘Kobalamin’ olarak bilinen, vücudun kırmızı kan hücreleri üretmesinde büyük önem taşıyan bir vitamin olduğunu bildirdi.
28.10.2019 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir şey kabul edilemez!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir şey kabul edilemez! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta 'Nefret Söylemiyle Mücadele' temalı etkinlikte "İslam'ı terörle bir araya getirmek ahlaksızlıktır, böyle bir şey kabul edilemez." dedi.
25.09.2019 Siyaset
15 yaşına dek kıyamet günü tarikatı tarafından büyütüldü!
15 yaşına dek kıyamet günü tarikatı tarafından büyütüldü! Ben Shenton, hayatının ilk 15 yılını, yakında dünyanın sonunun geleceğini düşünen bir kıyamet günü tarikatında geçirdi. Dünyanın sonu gelmedi ama bir gün polis geldi ve Shenton'ı yeni ve hiç tanımadığı bir dünyaya, gerçek dünyaya attı.
21.08.2019 Dünya
İslam konferansında 'domuz eti' skandalı!
İslam konferansında 'domuz eti' skandalı! Almanya'da 28 Kasım'da düzenlenen 4. Almanya İslam Konferansı'nda domuz eti ikram edilmesinin ortaya çıkması tartışmalara yol açtı.
3.12.2018 Dünya
Keçinin yediği her ot yenir
Keçinin yediği her ot yenir Ege Bölgesi’nde doğada yetişen otlar o kadar çok ki… Bunları en iyi, mübadele ile Girit’ten göçenler bilir. ‘Hangi otlar yenir?’ sorusuna, Girit göçmeni ”Keçinin yediği her ot yenir” cevabını verir.
20.04.2018 Arşiv
20 yaş daha genç olabilirsiniz
20 yaş daha genç olabilirsiniz Oprah Winfrey’in ‘Hayatımı değiştirdi’ dediği Bob Greene’in çok satan kitabı ’20 Yaş Daha Genç’te, daha genç görünmenin, hissetmenin ve olmanın sırlarına dair bilimsel ve pratik bir program öneriyor.
30.12.2017 Arşiv
Erken menopoza yol açan 14 neden!
Erken menopoza yol açan 14 neden! ABD’de menopoza girme yaşı ortalama 52, Avrupa’da 50 iken, ülkemizde ise kadınlar genellikle 46-50 yaşlarında menopoza giriyor. Ayrıca çalışmalara göre, ülkemizde her 100 kadından 3'ü erken menopoz açısından risk altında.
18.10.2017 Sağlık
Adım adım zayıfladı Instagram fenomeni oldu
Adım adım zayıfladı Instagram fenomeni oldu İki çocuk annesi Malin Bjork hamilelikte 42 bedene kadar çıktı. Yeme alışkanlıklarını değiştiren ve spora başlayan Bjork altı ayda 34 bedene indi. Malin diğer annelere ilham vermek için adım adım zayıflamasanı paylaşıyor.
25.08.2017 Arşiv
Hayatta acılar geçici başarı kalıcı
Hayatta acılar geçici başarı kalıcı Sunucu ve Lisanslı Atlet Ece Vahapoğlu, Everest Maratonu’nda 21 km’lik yarı maratonu 3 saat 48 dakikada tamamladı ve kadınlarda dördüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.
7.07.2017 Arşiv
Vejeteryan adama sığır çiftliği miras kaldı bakın o ne yaptı!
Vejeteryan adama sığır çiftliği miras kaldı bakın o ne yaptı! İngiltere’de kendisine bir sığır çiftliği miras kalan Jay Wilde vejeteryan olduğu için ineklerini özgür bıraktı.
6.07.2017 Dünya
Vinleks rüzgarı
Vinleks rüzgarı Paris Moda Haftası’nda öğrendiğimiz bir şey varsa, o da gelecek yıl metalik renklerin parlaklığını deri görünümüyle birleştiren vinlex trendinin vitrinleri kasıp kavuracağı
10.03.2017 Arşiv
'Aşk 3 yılda bitmez, biten sekstir'
'Aşk 3 yılda bitmez, biten sekstir' Zeynep Casalini'den ses getirecek sözler...
25.12.2016 Magazin
Müge Boz bu evde yaşayacak!
Müge Boz bu evde yaşayacak! Oyuncu Müge Boz, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Toluklar Köyü'nde ev satın aldı...
27.10.2016 Magazin
Pokemon Go’ya karşı ilk dava Hindistan'da açıldı!
Pokemon Go’ya karşı ilk dava Hindistan'da açıldı! Pokemon Go’ya karşı ilk dava Hindistan’da açıldı. Konuyu mahkemeye taşıyan Hindistanlı avukat Pokemon Go oyunundaki yumurta ödüllerinin vegan olan milyonlarca dindar Hindistanlı için tiksindirici olduğunu savundu
17.06.2021 Dünya
Et yemeyen çocukların beslenmesine dikkat
Et yemeyen çocukların beslenmesine dikkat Okul öncesi dönem boyunca büyüme ve gelişme çok hızlı olduğu için çocukların beslenmesini iyi ayarlamanın çok önemli olduğunu vurgulayan Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük, bazı okul öncesi çocukların, ebeveynleri vejetaryen olmamasına rağmen doğuştan hayvansal yiyecek tüketmeye duyarlı olduklarını ve bazen her tür eti reddettiklerini söyledi...
16.08.2016 Sağlık
Taze balığın adresi
Taze balığın adresi Haftada en az iki kez tüketmemiz gereken balık, en özel günlerimizin mönülerini süslemeyi başarıyor. Her gün 40 farklı balık ve meze çeşitiyle Ataşehir’de hizmet veren Beluga Fish Gourmet’in İşletme Sahibi Mihael İpekoğlu, balık hakkında merak ettiklerimizi cevapladı. Balığın yanında süt ürünleri tüketilmez efsanesini de “Taze olduğu taktirde tüketilebilir” şartıyla yıktı...
5.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vejeteryan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vejeteryan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.