Vedat Milor

Vedat Milor

Son dakika Vedat Milor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vedat Milor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vedat Milor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vedat Milor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vedat milor gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 vedat milor haberi bulunmuştur. Tüm vedat milor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım'da Cevabi Kaymaklı Boşnak Köftesi tarifi!
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım'da Cevabi Kaymaklı Boşnak Köftesi tarifi! Vedat Milor ile Tadına Doyamadım adlı lezzet programının bu haftaki bölümünde Bosna lezzetleri yer aldı. i İşletme sahibi Cüneyt Has'ın mekanında Cevabi Kaymaklı Boşnak Köftesi'ni deneyimleyen Milor yorumlarda bulundu.
22.01.2024 Yaşam
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor Türkiye’de yeme-içme kültürünün marka ismi Vedat Milor, en özel lezzet rotalarıyla teve2'de. Ünlü gastronomi yazarı, yeni programı 'Vedat Milor ile Tadına Doyamadım' ile şehir şehir dolaşıyor, lokantaların menülerinde öne çıkan tatları keşfediyor.
5.12.2023 Televizyon
Kapı kemiren de var mozaik tozu için de! Ayasofya Camisi’nin hurafelerle imtihanı...
Kapı kemiren de var mozaik tozu için de! Ayasofya Camisi’nin hurafelerle imtihanı... Ayasofya Camisi’nin tahrip edilen tarihi kapısının bir hurafeye kurban gitmiş olabileceği tartışılıyor. Bazı ziyaretçilerin ‘kutsal olduğu’ gerekçesiyle kapının parçalarını yediği iddia ediliyor. Bu iddiaları ve Ayasofya hurafelerini uzmanlara sorduk...
23.04.2022 Gündem
Vedat Milor'dan kızıyla çekildiği fotoğrafa yorum yapan takipçisine jet yanıt
Vedat Milor'dan kızıyla çekildiği fotoğrafa yorum yapan takipçisine jet yanıt Yemek eleştirmeni Vedat Milor, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman ailesiyle olan fotoğraflarını paylaşan Milor, sosyal medyadan gelen eleştirilere sessiz kalmıyor. Son olarak kızı Ceylin ile çekilen bir fotoğrafına gelen yoruma cevap vermeyi ihmal etmedi.
24.12.2021 Magazin
Vedat Milor'dan yeni anket! Sosyal medya iki bölündü...
Vedat Milor'dan yeni anket! Sosyal medya iki bölündü... Yemek eleştirmeni Vedat Milor, sosyal medyada yeni bir anket paylaştı. Milor, anketinde, takipçilerine sütlaç ve baklava arasında kalsalar hangisini ısmarlayacaklarını sordu.
20.03.2021 Magazin
Vedat Milor'dan çorba anketi: Mercimek mi, tarhana mı?
Vedat Milor'dan çorba anketi: Mercimek mi, tarhana mı? Türkiye’nin sosyal medya anketleriyle de fenomene dönüşen ünlü gurme Vedat Milor, ülkenin lezzet tercihlerini sormaya devam ediyor. Vedat Milor son anketinde bu sefer de takipçilerine 'Mercimek mi, tarhana mı?' diye sordu. İşte 226 bini aşkın kişinin oy kullandığı 'Mercimek mi, tarhana mı?' sorusunun anket sonucu...
11.02.2021 Gündem
Vedat Milor'dan yeni anket: Tarhana mı, mercimek mi?
Vedat Milor'dan yeni anket: Tarhana mı, mercimek mi? Yemek eleştirmeni Vedat Milor, sosyal medyada yeni bir anket paylaştı. Tarhana mı, mercimek mi?
6.02.2021 Magazin
Vedat Milor: Soğuk denizi hissetmeyi özledim!
Vedat Milor: Soğuk denizi hissetmeyi özledim! Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan yemek eleştirmeni Vedat Milor, corona virüs salgını nedeniyle eve kapandı. Milor, bu süreçte en özlediği şeyi takipçileriyle paylaştı.
25.03.2020 Magazin
Sebze atışması Meclis'te
Sebze atışması Meclis'te Prof. Dr. Canan Karatay ile gastronomi yazarı Vedat Milor arasındaki “sebze” atışmasına Meclis Obeziteyle Mücadele Komisyonu Başkanı Mihrimah Belma Satır da katıldı.
13.02.2020 Yaşam
Canan Karataya ve Vedat Milor birbirine girdi! 'Hıyar yemeyi bırakıyoruz'
Canan Karataya ve Vedat Milor birbirine girdi! 'Hıyar yemeyi bırakıyoruz' Prof. Dr. Canan Karatay’ın koronavirüsten nasıl korunulması gerektiğini anlatırken kullandığı, “Turp yerseniz turp gibi, fıstık yerseniz fıstık gibi olursunuz” sözleri sosyal medyada sebze polemiği yarattı. Karatay’ın sözlerine Vedat Milor’un Twitter’da verdiği ‘hıyarlı’ yanıt esprili bir atışmaya dönüştü.
12.02.2020 Yaşam
Bülent Ersoy: Vedat Milor Bey yemeğe gelsin
Bülent Ersoy: Vedat Milor Bey yemeğe gelsin Yılbaşını sahnede geçiren Bülent Ersoy'un, kulisine istediği yemekleri; Twitter hesabından ti’ye alan gurme Vedat Milor’a, Diva'dan yanıt gecikmedi. Ersoy, Milor'u yemeğe davet ederek, “Hesabı da ben ödeyeceğim" dedi.
2.01.2020 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri sonrası büyük ilgi gördü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri sonrası büyük ilgi gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendisine ikram edilen Kastamonu pastırmasını yedikten sonra, "Mantıda Kayseri, pastırmada Kastamonu” demesi üzerine Kastamonu pastırmasına talepler arttı. Ünlü gurme Vedat Milor’dan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da lezzetini beğendiği Kastamonu pastırması üreticisinin yüzünü güldürdü. Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin ardından Kastamonu pastırmasına yönelik taleplerin arttığını açıkladı.
8.12.2019 Gündem
Vedat Milor'dan takipçisine! 'Parası için evlendim'
Vedat Milor'dan takipçisine! 'Parası için evlendim' Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Vedat Milor yine gündem oldu.
6.12.2019 Magazin
Kahvaltıların vazgeçilmezi simit Oxford İngilizce Sözlüğü'ne girdi
Kahvaltıların vazgeçilmezi simit Oxford İngilizce Sözlüğü'ne girdi Oxford İngilizce Sözlüğü'ne ekim ayı güncellemesinde farklı ülkelerden birçok kelime eklendi. Türkiye'den sözlüğe giren kelime ise 'simit' oldu.
23.10.2019 Gündem
‘Simit’ Oxford Sözlük’te
‘Simit’ Oxford Sözlük’te Oxford İngilizce Sözlüğe birçok yeni kelime eklendi. Sözlüğün ekim ayı güncellemesinde Türkiye’den de bir yiyecek yer alıyor.
23.10.2019 Gündem
Vedat Milor'dan yeni anket: Balığa limon sıkılır mı?
Vedat Milor'dan yeni anket: Balığa limon sıkılır mı? Daha önce sosyal medya hesabı Twitter'dan menemen soğanlı mı yapılır soğansız mı yapılır anketiyle adeta infial etkisi yaratan Vedat Milor bu kez balığı ele aldı.
27.08.2019 Magazin
Vedat Milor saldırıya uğradığını duyurdu!
Vedat Milor saldırıya uğradığını duyurdu! Gurme Vedat Milor, Burgazada'da sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Vedat Milor yaşadığı olayı Twitter hesabından takipçileri ile paylaşırken, dikkat çeken detaylar aktardı.
30.07.2019 Magazin
"En sevdiğim tatlı eşimin dudakları"
"En sevdiğim tatlı eşimin dudakları" Ünlü gurme Vedat Milor, sosyal medya hesabından takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu.
16.07.2019 Magazin
'Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir'
'Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir' Bir televizyon kanalında ekranlara gelen yarışma programına katılan iki yarışmacı son günlerin en çok konuşulan konuları arasına girdi. “Yeni doğmuş, sütle beslenen sığır yavrusuna ne denir?” sorusuna verdikleri yanıt olay oldu.
8.07.2019 Yaşam
Vedat Milor: Soğanlı menemene mi kızdı acaba?
Vedat Milor: Soğanlı menemene mi kızdı acaba? Yemek eleştirmeni Vedat Milor, Barbaros Şansal'ın kendisini twitter'dan engellediğini belirtirken, ünlü modacıya "Soğanlı menemene mi kızdı acaba?" sorusunu yöneltti.
20.12.2018 Magazin
Vedat Milor'dan G.Saray yönetimine sert tepki!
Vedat Milor'dan G.Saray yönetimine sert tepki! Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından yönetime tepki gösterdi.
23.11.2018 Galatasaray
Vedat Milor: Neden bu kadar kötüsünüz?
Vedat Milor: Neden bu kadar kötüsünüz? Gurme Vedat Milor, instagram hesabından eşiyle bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa gelen çirkin yoruma, "Neden bu kadar kötüsünüz?" şeklinde cevap verdi.
20.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vedat Milor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vedat milor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.