Var Mısın Yok Musun

Var Mısın Yok Musun

Son dakika var mısın yok musun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan var mısın yok musun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını var mısın yok musun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Var Mısın Yok Musun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan var mısın yok musun gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 var mısın yok musun haberi bulunmuştur. Tüm var mısın yok musun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti!
Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti! Bir dönemin fenomen yarışması 'Var Mısın Yok Musun' ile adını duyuran daha sonra Survivor yarışmasının ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, yarışmanın ardından rol aldığı dizilerle milyonlarca kişi tarafından tanındı. Şimdilerde sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle gündeme gelen Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti.
27.07.2023 Magazin
Nursel Ergin'in kızını gören inanamadı! 'Annesinin kopyası'
Nursel Ergin'in kızını gören inanamadı! 'Annesinin kopyası' Ünlü sunucu Nursel Ergin kızının yeni yaşını kutladı. Anne-kızı görenler gözlerine inanamadı.
14.12.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak 27 Aralık 2021, Nursel Ergin mi? Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli?
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak 27 Aralık 2021, Nursel Ergin mi? Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli? Kanal D ekranlarında hafta içi her gün gelen, yemek yarışması Gelinim Mutfakta izleyenleri bu hafta programı kimin sunacağını sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim, Nursel Ergin mi?
27.12.2021 Televizyon
Nursel Ergin'in kızı Bengü 23 oldu!
Nursel Ergin'in kızı Bengü 23 oldu! 'Var Mısın Yok Musun' programı ile ünlenen Nursel Ergin kızının doğum gününü sosyal medyadan kutladı.
14.12.2021 Magazin
Nursel Ergin kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta yeni sunucu Nursel Ergin hayatı…
Nursel Ergin kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta yeni sunucu Nursel Ergin hayatı… Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Kanal D ekranlarına hafta için her gün yayınlanan sevilen yarış programı Gelinim Mutfakta’nın yeni sunucusu Nursel Ergin oldu. Konsept değişikliğine gidilen ve her hafta farklı bir sunucunun sunduğu Gelinim Mutfakta’da Nursel Ergin 1 hafta boyunca programı sunacak.
8.11.2021 Gündem
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak, yeni hafta sunucusu kimdir? Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu…
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak, yeni hafta sunucusu kimdir? Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu… Gelinim Mutfakta yeni hafta sunucusu kimdir? Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni sunucu merak ediliyor. Bu hafta programı yeni bir kişi sunacak. İşte Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu…
8.11.2021 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Naciye Teyze'ye sürpriz ziyaret!
Acun Ilıcalı'dan Naciye Teyze'ye sürpriz ziyaret! Acun Ilıcalı, 'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla tanınan Mevlüt Acaroğlu'nun annesi Naciye Acaroğlu'nu Konya'daki evinde ziyaret etti.
9.09.2021 Magazin
Survivor Hanzade kimdir? Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Hanzade'nin hayatı!
Survivor Hanzade kimdir? Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Hanzade'nin hayatı! Ekranların sevilen yarışması Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler'de bu akşam eleme hayecanı yaşanacak. Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de 10. haftanın eleme adayları arasında olan Survivor Hanzade pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hanzade Ofluoğlu eşi kim? Survivor Hanzade hastalığı ne? İşte Survivor Hanzade hakkında merak edilenler...
16.03.2021 Gündem
Nursel Ergin Akyer, eksi 18 derece soğukta mayoyla karlara atladı
Nursel Ergin Akyer, eksi 18 derece soğukta mayoyla karlara atladı Tatil için Moskova’ya giden Nursel Ergin Akyer, eksi 18 derece soğukta mayoyla karlara atladığı görüntüleri Instagram hesabından paylaştı.
15.02.2021 Magazin
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin
Acun'a sulu şaka! Dozunu kaçırınca...
Acun'a sulu şaka! Dozunu kaçırınca... Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla tanınan Manav Aydın, Acun Ilıcalı'ya yaptığı su şakasını abartınca Ilıcalı sinirlendi.
4.06.2019 Magazin
İşte 7 maddelik boşanma protokolü! Şeyma evlenir ya da konuşursa...
İşte 7 maddelik boşanma protokolü! Şeyma evlenir ya da konuşursa... Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın 7 maddelik ‘suskunluk protokolü’nün ayrıntılarına ulaşıldı. Protokole göre Şeyma Subaşı, evlenirse veya konuşursa nafaka kesilecek.
28.11.2018 Magazin
'Siz ne iş yapıyorsunuz?'
'Siz ne iş yapıyorsunuz?' Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, instagram sayfasındaki takipçilerinin azaldığını, bunun da paylaştığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu söyledi. Var Mısın Yok Musun ve Survivior yarışmalarıyla tanınan Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say'ın paylaşımın altına "Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı. Şaka gibi" yazdı. Fazıl Say ise o yoruma şöyle cevap verdi...
21.11.2018 Magazin
1 milyon verseler kabul etmem!
1 milyon verseler kabul etmem! Kızına doğduğu gün Instagram hesabı açtığı için eleştirilen Hakan Hatipoğlu, “1 milyon teklif etseler ‘reklamda oynayın’ deseler kabul etmem” dedi
25.10.2018 Magazin
Hoş geldin Lila
Hoş geldin Lila ‘Var Mısın Yok Musun?’ yarışmasında tanışıp evlenen Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin kızı dünyaya geldi.
19.10.2018 Magazin
Acun Ilıcalı TV8 için bombaları patlattı!
Acun Ilıcalı TV8 için bombaları patlattı! TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’a konuk olan Acun Ilıcalı, kanalın yeni sezonu hakkında bilgiler verdi. Jet Sosyete'nin yeni sezonda TV8'de olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, bunun dışında bir baba kızın hikayesinin anlatılacağı iddialı bir dizinin daha yayınlanacağını açıkladı. Ilıcalı O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda da sürprizlerin olacağını söyledi.
31.07.2018 Televizyon
Sinema bambaşka bir tecrübe
Sinema bambaşka bir tecrübe Var Mısın Yok Musun ve Survivor yarışması ile akıllara kazanan Gizem Hatipoğlu, ilk sinema filmi Kızım ve Ben ile beyazperdeyle tanışıyor. Eşi Hakan ise bugünlerde Survivor adasında ter döküyor.
16.03.2018 Arşiv
Acun şoke eden gerçeği açıkladı!
Acun şoke eden gerçeği açıkladı! Acun Ilıcalı, "Şoke olacağınız bir geçeği açıklayacağım." deyip gönüllüler takımı yarışmacısı Melih'in Var Mısın Yok Musun ve Survivor'da yarışan Metin Özkaya'nın oğlu olduğunu söyledi.
19.02.2018 Magazin
Hakan Hatipoğlu kimdir? (Survivor 2018 Gönüllüler)
Hakan Hatipoğlu kimdir? (Survivor 2018 Gönüllüler) Hakan Hatipoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı merakla aranıyor. Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Hakan Hatipoğlu en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Survivor 2018 5. bölüm tanıtımında sakatlık geçirdiği görülen Hakan Hatipoğlu'nun merak edilen hayatını derledik.
16.02.2018 Gündem
Hakan Hatipoğlu kimdir? (Survivor 2018)
Hakan Hatipoğlu kimdir? (Survivor 2018) Hakan Hatipoğlu kimdir? Sorusu merakla araştırılıyor. Survivor 2018 yarışmasının yeni sezona başlamasıyla birlikte Hakan Hatipoğlu'nun kim olduğu da araştırılmaya başladı. İşte dikkat çeken Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'nun merak edilen hayatı...
13.02.2018 Gündem
Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir?
Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir? Nursel'le Evin Tadı bitti mi? Nursel Ergin kimdir? Sorularının cevapları merakla araştırılıyor. Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Nursel'le Evin Tadı artık yok. Peki Nursel'le Evin Tadı adlı yemek programı neden yayından kaldırıldı? İşte yanıtı...
22.01.2018 Gündem
'Ne kadar kalbiniz kirlenmiş be!'
'Ne kadar kalbiniz kirlenmiş be!' 'Var mısın Yok Musun' yarışmasıyla ünlenen Survivor'la bu ününü perçinleyen Hakan Hatipoğlu'nun eşiyle çıktığı Dubai tatili burnundan geldi.'
5.12.2017 Magazin
Nursel Ergin'e: Yuh sana yazıklar olsun!
Nursel Ergin'e: Yuh sana yazıklar olsun! İş adamı Murat Akyer'i eşinden ayırıp "Her şeye rağmen evlendik" diyen Nursel Ergin'e, Demet Akalın sosyal medyadan çok sert sözlerle yüklendi: Yuh sana yazıklar olsun.
27.11.2017 Magazin
Yazıklar olsun!
Yazıklar olsun! ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasıyla tanınan, yemek programı sunucusu Nursel Ergin, nişanlısı Murat Akyer ile önceki akşam evlendi.
26.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Var Mısın Yok Musun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki var mısın yok musun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.