Uyuşturucu Karteli

Uyuşturucu Karteli

Son dakika uyuşturucu karteli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu karteli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu karteli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu Karteli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu karteli gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 uyuşturucu karteli haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu karteli haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB: 4 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 4 terörist etkisiz hale getirildi Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik operasyon düzenlendi.
19.11.2023 Gündem
Interpol'ün mavi bültenle aradığı uyuşturucu karteli yakalandı
Interpol'ün mavi bültenle aradığı uyuşturucu karteli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol'ün mavi bültenle aradığı uyuşturucu kartelinin Beşiktaş'ta yakalandığını duyurdu.
19.11.2023 Gündem
Nenad Petrak kimdir? Uyuşturucu karteli Nenad Petrak yakalandı mı?
Nenad Petrak kimdir? Uyuşturucu karteli Nenad Petrak yakalandı mı? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen operasyonla Hırvatistan uyruklu Nenad Petrak'ın, uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı olarak tanımlanan kişi olduğunu açıkladı.
18.11.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak, İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak, İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen Kartel-2 Operasyonu'nda Hırvatistan makamlarınca Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak'ın yakalandığını duyurdu.
18.11.2023 Gündem
16 yaşındaki lise öğrencisine dehşeti yaşattı! Mide bulandıran anlar
16 yaşındaki lise öğrencisine dehşeti yaşattı! Mide bulandıran anlar Bursa’da, D.Ç.(16) isimli liseli kızı okul yolunda takip edip elle taciz eden Hüseyin Raci (25), güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilip, yakalandı. Sorgusunda, "Yolda giderken bir anda gözüm karardı. Kendimi tutamadım” dediği öğrenilen Raci, tutuklandı.
10.11.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranıyordu! Uyuşturucu karteli Dritan Rexhepi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranıyordu! Uyuşturucu karteli Dritan Rexhepi İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkiyatı yapan uyuşturucu karteli lideri Dritan Rexhepi'nin yakalandığını duyurdu.
10.11.2023 Gündem
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı...
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı... Kartel terörünün estiği Meksika'dan gelen haberler dünyanın kanını dondurmaya devam ediyor. Ülkede sadece 13 yıl önce kurulan ve dünyanın en acımasız karteline dönüşen Jalisco grubu gerçekleştirdikleri son skandalla dünya medyasında yankı uyandırdı.
28.09.2023 Dünya
Türkiye’de yakalanan kartelin kritik halkasına ilişkin çarpıcı detaylar... 'Yakalanması mucize isimler...'
Türkiye’de yakalanan kartelin kritik halkasına ilişkin çarpıcı detaylar... 'Yakalanması mucize isimler...' İçişleri Bakanlığı, Hollanda uyruklu 'Bello Jos' lakaplı Joseph Johannes Leijdekkers'in içerisinde bulunduğu suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; 2'si Interpol kırmızı bültenle aranan toplam 34 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, 1.1 milyarlık operasyonun detaylarını paylaşırken, ‘Belçika, Fransa ve Hollanda emniyet ekipleri Türkiye’nin kapısını çalıyor. Bu onlar için erişilemez, asla ulaşılamaz, yakalanması mucize isimler bunlar. Devasa bir operasyon.’ ifadelerini kullandı.
27.06.2023 Gündem
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
Kartel Meksika devletini böyle tehdit etti: Kirli bakanlığın kirli polisleri
Kartel Meksika devletini böyle tehdit etti: Kirli bakanlığın kirli polisleri Uyuşturucu kartelleriyle boğuşan Meksika'da hükümetin mücadelesi giderek sertleşiyor. Son yapılan operasyonlarda silahlı grupların güç gösterisi için kullandığı ve 'narco-tank' olarak adlandırılan çok sayıda zırhlı araç ele geçirildi. Operasyonlar devam ederken ülkedeki en güçlü gruplardan biri olarak bilinen CJNG, devleti ve rakip kartelleri tehdit etti.
28.07.2022 Dünya
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı Ankara merkezli uyuşturucu operasyonu, Kolombiya’daki Cali Karteli’nden Türkiye’ye uzanan kokain rotasını ortaya çıkardı. Kokain, çiçek, muz ve kahve kolileri arasında uçakla Kolombiya, ABD ve Hollanda rotasını izleyerek Türkiye’ye getiriliyordu. Gemilerle sevkiyatı yapılan kokain ise İtalya üzerinden Mersin Limanı’na ulaşıyordu. İşte şok detaylar...
3.10.2021 Gündem
İngiliz uyuşturucu karteline İstanbul'da operasyon! Ünlü müzik gruplarıyla çalışmış...
İngiliz uyuşturucu karteline İstanbul'da operasyon! Ünlü müzik gruplarıyla çalışmış... Kolombiya’dan gönderilen gübreye emdirilmiş 258 kilo kokainin sahibi uluslararası uyuşturucu kartelinin 15 üyesi yakalandı… Gözaltına alınanlar arasında İngiliz üye Anthony Murray’da bulunuyor. Murray’ın İngiltere’nin tanınmış müzik grupları olan Happy Monday’s ve Black Grape gruplarının eski turne müdürü olduğu ortaya çıktı.
8.10.2020 Gündem
Meksika'da El Chapo'nun oğlu yakalanınca çatışma çıktı
Meksika'da El Chapo'nun oğlu yakalanınca çatışma çıktı ABD'de müebbet hapse çarptırılan uyuşturucu karteli elebaşı El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman’ın oğullarından biri Meksika'nın Culiacan kentinde polis tarafından yakalanınca kentte çatışma çıktı.
18.10.2019 Dünya
Devlet '14 milyar' dolarını istiyor!
Devlet '14 milyar' dolarını istiyor! Meksika Devlet Başkanı Lopez Obrador, ABD'de müebbet hapse çarptırılan uyuşturucu karteli elebaşı El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman’ın el konulan servetinin ülkeye iade edilmesi gerektiğini söyledi.
19.07.2019 Dünya
Meksikalı uyuşturucu karteli "El Chapo"ya müebbet
Meksikalı uyuşturucu karteli "El Chapo"ya müebbet Dünyanın en büyük uyuşturucu örgütünün elebaşı olmakla suçlanan El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman, ABD'nin New York eyaletindeki davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
17.07.2019 Dünya
Kartel lideri 'El Chapo'nun mahkemesi başlıyor!
Kartel lideri 'El Chapo'nun mahkemesi başlıyor! Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin “El Chapo” Guzman’ın davası bugün New York’ta görülmeye başlıyor.
5.11.2018 Dünya
Meksika'da parçalanmış cesetler bulundu
Meksika'da parçalanmış cesetler bulundu Uyuşturcu kartellerinin savaş alanı olan ülkede, cinayetleri işleyen örgüt cesetlerin yanına not bıraktı.
28.05.2018 Dünya
Pablo Escobar'ın evini yıkmak istiyor
Pablo Escobar'ın evini yıkmak istiyor Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, 1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.
4.04.2018 Dünya
Tapınak Şövalyeleri gizemi! 15 ceset bulundu
Tapınak Şövalyeleri gizemi! 15 ceset bulundu Meksika'da bir kamyonette, kurşunlanarak öldürülen 15 kişinin cesedi bulundu. Açıklamada, cesetlerden birinin, "Tapınak Şövalyeleri" kartelinin yerel bir üyesine ait olduğunun tespit edildiği belirtildi.
25.03.2018 Dünya
Meksika'da şüpheli çete lideri hastanede öldürüldü
Meksika'da şüpheli çete lideri hastanede öldürüldü Meksika'da Quintana Roo eyaletinde tutuklu yargılanan uyuşturucu çetesi lideri sevk edildiği hastanede öldürüldü.
5.03.2018 Dünya
Escobar'ın eski tetikçisine tutuklama talebi
Escobar'ın eski tetikçisine tutuklama talebi Kolombiya'da savcılık, uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın eski sağ kolu ve tetikçisi Jhon Jairo Velasquez'in şartlı tahliye koşullarını ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden tutuklanmasını talep etti.
10.12.2017 Dünya
Çete liderine hastanede infaz!
Çete liderine hastanede infaz! Meksika'da akaryakıt çetesi lideri, görünüşünü değiştirmek için bıçak altına yattığı hastanede öldürüldü.
3.11.2017 Dünya
Meksika'da silahlı çatışma: 11 ölü
Meksika'da silahlı çatışma: 11 ölü Meksika'nın kuzeyinde çıkan çatışmalarda 11 kişi hayatını kaybetti. ABD'nin Texas eyaletiyle sınır komşusu olan Tamaulipas, sık sık uyuşturucu kaçakçılığıyla bağlantılı şiddet olaylarına sahne oluyor.
17.10.2017 Dünya
Suç örgütlerini araştıran gazeteci öldürüldü
Suç örgütlerini araştıran gazeteci öldürüldü Meksika'nın uluslararası çapta ödüllü gazetecilerinden Javier Valdez, Sinaloa eyaletinde güpegündüz kurşunlandı. Sokak ortasında katledien Valdez, otuz yıllık gazetecilik yaşamı boyunca, Meksika'daki uyuşturucu ticareti ve Sinaloa uyuşturucu karteli dahil organize suç örgütleriyle ilgili birçok habere imza atmıştı.
16.05.2017 Dünya
Hapishanede gizli tünel!
Hapishanede gizli tünel! Meksika'nın Tamaulipas eyaletindeki bir hapishanede gizli tünel bulundu.
15.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Karteli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu karteli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.