Vakıf Kredi

Vakıf Kredi

Son dakika vakıf kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vakıf kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vakıf kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıf Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıf kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 vakıf kredi haberi bulunmuştur. Tüm vakıf kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler...
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler... Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 6 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 6 ay sonra başlıyor. Avantajlı faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor. Kredi başvuruları bugün itibarı ile başladı. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 6 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
1.06.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank'tan kredi hamlesi! Belli oldu
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank'tan kredi hamlesi! Belli oldu Kamu bankaları harekete geçti. Kredi kullanan milyonları kapsıyor. Tüm vatandaşlara duyuruldu. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank finansman desteği sağladı. Türkiye'de geçen yıl Hazine garantisiyle sağlanan kredilerin toplamı 2 milyar 225 milyon doları bulurken, bu kaynağın çoğu kamu bankalarınca alındı.
25.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası ve VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan...
Ziraat Bankası ve VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan... Ziraat Bankası ve VakıfBank resmen açıkladı. Kredi çekecek herkesi ilgilendiriyor. Vatandaşlar ev, araba almak veya ihtiyaçlarını karşılamak için kendilerine en uygun kredi seçeneğini ve düşük faiz oranlarını araştırıyor. Kredi geri ödeme şartları da bu konuda büyük önem taşıyor. Kredi çekmek isteyenlerin ilk tercihi faiz oranlarının daha düşük olması nedeniyle devlet bankaları oluyor. Ziraat Bankası ve VakıfBank'tan kredi çekmek isteyenler güncel kredi faiz oranlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte bankaların güncel ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları...
1.03.2021 Ekonomi
Kredi notu nasıl hesaplanır? Kredi notu nasıl yükseltilir?
Kredi notu nasıl hesaplanır? Kredi notu nasıl yükseltilir? Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle birçok ülke ekonomik anlamda da zor günler geçiriyor. Ülkemizde salgının önüne geçilebilmesi için çok sayıda sektör geçici süre ile işlerine ara verdi. Normalleşme sürecine girilmesi ve yeniden başlayan çalışma hayatıyla birlikte vatandaşların nakit ihtiyaçları arttı. Bu zor süreçlerde bankalar da birbiri ardına uygun koşullarda kredi paketlerini açıkladı. Konuttan taşıta, tatilden beyaz eşyaya kadar farklı ihtiyaçlar için farklı koşullardaki kredi fırsatları vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Fakat başvuru yapan herkesin kredi talebi olumlu sonuçlanmıyor. Kredi çekerken en önemli husus kredi sicili oluyor. Kredi notu düşük olanların kredi sonuçları da olumsuz sonuçlanıyor.
25.06.2020 Ekonomi
Kredide tarihi fırsat! Kimler düşük faizli krediden yararlanabilecek?
Kredide tarihi fırsat! Kimler düşük faizli krediden yararlanabilecek? Corona virüs salgını sonrası kamu bankaları harekete geçti. Ekonomiyi canlandırmak için Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank daha önce görülmemiş düşük faizli kredileri müşterilerinin kullanımına sundu. Ardından kredi kampanasına katılım bankaları da dahil oldu. Şimdi milyonlarca kişi özel bankaların da benzeri şekilde faiz indirimine gitmesini bekliyor. Kredi çekmeyi düşünenlerin ise bazı hususlara dikkat etmesi gerekiyor. İşte bankaya kredi başvurusu yapmadan önce bilmeniz gerekenler...
4.06.2020 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere bir iyi haber daha! İndirim ve...
Ev sahibi olmak isteyenlere bir iyi haber daha! İndirim ve... Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank corona virüs sonrası ekonomiyi canlandıracak kredi paketlerini müşterilerine sondu. Ardından kamu katılım bankaları da aynı kampanyaya dahil olduklarını açıkladı. Şimdi de firmaları devreye girdi ve ev sahibi olmak isteyenlere uygun fırsatlar sunulacağı duyuruldu. Markalı konut projelerinde yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olmak mümkün olacak.
3.06.2020 Ekonomi
Bankalar yarışa girdi! İşte kredi faizlerinde son durum...
Bankalar yarışa girdi! İşte kredi faizlerinde son durum... Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiriyor. Corona virüs salgını sürecinde ekonomik olarak kayba uğrayan vatandaşlara devlet tarafından sağlanan desteğin ardından bankalar da harekete geçti. Nakit ihtiyacı olanların ilk başvurdukları ihtiyaç kredilerinde faiz oranları düşmeye devam ediyor.
1.06.2020 Ekonomi
Hangi bankalar kredi erteliyor? Kredi erteleme kaç ay yapılır?
Hangi bankalar kredi erteliyor? Kredi erteleme kaç ay yapılır? Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı bankalardan gelecek haberdeydi. Corona virüs salgını nedeniyle işini kaybeden ya da ücretsiz izne çıkarılan kişiler banka borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünürken ilk adım devlet bankalarından geldi. Birçok kredi ödemsi ertelenirken, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için de 6 ay ödemesiz kredi imkanı sunuldu. Özel bankalardan kredi kullanan kişiler özel bankalardan da kredi ertelemesi yapılmasını bekliyor. İşte kredi ertelemesi yapan bankalar ve erteleme şartları...
2.04.2020 Ekonomi
Bireysel 10 bin temel ihtiyaç kredisi veriliyor! 6 ay ödemesiz 10.000 TL kredi şartları nelerdir, ne zaman verilecek? 6 ay ertelemeli kredi veren devlet bankaları…
Bireysel 10 bin temel ihtiyaç kredisi veriliyor! 6 ay ödemesiz 10.000 TL kredi şartları nelerdir, ne zaman verilecek? 6 ay ertelemeli kredi veren devlet bankaları… Bireysel 10 bin temel ihtiyaç kredisi veriliyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, hane halkı geliri aylık 5 bin TL ve altında olan bireysel segmentte yer alan müşterilerini finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlattı. Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve etkisini tüm dünyada sürdüren corona virüsü Türkiye'de de görülünce biz dizi önlemler alındı. Virüsün etkisini azaltmak için sağlık yanında ekonomik tedbirler de alınıyor. Bu kapsamında devlet bankaları corona virüsü nedeniyle vatandaşa 'Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi' verecek. 6 ay ödemesiz 10.000 TL temel ihtiyaç kredisi şartları nelerdir? 6 ay ödemesiz kredi ne zaman verilecek? 6 ay ertelemeli kredi bankalar hangileri? Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkban mı bireysel kredi veriyor?
1.04.2020 Ekonomi
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar'
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar' Artık hukuk fakültesini bitirenler doğrudan avukat olamayacak, mezuniyetten sonra sınava girecek. “Hukuk fakültesi ve mezun sayımız fazla. Kaliteyi arttırmalıyız” diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024’ten itibaren Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı’nı kazananların stajyer avukat olabileceğini söyledi.
8.11.2023 Gündem
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı özel öğrencilik ve çift anadal programlarının işleyişinde değişikliğe gitti.
27.09.2023 Eğitim
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
Vakıf üniversitelerine YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı
Vakıf üniversitelerine YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
EYT ile ilgili kredi müjdesi! Flaş erken emeklilik detayı
EYT ile ilgili kredi müjdesi! Flaş erken emeklilik detayı EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının ardından, kıdem tazminatı ödemeleri artan işletmelere sağlanan kredi olanaklarından, kar amacı gütmeyen kurumlar da yararlanabilecek. Vakıf, vakıf üniversitesi, dernek ve bağlı şirketleri ile ticaret ve sanayi odaları, meslek örgütleri ve birlikler de Kredi Garanti Fonu (KGF) destekli kıdem tazminatı kredisi çekebilecek. Öte yandan EYT'den yararlanmak isteyen vatandaşlar için yeni fırsatlar ortaya çıktı. İş Kanunu'ndaki önemli detaylar emeklilik hayali kuran çalışanlara büyük fırsatlar sunuyor. Çalıştığı halde girişi yapılmayan, sigortaya girişi geç bildirilenler için emeklilik hakkı yasalarla mümkün. İşte EYT hakkın kazanmayla ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
5.08.2023 Ekonomi
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Kacır "Sel bölgesinde KOBİ'lere 1 yıl ödemesiz 3 yıl ödemeli 300 bin lira kredi sunduk" dedi. Bakan Kacır "Önümüzdeki 1,5 yıl içinde Ay'a ilk teması gerçekleştireceğiz. İki aşamalı proje olacak. Sert iniş ilki, insansız roket göndereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
7.06.2023 Ekonomi
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi…
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi… Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle halka arzı iki defa ertelenen Göknur Gıda’da talep toplama sona erdi. Borsa İstanbul’da yerini almak için gün sayan Göknur Gıda’nın işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Göknur Gıda ne zaman işlem görecek?
7.03.2023 Ekonomi
Yeni evim kampanyası başvuru sitesi 2023! Yeni evim kampanyası.com.tr açıldı mı, başvurusu nasıl yapılır, yeni evim kampanyasına uygun projeler hangileri?
Yeni evim kampanyası başvuru sitesi 2023! Yeni evim kampanyası.com.tr açıldı mı, başvurusu nasıl yapılır, yeni evim kampanyasına uygun projeler hangileri? Yeni evim kampanyasına başvurular başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortak çalışmalarıyla hayata geçen “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasına başvuruların başlamasıyla kampanya hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Yeni evim kampanyası başvuru sitesi ne, yeni evim kampanyası.com.tr açıldı mı, başvurusu nasıl yapılır, yeni evim kampanyasına uygun projeler hangileri?
17.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıf Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıf kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.