Vatanım Sensin Dizi

Vatanım Sensin Dizi

Son dakika Vatanım Sensin dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vatanım Sensin dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vatanım Sensin dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatanım Sensin Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatanım sensin dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 vatanım sensin dizi haberi bulunmuştur. Tüm vatanım sensin dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Canıma tak etti
Canıma tak etti ‘Vatanım Sensin’ dizi setindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Kubilay Aka ve Miray Daner çifti önceki akşam Arnavutköy’de el ele görüntülendi.
21.08.2018 Magazin
'Vatanım Sensin'de beklenmeyen ayrılık!
'Vatanım Sensin'de beklenmeyen ayrılık! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin'de bomba bir ayrılık daha olacak. İşte Vatanım Sensin'den ayrılacak o ünlü oyuncu...
14.02.2018 Magazin
Vatanım Sensin'de şoke eden iki ayrılık!
Vatanım Sensin'de şoke eden iki ayrılık! Kanal D'de ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde iki sürpriz ayrılık yaşanacak!
5.01.2018 Televizyon
'Vatanım Sensin'de bomba transfer!
'Vatanım Sensin'de bomba transfer! Kanal D'nin sevilen dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.
14.12.2017 Televizyon
Vatanım Sensin'de flaş gelişme! O isim artık yok...
Vatanım Sensin'de flaş gelişme! O isim artık yok... Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'in çekimleri, önümüzdeki günlerde başlayacak. Fenomen dizi Vatanım Sensin yeni sezonda bomba bir değişiklikle geliyor.
10.08.2017 Televizyon
Vatanım Sensin'de 'Kara Fatma' fırtınası!
Vatanım Sensin'de 'Kara Fatma' fırtınası! Vatanım Sensin'de Kara Fatma diziye bomba gibi düştü. Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Vatanım Sensin'de Kara Fatma'yı hangi ünlü oyuncu oynuyor? İşte Kara Fatma'nın merak edilen hikayesi...
28.04.2017 Televizyon
Vatanım Sensin'de sürpriz gelişme!
Vatanım Sensin'de sürpriz gelişme! Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'de sürpriz gelişme. İki ünlü isim diziye dahil oldu.
25.04.2017 Televizyon
Centilmen Halit
Centilmen Halit ‘Vatanım Sensin’ dizi ekibi Suzan Kardeş’in sahne aldığı Şişli’de bir restoranda felekten bir gece çaldı.
14.03.2017 Magazin
Albay Cevdet’in gerçek kimliği ortaya çıktı!
Albay Cevdet’in gerçek kimliği ortaya çıktı! Kanal D ekranlarının fenomeni haline gelen tarih temalı dizisi Vatanım Sensin'de Albay Cevdet'in gerçekte Gavur Mü'min lakaplı Albay Mümin Aksoy olduğu ortaya çıktı.
17.02.2017 Magazin
Vatanım Sensin dizisi ne zaman başlayacak?
Vatanım Sensin dizisi ne zaman başlayacak? Vatanım Sensin dizisi Türkiye’nin işgal günlerini anlatan konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Vatanım Sensin'in yeni sezonunu tanıtan fragmanlar yayınlandı. Vatanım Sensin dizisi ne zaman başlayacak?
29.09.2021 Gündem
Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum
Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum Kanal D’deki ‘Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz, Marie Claire dergisine kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.
3.11.2022 Magazin
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı? Kırmızı Oda bu akşam var mı, Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman? Kırmızı Oda dizisinin takipçileri Kırmızı Oda’nın bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, bu akşam Kırmızı Oda var mı?
28.01.2022 Televizyon
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar...
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar... Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, bir süredir Londra'dan fotoğraf paylaşıyordu. Bu fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre İngiltere'de ev alan çift, projeleri olmadığı dönemde Londra'da yaşayacaklar.
26.01.2022 Magazin
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler!
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler! Dolunay dizisinde Burak rolü dikkatleri üzerine çeken Armağan Zengin, pek çok dizide ve projede yer aldı. Halen Devlet Tiyatroları oyuncularından olan Armağan Zengin, özellikle Azerbaycan’da büyük bir hayran kitlesine sahip. Tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu son günlerde yeni projelerle gündem geliyor. Peki, Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.12.2021 Gündem
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Miray Daner ve Boran Kuzum aşk iddialarına yanıt verdi: Biz gerçekten...
Miray Daner ve Boran Kuzum aşk iddialarına yanıt verdi: Biz gerçekten... Miray Daner ve Boran Kuzum, AVM’de bir restoranda kahve içip sohbet etti, çıkışta soruları yanıtladı. Haklarında çıkan aşk iddiaları için de, "Biz gerçekten çok iyi dostuz." dediler.
31.10.2020 Magazin
Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı!
Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı! 'Vatanım Sensin' dizisinde birlikte oynayan Miray Daner ve Boran Kuzum bir kez daha partner olmaya hazırlanıyor. Yoğun iş temposu arasında birbirlerinin fotoğrafını paylaşan Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı.
5.08.2020 Magazin
Çukur'a bomba transfer!
Çukur'a bomba transfer! Show TV ekranlarında yayınlanan 'Çukur' dizisinin oyuncu kadrosuna Nejat İşler dahil oldu.
29.12.2019 Televizyon
Pınar Deniz kimdir, nerelidir? Pınar Deniz'in biyografisi...
Pınar Deniz kimdir, nerelidir? Pınar Deniz'in biyografisi... ‘’Can Dostum’’da Can Yaman’ın partneri olması beklenen Pınar Deniz diziden çekildi. Pek, Pınar Deniz kimdir, nerelidir? İşte Pınar Deniz’in biyografisi…
6.12.2019 Gündem
Halit Ergenç'in yeni imajı şaşırttı
Halit Ergenç'in yeni imajı şaşırttı Oyuncu Halit Ergenç, önceki gün Zorlu Center'da görüntülendi. İki ayrı kitabevine uğradıktan sonra çıkışa yönelen oyuncu, karşılaştığı habercilerle ayaküstü sohbet etti.
11.03.2019 Magazin
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel kararını verdi
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel kararını verdi Halit Ergenç ile Bergüzar Korel yeni dizi sezonu için hayranlarını üzen bir karar verdi! En son Vatanım Sensin'de oynayan çift bu sezon ekranda olmayacak
15.09.2018 Magazin
Engin’le iyi uyum sağladık
Engin’le iyi uyum sağladık BERGÜZAR Korel, önceki gün sahibi olduğu Cihangir’deki kafede görüntülendi.
31.07.2018 Magazin
Yasemin Özilhan: O dizide bana zorla...
Yasemin Özilhan: O dizide bana zorla... Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, Aslı Şen'ın youtube kanalındaki programına konuk oldu.Oyunculuğu bırakan Özilhan, hakkında merak edilenlerini anlattı.
6.07.2018 Magazin
Miray Daner kimdir?
Miray Daner kimdir? Miray Daner kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde final yapan Vatanım Sensin dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Miray Daner ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Miray Daner'in hayatı...
13.06.2018 Gündem
Aşk pozu!
Aşk pozu! Aşkları tanıştıkları dizi setinde başlayan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti ilk kez beraber yer aldıkları bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı
13.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vatanım Sensin Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatanım sensin dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.