VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarda...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarda... VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarla ilgili açıklama yapıldı. Yüz binlerce müşteriyi kapsıyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre toplam mevduatlar yıllık yüzde 43 arttı. Vadesiz mevduatlar ise yıllık bazda yüzde 81 oranında artırarak 146 milyar TL seviyesine yükseldi. Nakdi ve gayrı nakdi kredilerini bir önceki yıla göre yüzde 46 oranında artıran VakıfBank, 2021 yılında ulaştığı 5 milyar 296 milyon TL brüt karından 1 milyar 120 milyon TL vergi karşılığı ayırarak, 4 milyar 175 milyon TL net kar elde etti.
15.02.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Yarın başlıyor
VakıfBank resmen duyurdu! Yarın başlıyor VakıfBank'tan flaş karar! Dev banka alınan kararı duyurdu. VakıfBank'tan yapılan açıklamada sürecin yarın başlayacağı açıklandı. Birçok kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrası VakıfBank harekete geçti. Bankadan gençleri sevindirecek haber geddi. VakıfBank staj seferberliği duyurusunu yaptı. Üniversite öğrencileri için staj başvuru süreci yarın başlıyor.
21.03.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre...
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre... VakıfBank milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklamayı yaptı. Bir ilk gerçekleşti. VakıfBank,ATM cihazlarında karekod ile karta ve ATM'ye dokunmadan, şifre girmeden para çekilebiliyor. Pandemi dönemiyle birlikte artan hijyen kaygılarıyla karekod ile para çekme işlem adedinde yaklaşık 3 kat; toplam işlem tutarında ise yaklaşık 6 kat artış gerçekleşti. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan "Toplamda 9 milyon dijital müşteri sayısına ve şube dışı kanallardan yapılan işlem sayısında yüzde 95 oranına ulaştık" dedi.
25.12.2020 Ekonomi