Gazete Vatan Logo

Nursel Ergin kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta yeni sunucu Nursel Ergin hayatı…

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Kanal D ekranlarına hafta için her gün yayınlanan sevilen yarış programı Gelinim Mutfakta’nın yeni sunucusu Nursel Ergin oldu. Konsept değişikliğine gidilen ve her hafta farklı bir sunucunun sunduğu Gelinim Mutfakta’da Nursel Ergin 1 hafta boyunca programı sunacak.

Nursel Ergin kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta yeni sunucu Nursel Ergin hayatı…

Gelinler ve kaynanalar yarıştığı Gelinim Mutfakta’da bu hafta Nursel Ergin sunuculuk yapacak. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sunucu Nursel Ergin kimdir? Nursel Ergin kaç yaşında, nereli?

GELİNİM MUTFAKTA NURSEL ERGİN KİMDİR?

Gündüz Kuşağının en eğlenceli programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın sunucusu bu hafta Nursel Ergin oldu. Kıyasıya rekabetin döndüğü yarışma her hafta içi her gün 13:00'da Kanal D'de ekrana geliyor.

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı oldu. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi bilinmiyor. Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınmıştır.

İsmini 'Var mısın yok musun?' isimli programla duyuran Nursel Ergin, İstanbul'da 30 Temmuz 1980'de doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var.

2008 senesinde Acun Ilıcalı tarafından sunulan 'Var mısın Yok musun?' adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir.

Haberin Devamı

Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluştu. 37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olup ve Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.